[C6-01 RM-718 BELLE][BY GeZeGeN V7.0][11.06.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

GeZeGeN20

GeZeGeN20

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş doğum günün kutlu olsun kardeşim yazılımını yükledim kullandıkça yorum yapacağım emin ol teşekkürler tekrardan emeğine sağlık çok hoş olmuş :)

Eywallah canım kardeşim sağolasın güle güle kullan umarım hoşuna gider

• Beğen
Tepkiler: vg_engin

doctorrr

doctorrr

Üye
çatım manzarayı belconun cfw yle oynamışın :ehe

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
şu ilk resimdeki saat wıdgetlerini sis olarak bulabilirmiyiz acep çok hoşuma gitti, PM atarsan seuınrm

mhgf28

Üye
Çok teşekkürler...biraz önce yükledim...süper oldu...TEŞEKKÜRLER....

tahacan12

Üye
Allaaaaa otomatik tus kilidi yok :)

- - - Eklendi - - -

Haritalar yok :)

tahacan12

Üye
Ustad benımkısı sadece olabılırmı anlamdında 1 soru :

c6-01 ı 5800 port edıyorlarda neden iphone yada htc tarzındakı cıhazların yazılımlarını c6-01 gıbı guclu bır telefona port edemıyorlar yada donusturemıyorlar..

neden Olmasın yada neden yapılamasın..

fıkrın nedır.. cunku bakıyorumda butun fırmwarelerın cogu aynı degısen hıc bır sey yanı temel aynı..Kalıp aynı.. Saygılar

SilentOne

SilentOne

Üye
bootloader denen bir engel var

GeZeGeN20

GeZeGeN20

Üye
    Konu Sahibi
Ustad benımkısı sadece olabılırmı anlamdında 1 soru :

c6-01 ı 5800 port edıyorlarda neden iphone yada htc tarzındakı cıhazların yazılımlarını c6-01 gıbı guclu bır telefona port edemıyorlar yada donusturemıyorlar..

neden Olmasın yada neden yapılamasın..

fıkrın nedır.. cunku bakıyorumda butun fırmwarelerın cogu aynı degısen hıc bır sey yanı temel aynı..Kalıp aynı.. Saygılar

bir tek eksik bileşen bile cihazın açılmamasına sebep oluyor senin dediğin bence mümkün değil 5800 a n97 mini yazılım düzenleme ile atılabiliyor çünkü ikiside 5th yazılım kullanıyor c6-01 yazılımı ise sadece görsellik açısından özellikleri yerini tutabiliyor mu? hayır.

mhgf28

Üye
teşekkürler...

Üst Alt