Telefon Tavsiyesi 500 tl ye kadar android telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkan1439

Üye
    Konu Sahibi
500 tl ye kadar android telefon tavsiyesi
Arkadaşlar 500 tl ye kadar aşağıdaki özelliklere sahip telefon arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

1) Kamera ve fotoğraf kalitesinin hiç önemi yok.vga bile olabilir

2) İşletim sistemi kesinlikle android olcak

3) Telefon dokunmatik olmalı(dokunmatiğin yanında tuş takımıda olabilir.olmasada olur)

4) Kasa sağlam olmalı dandik olmamalı.düşmelere dyanıklı olmalı

5) 3g wifi görüntülü konuşma omalı.nette gezinirken takılmaycak. face ve youtubedan video izleyebilmelyim

6) müzik kalitesi iyi olan özellikle kulaklığa iyi ses vermeli.

7) ekran parlaklığının çok önemi yok.orta halli olsun yeter.

8) dokunmatiği hassas olmalı.

lütfen yardım arkadşlar çok kararsızım.siz ne derseniz onu alcam.2. elde düşünebilirim.şimdiden sağolun

nerdesingol

Üye
sendemi benim gibi nokia alıp hayal kırıklığı yasayanlardansın ben araştırıyorum 3 gündür her gittiğim yerde huawei ideos x5 önerdiler bu kadar önerilen telefon bos değildir herhalde ama benim okadar param yok elimdekini satabilirsem galaxy gio alıcam

serkan1439

Üye
    Konu Sahibi
n73 kullanıyorum.symbian bitik artık.n8 bile kasıyorsa donuyorsa kullanılmaz artık.ideos x5 te görüntülü konuşma varmı.bende gio düşünüyorum.ama x5 daha iyiyse onu alabilirim.çokmu pahalı.bu yazdığım özelliklere sahipmi acaba

----------Eklendi @ 03:28:34 ---------- Yazıldı @ 03:24:50 ----------

evet yokmuş görüntülü konuşma

nerdesingol

Üye
x5 tabiki daha iyi benim gibi yapıp google sayesinde biraz araştırma yap herşey ortaya çıkıyo cok pahalı değilde kardesim ideos x5 565 gio 450 tl civarı aradaki fark benim için önemli senin paran varsa tabiki ideos x5 al o yazdığın özelliklere bakarsak hepsini bir arada tabiki bulamazsın bulman icin galaxy s2 iphone falan alıcaksın parayı basıp ama verdiğin paranın fazlasını almak istiyosan ideos x5 al okadar yer gezdim bu telefondan memnun kalmayan görmedim

gözlemlediğim kadarıyla ideos x5
-ideos x5i milyarlık telefonlarla kıyaslıyanlar çok
-interneti bilgisayardaki performansla aynıymış
-kamerası kötü diyolar ama çekilen resimleri gördüm gayet yeterli nokia kullanan arkadaslar kötülüyo çekememezlik söz konusu yani :D
-hd oyunların hepsini donmadan tam performansla oynuyolarmıs
-kvk dan 2 yıl garantili birinin ekranı bozulmus hemen telefonu değişip yenisini vermişler
-3g wifi var telefonda üstte yazdığım gibi interneti bilgisayardaki gibi normal olarak her sitede rahatca takılırsın video izlersin flash oyunları oynarsın okey falan işte
-dokunmatiği ve ekran parlaklığı gayet güzelmis kocamanda ekranı var daha ne olsun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
galaxy gio veya fit öneririm

serkan1439

Üye
    Konu Sahibi
şimdi gio mu x5 mi.kullanan varmı arkadaşlar bu ikisini.karşılaştırabilirmi.

baranselona

baranselona

Üye
X5 giodan cok daha ustun bi telefon.... gio nun ses kalitesi x5 ten iyi bide x5 te radyo yok..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
karşılaştır kardeşim karar senin

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Biri Galaxy minimi dedi ? :
HD oyun
3.2 mp kamera geceleri iyi olmasada gunduz guzel cwkiyor (guzel)
240x320 video 15 fps (kotu)
Android 2.2.1 Froyo. Dilerseniz 2.3.3 yapabilirsiniz
Dokunmatigi cok hassas mukemmel gercekten
fiyati 400,450 cuvari 2. el 350 ye falan bulabilir kullana bilirsin gercekten kasma falan. yok youtube,facebook dan video izleye biliyorsunuz
izlesene gibi sitelerin kendi android uygulamallarini indirerekte izliye bilirsiniz
600 mhz islemci
Telefonun 2 kusuru var dusuk ekran cozunurlugu
ve islemcisi. baskada yok ekrn parlakligi tatmin edici seviyede
neyse almak istersn sorular sormak istersen mail atarsan cevaplarm :)
[email protected]

Seunet

Üye
Biri Galaxy minimi dedi ? : HD oyun 3.2 mp kamera geceleri iyi olmasada gunduz guzel cwkiyor (guzel)240x320 video 15 fps (kotu) Android 2.2.1 Froyo. Dilerseniz 2.3.3 yapabilirsinizDokunmatigi cok hassas mukemmel gercekten fiyati 400,450 cuvari 2. el 350 ye falan bulabilir kullana bilirsin gercekten kasma falan. yok youtube,facebook dan video izleye biliyorsunuzizlesene gibi sitelerin kendi android uygulamallarini indirerekte izliye bilirsiniz600 mhz islemci Telefonun 2 kusuru var dusuk ekran cozunurlugu ve islemcisi. baskada yok ekrn parlakligi tatmin edici seviyedeneyse almak istersn sorular sormak istersen mail atarsan cevaplarm :) [email protected]
galaxy gio nasıl bişey usta :)

hoss

hoss

Üye
gio yada x5 ten biri alınabilir

61semih

61semih

Üye
aradıgın ozellıklerın fazlası gıo da var
sadece goruntulu gorusme yok
tavsıye ederım 100tl de cebınde kalır
feysten youtube den rahatca vıdeoda ızlersın
ınternet performansı cok iyi
ozellıkle kulaklık ses cıkışı cok ıyı(creative ep630 ile)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
30-40 lira daha koy c6-01 al pisman olma sonra.
Adreno 200 geldi yine aklıma ah ahh :kop:

61semih

61semih

Üye
[video=youtube;i04T1FoMstM]http://www.youtube.com/watch?v=i04T1FoMstM&feature=related[/video]
bu telefond Adreno 200 gpu var 800mhz işlemcı nokıa nın aksıne donma reset ama vb hıcbır kronık sorunu yok kaldıkı ınternet performansı gio dan daha pahalı olan c7 gıbı telefnolarındanda ustun ve oyunlardakı grafıkler o sis li java lı oyunlar gıbı değil
bu gpu kapak nıyetınde ve bu telefon 450tl ye alınabılıyor
kazıklandıgını kabullenmekte bir erdemliktir!!bazı apaçiler bunu kabullenmeli

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
C6-01'den daha iyi yani oyunlarının grafikleri :kop:
Web performansı mı?Yüklesene 2.3'ü !
Niye bi getiris olmuycak sana zaten dimi yüklemezsin zaten.
Adreno 200 ile bcm2727'yi karsılastırıp 200'ü daha üstün görüyosun :ehe

Dıs özellikleri ve yeni destekleri saymaya gerek yok heralde.
Bence sen 550 liraya kazık yedin sen susmalısın artık.

----------Eklendi @ 16:31:55 ---------- Yazıldı @ 16:29:47 ----------

Allahım sen su kronik sorunlardan birisini bırak X6 C7 falan 7610'umda yasat banada anlıyayım su fandroidleri yarabbi :ehe

Lenneth

Üye
Symbian alip anna belle diye bekleyip cuvalla sorunla ugrasacagina gitsin android alsin :))

Bize fan pervane deyip Nokia dan baska tel kullanmayanlara :zuhaha: diye guluyorum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Symbian alip anna belle diye bekleyip cuvalla sorunla ugrasacagina gitsin android alsin :))

Bize fan pervane deyip Nokia dan baska tel kullanmayanlara :zuhaha: diye guluyorum.

Fanlık sadece kullanmak degil.Kullanmamakta fanlık oluyo.
Daha dün dedin almam androidden baska diye :zuhaha:
Bana genel laflar yapmayın adam almıs telefonu flash atamaz yanlıs versiyon yükler birisi gelir telefonu nasıl açarım der.
Kullanmayı bilen adam ve bu islerden azıcık anlayan adam Gio'yu S^3'lü telefonların hiçbirisyle kıyaslamaz.
5800 diycem ama onun bile üstün oldugu yanlar var 4 senelik telefon yav.
Ekran çözünürlügüne bak 640x360 bide gio'Ya bak :zuhaha:
Kaldı ki C6-01'in özelliklerini saysak da susmuyosunuz 800 liralık acede amoled yok :zuhaha:
Nfc ugradı mı samsunga.Yada dur usb on the go destekli ilk telefonları S2 :zuhaha:
Amma kazık yemis bu nokia alanlar hee.
Kamera video olayına hiç girmeyelim zaten :ehe

gokhann2309

gokhann2309

Üye
ikisi arasnda galaxy gio...

nalcam22

nalcam22

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

Fanlık sadece kullanmak degil.Kullanmamakta fanlık oluyo.
Daha dün dedin almam androidden baska diye :zuhaha:
Bana genel laflar yapmayın adam almıs telefonu flash atamaz yanlıs versiyon yükler birisi gelir telefonu nasıl açarım der.
Kullanmayı bilen adam ve bu islerden azıcık anlayan adam Gio'yu S^3'lü telefonların hiçbirisyle kıyaslamaz.
5800 diycem ama onun bile üstün oldugu yanlar var 4 senelik telefon yav.
Ekran çözünürlügüne bak 640x360 bide gio'Ya bak :zuhaha:
Kaldı ki C6-01'in özelliklerini saysak da susmuyosunuz 800 liralık acede amoled yok :zuhaha:
Nfc ugradı mı samsunga.Yada dur usb on the go destekli ilk telefonları S2 :zuhaha:
Amma kazık yemis bu nokia alanlar hee.
Kamera video olayına hiç girmeyelim zaten :ehe

Kardeş sen nokıanın lehine konuşması için tasarladığı bi robotmusun yaw[/SIZE][/COLOR]

y n s c n

y n s c n

Üye
GİO veya P503 tavsiye ederim, O fiyatta bulabiliceğin neredeyse en iyi smartphone'lar android 2.2 froyo'da cabası ;) Güncelleştirmeleride var :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt