Haber Motorola Moto M akıllı telefonun yeni görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Motorola Moto M akıllı telefonun yeni görselleri ortaya çıktı
Motorola'nın yeni akıllısı Moto M'in yeni canlı görselleri sızdırıldı.


Lenovo, kısa bir süre sonra bazı yeni akıllı telefon modellerini gün yüzüne çıkartacak. Bunlardan bir tanesi bünyesinde yer alan akıllı telefon üreticisi Motorola üzerinden gelirken, cihazın Moto M olarak adlandırılacağı ifade ediliyor. Diğer taraftan firma Lenovo P2 adında bir başka modelini de aynı etkinlikte tanıtacak.



Bu yeni cihazın neredeyse tüm teknik özellikleri farklı kaynaklar üzerinden netleşmiş durumda ve ayrıca cihazın hem bazı render görselleri ve canlı görselleri de ortaya çıkarken, şimdi de cihazın yeni yüksek çözünürlükte bazı görselleri ortaya çıktı. Yeni akıllı telefonun önünde fiziksel Home tuşu yer almazken, cihazın arkasında parmak izi tarayıcısı bulunuyor.

Motorola'nın 8 Kasım tarihinde gün yüzüne çıkartacağı bu yeni akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel olarak belirlenmiş. 4GB sistem belleği ile gelen Motorola Moto M'in dahili veri kapasitesi de 32GB olurken, bu kapasite microSD kart takılarak daha da arttırılabiliyor.



Yeni akıllı telefon MediaTek tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemcili Helio P10 yonga setinden güç almakta. Ayrıca batarya ise 3.000mAh olarak gelirken, bazı iddialar ise 5.100mAh gibi oldukça yüksek bir kapasite ile sunulacağı şeklinde.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun ne zaman hangi fiyat etiketi ile satışa çıkacağına dair bilgiler ise bulunmamakta.

Motorola Moto M akıllı telefonun yeni görselleri ortaya çıktı
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
5.5" değilde 5" olarak böyle birşey yapsaydı keşke :hmmm
 
0MG90

0MG90

Üye
Koskoca Motorola ne hallere düştü
 

Cadillac34

Üye
Telefonlar da telefon olsa bari. İPhone ile Samsung çakma modelleri gibi duruyor. Tasarımlar hep aynı. İnsan ilginç tasarım, şaşırtıcı özellik yapar.
 


Üst Alt