Gionee'den Steel 2 adında yeni bir akıllı telefon geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Gionee'den Steel 2 adında yeni bir akıllı telefon geldi
Gionee Steel 2 adındaki yeni bir akıllı telefon Çin'de tanıtıldı.

Akıllı telefon pazarında günden güne daha da ilgi gören Çinli akıllı telefon üreticileri 2017 ile birlikte de yeni modeller sunmaya devam ediyorlar. Ocak ayında yeni cihaz sunan Çinli firmalardan birisi de Gionee olurken, firma Steel 2 adındaki yeni bir akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkardı.



Gionee Steel 2 akıllı telefon tasarımı ile de dikkat çekiyor. Baktığımızda akıllı telefonun ön tarafında fiziksel Home butonu yer alıyor ve ayrıca bu butona entegre parmak izi tarayıcısı da gelmekte. Ayrıca Home butonunun yanında kapasitif tuşlar da bulunuyor.

Arka tarafa baktığımızda ise Nexus 6P gibi üst tarafta kameranın yer aldığı bir bölge göze çarpıyor. Ortada Gionee logosu bulunurken, altta da hoparlör konumlandırılmış.

Cihazın teknik özelliklerine bakarsak, Gionee Steel 2, 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Cihaz gücünü ise dört çekirdekli işlemcili MediaTek MT6737 yonga setinden almakta. 3GB sistem belleği içeren cihazın ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB / 32GB olarak iki farklı şekilde geliyor.



Akıllı telefon 8MP arka kamera içeriyor ve ön kamera da 5MP olurken, ayrıca 4.000mAh batarya akıllı telefonda yer alıyor. 144.3 mm x 70.5 mm x 8.6 mm ölçülerinde ve 160gr ağırlığında olan Gionee Steel 2 Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışmakta.

Çin'de ön siparişe sunulan Gionee Steel 2'nin 16GB versiyonu fiyatı RMB 1,299 (yaklaşık $190) olarak belirlenmiş.

Gionee'den Steel 2 adında yeni bir akıllı telefon geldi
 


Üst Alt