Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Buluşması (Kadıköy Saat 12:00)

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Kompleks yapmana gerek yok pazar dediysen millet kendini ona göre ayarladı sen 3 hün kala gün değiştiriyosun. Benim için farketmez ama yaptığın yanlış.
Kompleks degil adam dedi pazar yap gelicem digeri dedi pazar olsun tamam simdi kalkmis cumartesi olsun ben ne yapiyim ben herkesin istegine gore hareket ettim kafama gore degil !
ya böle yapmakta gayet haklısın necmı ama kendi adıma konusuyorum butun işlerımı ayarladım o gune iş bırakmadım tarıh yer kesınleştı dıye daha bugun konuştuk senle aynı yermı dıye falan tamam dedın
şidı kalkıp tarıh degıstı dıyosunnese
sorun dıyıl ozamn keyıflı buluşmalar dılıyım ben sımdıden umarım ıyı gecer
durumu acikladim isteyen yapsin bulusma beni biktirdilar

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

ıyıde pazarda kararlaştık tamam dedık yer saat belırledık şimdı kim cıkardıkı cumartesıyı ?

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
O bende kalsin iyice ortalik karismasin

pelın_

peki öle olsun nese ozamn dedıgım gıbı sıze ıyı sohbetler o halde

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Necmi bak ben cumarteside gelirim pazarda ama böle 4 gün önceden tarih değiştirmen cok da doğru değil ama buluşmayı iptal etmeninde yeri değil cumartesi yapalım iptal etmek tarih değiştirmekten daha kötü bi karar

y n s c n

y n s c n

Üye
Buluşmayı yönetebilicek birisi olsaydı keske..

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Necmi bak ben cumarteside gelirim pazarda ama böle 4 gün önceden tarih değiştirmen cok da doğru değil ama buluşmayı iptal etmeninde yeri değil cumartesi yapalım iptal etmek tarih değiştirmekten daha kötü bi karar
ya kardesim vallahi biktirdilar ya sabrettim yeter ama artik bilerek ve isteyerek yapmiyorum biktim

----------Eklendi @ 23:30:10 ---------- Yazıldı @ 23:29:26 ----------

Buluşmayı yönetebilicek birisi olsaydı keske..
al yönet hersey bana bağli degilki

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Tamam necmi zorla güzellik olmaz insanların istekleri hiç bi zaman bitmez herkesin istediği ortak tarih bulmakta imkansız gibi bişiy

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Aynen oyle her bulusmada boyle bende biktim yaa

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
necmi ilerleyen tarihlerde sen ben burak buluşak kalabalığa lüzum yok görüyon işte olmuyo stres yapmanında anlamı yok

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Bundan sonra zaten toplu bulusma yaparmiyim bilemem cok isterlerse anca.
Tamam solerim buraga yapariz bulusma

minoo

minoo

Üye
Benden çıktı cumartesi fikri Pelin. Hayırdır bir sorun mu var? Dövecek gibi ''kimden çıktı o cumartesi fikri ya'' ne demek?
Pazar günü işim çıktı ailece, katılamayacığım belirttim. Uygunsa cumartesiye ya da haftaya alamaz mıyız dedim, herkes bi triplere girmiş. İstediğiniz gün buluşun abi. Müsait olsam da ben gelmiyorum.
İyi eğlenceler.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Bulusma yokki zaten

pelın_

hayır sadece sordum kı farkındaysan sadece bi kere sordum necmatıde bende kalsın dedı ustelemedım. sen yada bi başkası sorun dıyıl...
bak neguzel acıklamıssın ilk başat böle bı açıklama gelse buluşmaya gelıceklerde aaa önemlı bı konu der susardı olan bu saygı duyarım önemlı ısın vardır bişey dıyemeyız
iyi eğlenceler

minoo

minoo

Üye
hayır sadece sordum kı farkındaysan sadece bi kere sordum necmatıde bende kalsın dedı ustelemedım. sen yada bi başkası sorun dıyıl...
bak neguzel acıklamıssın
ilk başat böle bı açıklama gelse buluşmaya gelıceklerde aaa önemlı bı konu der susardı olan bu saygı duyarım önemlı ısın vardır bişey dıyemeyız
iyi eğlenceler

Arkadaşım okuman vardı değil mi? Önceki sayfaları bir zahmet oku bakalım, ne yazmışız da ne konuşmuşuz. Okumadan konuşmayın ya!
Nerden biliyorsun daha önce açıklamadığımı? Bi oku, öyle yorum yap.

----------Eklendi @ 23:45:59 ---------- Yazıldı @ 23:44:57 ----------

Bulusma yokki zaten
Buluşma yok mu, son kararınız mı?

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Tartismayin yeter artik uzamasin bu konu!

pelın_

gayette var pınar. Ama ben sordugumda necmibende kalsın dıye bi cvp verince senin oldugunu düşünmedim ki buyutmeye gerek yok
olan oldu hala aynı tavır devam edıyo ben saygı duyarım gıtmen gerklı dıyorum hala büyütüyosun?

minoo

minoo

Üye
Necmi.. Buluşma yapıyor musunuz, yapmıyor musunuz?

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Gelen olursa yapariz neden yapmiyalimda ama bana gereksiz tripler atmayin yeter

pelın_

Ya kimsenin bişey attıgı yok olayı lişileştırmeyın necmı ben sana kim çıkardı dedım sen bende kalsın dedın bende sustum sadece olay şukı biz esrayla anlaştık konustk pazar dedınıız
işlerımızı ayarladık geldık ne yanı sımdı ilk ben itıraz ettım dıye olayın baş düşmanımı oluyorum