Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Buluşması (Kadıköy Saat 12:00)

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
valla yerleri hiç bilmiyorum muhtemelen cumartesi günü gelicem istanbula o gece arkadaşımda kalıcam (arkadaşım avrupada) pazar günü de vapurla gelirim yanınıza sanırsam kadıköy demiştiniz oraya hangi vapurla geçilio bilen var mı? kadıköy iskelesi var onu biliyorum da nasıl geçerim onu bilmiorm :D
Benden Beşiktaş'tan vapurla geçicem nerden geleceksin

jigsaw_54

Üye
bakalım bi gideyim de ayar çekeriz olmazsa sen bana PM'den numaranı verirsen o gün daha çabuk iletişim kurarız

Burak

Üye
Tamam ben Burak‘i alip gelcem isteyen gelir olmassa kankamla takiliriz biz
Pinar sende geliyosun hersey tatliya baglansin yeter

kanka kimse gelmezse karaköye geçer takılırız ya :D
:naughty:

• Beğen
Tepkiler: Xilence
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
arkadaşlar bıliyorum kızcaksınız ama ben buluşmaya gelemiyorum normalde 3 hafta öncdn pazar iznlydm ama pazar günü icin 150 kişilik bi grupla anlaştı calıştgm yer böle oluncada benım izin cumartesiye alındı her girdiğim işte dengesizlikler sürüyo size iyi eğlenceler...

Burak

Üye

Her seferinde bunu yapmak zorunda mısın sen?

seni ilgilendirmez bizim ne yaptıgımız. :hmmm hem belki karaköyde tanıdık bir abimiz var onunda cafesi falan var belki orda takılcaz niye herşeyi tersinden anlıyosunki ?

hemen karıya kıza yorma lütfen. bizim o tür şeylerle işimiz olmaz.

----------Eklendi @ 10:27:18 ---------- Yazıldı @ 10:26:41 ----------

arkadaşlar bıliyorum kızcaksınız ama ben buluşmaya gelemiyorum normalde 3 hafta öncdn pazar iznlydm ama pazar günü icin 150 kişilik bi grupla anlaştı calıştgm yer böle oluncada benım izin cumartesiye alındı her girdiğim işte dengesizlikler sürüyo size iyi eğlenceler...

:ah

gelseydin keşke :hmmm

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Buluşmaya gelmem ama karaköye gelirim :d::d:

• Beğen
Tepkiler: Burak

pelın_

simdi hangi gun kesin bisey soleyin

Burak

Üye
amcalar :naughty:

----------Eklendi @ 11:13:02 ---------- Yazıldı @ 10:51:35 ----------

esra seyhan da geliyor mu ?

pelın_

esra siz olurmu tabi gelcek o agacin altinda bekliyo olcaz

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Bunları bilerek mi yapıyolar bilmiyom sonrabe gün değiştirdimmi kızıyolar kendinize bakın

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

necmi şu buluşma saat ve tarıhını tam kesın bıkere sole pazar 12 kadıköy o ağacın altı dimi :) na gore cıkıcam ewden

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
necmi şu buluşma saat ve tarıhını tam kesın bıkere sole pazar 12 kadıköy o ağacın altı dimi :) na gore cıkıcam ewden
saat tam 12'de orda olun burak zaten o taraftan geliyo bende vapurla zaten tam orda durcam orda buluşur yer seçeriz.

pelın_

tamamdir:good: