Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Buluşması (Kadıköy Saat 12:00)

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

gecenki yermı?

pelın_

peki orda görüşürüz

jigsaw_54

Üye

süprizz sölemem belki gelır belkı gelmez:ehe

mantık dersindeki 3.halin imkansızlığı :ehe bir şey ya vardır ya yoktur kapı ya açıktır ya kapalıdır ufacık bile aralık olsa o kapı açıktır :D

jigsaw_54

Üye
arkadaşlar buluşmaya %90 gelicem :) :) annemle konustuk babamla da konusmam lazım önemli bi işim çıkmazsa ben de sizlerle tanışma fırsatını yakalıcam tabi buluşma pazar günü olursa ... cumartesi olursa gelemem dersim var

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar buluşmaya %90 gelicem :) :) annemle konustuk babamla da konusmam lazım önemli bi işim çıkmazsa ben de sizlerle tanışma fırsatını yakalıcam tabi buluşma pazar günü olursa ... cumartesi olursa gelemem dersim var
Bir HD2'ci dahamı olcak buluşmada güzelmiş.

jigsaw_54

Üye
başka kim var HD2 dünyasından :naughty:

pelın_

sevındım gel ablacım gel pazar dedık bıkere herkes ısını ona gore ayarladı

• Beğen
Tepkiler: jigsaw_54
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Telefonuma bak

----------Eklendi @ 22:36:08 ---------- Yazıldı @ 22:30:02 ----------

Kusura bakmayin ama Saka degil Bulusma Cumartesi‘ye alindi.

ozamn ben yokummalesef ya sakamı bu karar verılıyo herkes ısını ona gore ayarlıyo
pat cumartesıye valla hıc olmadı necmı bu

• Beğen
Tepkiler: jigsaw_54

jigsaw_54

Üye
Telefonuma bak

----------Eklendi @ 22:36:08 ---------- Yazıldı @ 22:30:02 ----------

Kusura bakmayin ama Saka degil Bulusma Cumartesi‘ye alindi.

senin olduğunu biliyordum başkaları daha var zannetmiştim

pelin abla haklısın bende gelmiyorum gelsem de geç gelirim yanınıza ordan arkadaşıma geçerim gece istanbulda olurum ertesi günü de akşama doğru geri dönerim artık napıyım

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Gelen gecen bana yukleniyo ben sizi dusunuyom yok olmadi falan yok bulusma falan kim neyaprsa yapsin yeter ya beynim dondu o diyo boyle digeri diyo boyle biri kesin gelcem diyo gelmiyo ben bulusma faln yapmiyom ne yaparsaniz yapin.

pelın_

ya necmi şaka de bence çunku çok sacma

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yok bulusma

y n s c n

y n s c n

Üye
Kompleks yapmana gerek yok pazar dediysen millet kendini ona göre ayarladı sen 3 hün kala gün değiştiriyosun. Benim için farketmez ama yaptığın yanlış.

pelın_

ya böle yapmakta gayet haklısın necmı ama kendi adıma konusuyorum butun işlerımı ayarladım o gune iş bırakmadım tarıh yer kesınleştı dıye daha bugun konuştuk senle aynı yermı dıye falan tamam dedın
şidı kalkıp tarıh degıstı dıyosunnese
sorun dıyıl ozamn keyıflı buluşmalar dılıyım ben sımdıden umarım ıyı gecer

jigsaw_54

Üye
Gelen gecen bana yukleniyo ben sizi dusunuyom yok olmadi falan yok bulusma falan kim neyaprsa yapsin yeter ya beynim dondu o diyo boyle digeri diyo boyle biri kesin gelcem diyo gelmiyo ben bulusma faln yapmiyom ne yaparsaniz yapin.

kardeşim sana yüklenen yok burda haberi sen verince isteristemez sana oluyormuş gibi oluyor haklısın ama bu durum gerek maxide gerek arkadaş ortamında vs nerde olursa olsun böyle bişey olsa herkes aynı tepkiyi verir tekrar söylüyorum yanlış anlama kimse sana suç atmıyor haber senden geldiği için sana yükleniyormuş gibi haksız değilsin haklısın ama bu durumda -herkes olmasa bile- böyle tepkilerin verilmesi kaçınılmazdır