N8 Telefon Hafızası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
N8 Telefon Hafızası
yahu bu meretin hafızası 250 mb ben tel hafızasına hiç bişey kurmuyorum ama 120 mb kadar düştü anna yı kurduktan sonra 95 mb oldu tamam bi çok uygulama e ye kursak bile c ye ufak tefek txt dosyası gibi dosyalar atıyor onlarında fazla yer kaplayacağını sanmam telde sadece qt ler ve ovi var neden bu kadar az. Boyutu azaldıkça beni rahatsız edeiyo illaki 3 ayda bir format mı atacaz tele hafızası yerine gelsin diye ayrıca o hafızayı çoğaltmanın başka yolu yoktur sanırım tek çözüm format sizde de düşükmü tel hafızası?

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
anna veya herhangi bi versiyon yüklemesi yaptıktan sonra hard format atman gerekir ki hafıza yerine gelsin 3 ayda bire gerek yok yani

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
yahu bu meretin hafızası 250 mb ben tel hafızasına hiç bişey kurmuyorum ama 120 mb kadar düştü anna yı kurduktan sonra 95 mb oldu tamam bi çok uygulama e ye kursak bile c ye ufak tefek txt dosyası gibi dosyalar atıyor onlarında fazla yer kaplayacağını sanmam telde sadece qt ler ve ovi var neden bu kadar az. Boyutu azaldıkça beni rahatsız edeiyo illaki 3 ayda bir format mı atacaz tele hafızası yerine gelsin diye ayrıca o hafızayı çoğaltmanın başka yolu yoktur sanırım tek çözüm format sizde de düşükmü tel hafızası?
buraya bir goz at eger tel hack ve dosyalara erisimin varsa yapabilirsin.14 mb ter kazanirsin
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/hackli-symbian-3-telde-14-mb-kazanma-517692.html

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
saol kardeş ben o konuyu hiç görmemişim hack işi kolay deniyelim bakalı 14 - 14 tür bellede atarım formatı şimdi düzenimi bozmayayım
onemli degil belle'de oluyor ama belle ilk versiyonunda 20 mb oluyordu simdi hic olmuyor bos yani 0 oluyor gerek yok yinede kontrol edersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt