BrtLVcL
Üye
Evet bütün symbiancılar ** yapcak bişi yok ://
Bu saatten sonra symbian telefon almanın ne kadar mantık dışı olduğunu kelimelerle anlatamam..
YADA Bİ DENİYİM BELKİ ANLATIRM

DURUM ŞUDUR Kİ:
Nokia wp7 li telefonları kullanıma hazır olana kadar symbian işletim sistemli telefon üretip satmaya devam edecekmiş. Tabi symbian işletim sistemine sonunda ne olacağını bilmeyen Nokia'nın velinimeti olan müşteriler bu telefonlardan alacak.
Symbiana sonunda ne olacak onuda anlatıyım; Nokia'nın bi türlü vazgeçmediği symbian işletim sistemine rakip olarak gelen android işletim sistemi ilk darbeyi vurmuştu zaten. Nokia nın Microsoft ile uzun süreli anlaşmasıda symbiana ikinci bir darbe vurdu. Yani en büyük darbe direk olarak Nokia dan geldi.
Bu gün TeknoTrend programını izlerken İlkay Zaman'ın "Nokia neden hala symbian üretio bu da tartışılır. wp7 li telefonlar çıktıktan sonra symbian geliştirilmiyecek" demesi symbian için artık son noktadır.(en azından benim için öyle)
Zaten symbian a oyun uygulama program geliştirilmiyecekse napalım bu telefonu cebimizemi sokalım.
(tabi "alo desin" yeter düşüncesiyle telefon almamışsanız) / -ki öyle bile olsa "alo desin" yeter die symbian işletim sistemli bi telefon almazsınız heralde /
Yani bundan sonra " ÖLÜMÜNE SYMBİAN " yada " SYMBİAN DA SYMBİAN " diyenlerin . " Artık yaptık bi hata bari biz savunalım " zihniyetinde olduğunu düşünüyorum..
ÇOK ACIDIR Kİ BİR SYMBİAN KULLANICISI OLARAK BENDE NOKİA NIN HER TÜRLÜ KÜFRE AÇIK OLDUĞUNU KANISINDAYIM..

<---ÖLÜMÜNE wp7---> 

O değilde.. wp7 deki xbox oyun platformu nedir öle yaa telefon değil sanki oyun konsolu anasını satıyım..
YADA Bİ DENİYİM BELKİ ANLATIRM

DURUM ŞUDUR Kİ:
Nokia wp7 li telefonları kullanıma hazır olana kadar symbian işletim sistemli telefon üretip satmaya devam edecekmiş. Tabi symbian işletim sistemine sonunda ne olacağını bilmeyen Nokia'nın velinimeti olan müşteriler bu telefonlardan alacak.
Symbiana sonunda ne olacak onuda anlatıyım; Nokia'nın bi türlü vazgeçmediği symbian işletim sistemine rakip olarak gelen android işletim sistemi ilk darbeyi vurmuştu zaten. Nokia nın Microsoft ile uzun süreli anlaşmasıda symbiana ikinci bir darbe vurdu. Yani en büyük darbe direk olarak Nokia dan geldi.
Bu gün TeknoTrend programını izlerken İlkay Zaman'ın "Nokia neden hala symbian üretio bu da tartışılır. wp7 li telefonlar çıktıktan sonra symbian geliştirilmiyecek" demesi symbian için artık son noktadır.(en azından benim için öyle)
Zaten symbian a oyun uygulama program geliştirilmiyecekse napalım bu telefonu cebimizemi sokalım.
(tabi "alo desin" yeter düşüncesiyle telefon almamışsanız) / -ki öyle bile olsa "alo desin" yeter die symbian işletim sistemli bi telefon almazsınız heralde /Yani bundan sonra " ÖLÜMÜNE SYMBİAN " yada " SYMBİAN DA SYMBİAN " diyenlerin . " Artık yaptık bi hata bari biz savunalım " zihniyetinde olduğunu düşünüyorum..
ÇOK ACIDIR Kİ BİR SYMBİAN KULLANICISI OLARAK BENDE NOKİA NIN HER TÜRLÜ KÜFRE AÇIK OLDUĞUNU KANISINDAYIM..

<---ÖLÜMÜNE wp7---> 

O değilde.. wp7 deki xbox oyun platformu nedir öle yaa telefon değil sanki oyun konsolu anasını satıyım..

ama sırf uygulama ve oyunlarından ötürü samsung wave için biriktirdiğim paraya ekleme yaparak iphone 4 alacağım
Siz de satın bence. Yakın zamanda SGS II Alacam inşaallah. Siz de satın kurtulun