Evet bütün symbiancılar ** yapcak bişi yok ://

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
Evet bütün symbiancılar ** yapcak bişi yok ://
Bu saatten sonra symbian telefon almanın ne kadar mantık dışı olduğunu kelimelerle anlatamam..:ah YADA Bİ DENİYİM BELKİ ANLATIRM :d: :d:

DURUM ŞUDUR Kİ:
Nokia wp7 li telefonları kullanıma hazır olana kadar symbian işletim sistemli telefon üretip satmaya devam edecekmiş. Tabi symbian işletim sistemine sonunda ne olacağını bilmeyen Nokia'nın velinimeti olan müşteriler bu telefonlardan alacak.
Symbiana sonunda ne olacak onuda anlatıyım; Nokia'nın bi türlü vazgeçmediği symbian işletim sistemine rakip olarak gelen android işletim sistemi ilk darbeyi vurmuştu zaten. Nokia nın Microsoft ile uzun süreli anlaşmasıda symbiana ikinci bir darbe vurdu. Yani en büyük darbe direk olarak Nokia dan geldi.
Bu gün TeknoTrend programını izlerken İlkay Zaman'ın "Nokia neden hala symbian üretio bu da tartışılır. wp7 li telefonlar çıktıktan sonra symbian geliştirilmiyecek" demesi symbian için artık son noktadır.(en azından benim için öyle)
Zaten symbian a oyun uygulama program geliştirilmiyecekse napalım bu telefonu cebimizemi sokalım.:ehe (tabi "alo desin" yeter düşüncesiyle telefon almamışsanız) / -ki öyle bile olsa "alo desin" yeter die symbian işletim sistemli bi telefon almazsınız heralde /

Yani bundan sonra " ÖLÜMÜNE SYMBİAN " yada " SYMBİAN DA SYMBİAN " diyenlerin . " Artık yaptık bi hata bari biz savunalım " zihniyetinde olduğunu düşünüyorum..
ÇOK ACIDIR Kİ BİR SYMBİAN KULLANICISI OLARAK BENDE NOKİA NIN HER TÜRLÜ KÜFRE AÇIK OLDUĞUNU KANISINDAYIM..

:ehe:ehe:ehe<---ÖLÜMÜNE wp7--->
:ehe:ehe:ehe

O değilde.. wp7 deki xbox oyun platformu nedir öle yaa telefon değil sanki oyun konsolu anasını satıyım..

kcsoft

kcsoft

Üye
kardeşim doğru demişsinde asıl hata nokia almak şu elimdeki son nokia olacak artık

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
İnş. benimde son olacak ama nokianın wp7 li telefonlarınıda görmek lasım :D

Kedi Yavrusu

Üye
symbian belle güzeldir :oke: ama sırf uygulama ve oyunlarından ötürü samsung wave için biriktirdiğim paraya ekleme yaparak iphone 4 alacağım

Deleted.

Üye
Allah'ın izniyle sattım 5800'ımı :) Siz de satın bence. Yakın zamanda SGS II Alacam inşaallah. Siz de satın kurtulun :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
nokıa dan kurtulmak mı onun yerıne ...:hmmm

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
VALLA BENDE C5-03 VAR SGS-II ALMAM İÇİN 3-4 TANE SATMAM LASIM :kop::kop:

----------Eklendi @ 18:00:26 ---------- Yazıldı @ 17:57:58 ----------

nokıa dan kurtulmak mı onun yerıne ...:hmmm

KURTULMAKTAN BAŞKA YOL YOK HANİ İŞLETİM SİSTEMLERİ ANDROİD DEKİ GİBİ GELİŞTİRİLEBİLSE BELKİ KURTULMAK YERİNE BİŞEYLER YAPILIR AMA İŞLETİM SİSTEMİ GELİŞTİRİLMİOR..YAPCAK BİŞİ YOK :bilmm

Kedi Yavrusu

Üye
VALLA BENDE C5-03 VAR SGS-II ALMAM İÇİN 3-4 TANE SATMAM LASIM :kop::kop:----------Eklendi @ 18:00:26 ---------- Yazıldı @ 17:57:58 ----------KURTULMAKTAN BAŞKA YOL YOK HANİ İŞLETİM SİSTEMLERİ ANDROİD DEKİ GİBİ GELİŞTİRİLEBİLSE BELKİ KURTULMAK YERİNE BİŞEYLER YAPILIR AMA İŞLETİM SİSTEMİ GELİŞTİRİLMİOR..YAPCAK BİŞİ YOK :bilmm
Bak burada duracaksın. Yiğidi öldür hakkını yeme. Android ile birebir oldu symbian son haliyle, nasıl geliştirilmiyor?

cargo3230

cargo3230

Üye
valla çok yanlış yorum n8 var gayette iyi hiç pişman falan değilim şuan alsam gene n8 alırım
konuda yanlış nokia yani sybian alma mı yoksa nokia al ama wp7 bekle mi hiç bişey anlamadım konudan ????

repix

Üye
allah razi olsun nokiadan oda olmasa yorum yapacak bisi kalmicak dimi.

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
valla çok yanlış yorum n8 var gayette iyi hiç pişman falan değilim şuan alsam gene n8 alırım
konuda yanlış nokia yani sybian alma mı yoksa nokia al ama wp7 bekle mi hiç bişey anlamadım konudan ????
NOKİA AL AMA wp7 Lİ AL... :naughty:

----------Eklendi @ 18:13:21 ---------- Yazıldı @ 18:11:41 ----------

bak burada duracaksın. Yiğidi öldür hakkını yeme. Android ile birebir oldu symbian son haliyle, nasıl geliştirilmiyor?

[sıze=3]arkadaşım yakında symbian geliştirilmicek ozman napcan anca amatör yazılımcıların yaptığı uygulamalarla yetinmek zorunda kalcan..[/sıze]

Kedi Yavrusu

Üye
yakında (2016 yılında) geliştirilmeyecek diye şu an hiç geliştirilmiyor diyemezsin.

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
yakında (2016 yılında) geliştirilmeyecek diye şu an hiç geliştirilmiyor diyemezsin.

BAK KARDEŞİM AYNI TELEFONA SAHİBİZ ŞİMDİ SEN BANA OHOOO UYGULAMADAN GEÇİLMİO ÜFFF Bİ OYULAR OYNUYORUM Kİ SORMA GİBİ Bİ CEVAP ATAMAZSIN .. BİDE SANKİ ŞUAN ÇOK UYGULAMA GELİŞTİRİLİYOMUŞ GİBİ YORUM YAPION. HELE Kİ S60V5 SÜRÜMÜ AYRI Bİ DERT BETA LABS A GİR EPİ TOPU 40 UYGULAMA YA VARDIR YA YOKTUR BUNLARIN SADECE 5 YADA 6 TANESİNİ TELEFONA ÜKLEYEBİLİYOSUN, BUNLARDAN DA EN BABA 2 TANESİ İŞ GÖRÜR..EN BAŞTADA DEDİĞİM GİBİ YAPCAK BİŞİ YOK..:bilmm :ehe

Kedi Yavrusu

Üye
az önce (aşağıdaki mesajda görüldüğü üzere) işletim sistemi geliştirilmiyor dedin şimdi kıvırma uygulama çıkmıyor diye.
VALLA BENDE C5-03 VAR SGS-II ALMAM İÇİN 3-4 TANE SATMAM LASIM :kop::kop:----------Eklendi @ 18:00:26 ---------- Yazıldı @ 17:57:58 ----------KURTULMAKTAN BAŞKA YOL YOK HANİ İŞLETİM SİSTEMLERİ ANDROİD DEKİ GİBİ GELİŞTİRİLEBİLSE BELKİ KURTULMAK YERİNE BİŞEYLER YAPILIR AMA İŞLETİM SİSTEMİ GELİŞTİRİLMİOR..YAPCAK BİŞİ YOK :bilmm

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
az önce (aşağıdaki mesajda görüldüğü üzere) işletim sistemi geliştirilmiyor dedin şimdi kıvırma uygulama çıkmıyor diye.
YA SEN NASI Bİ BEYİNE SAHİPSİN FREE BRAİN DİYORUM SANA ...
SEN ŞİMDİ S60V5 TELEFONU symbian^3 e ÇEVİRDE GÖREM BEN SENİ...
:ehe:ehe:eheYAZIK VALLA YAZIK:ehe:ehe:ehe

kcsoft

kcsoft

Üye
arkadaşlar basit bişey için tartışmaya gerek yok burada hepimiz birşeyler ya paylaşıyoruz yada birşey öğreniyoruz

bu arada telefon alma işini ben 2 yıl sonraya bıraktım ozamanın en iyi telefonu hangisi olursa onu alırım

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar basit bişey için tartışmaya gerek yok burada hepimiz birşeyler ya paylaşıyoruz yada birşey öğreniyoruz

bu arada telefon alma işini ben 2 yıl sonraya bıraktım ozamanın en iyi telefonu hangisi olursa onu alırım

TARTIŞMIYORUZ BİRİLERİ BİŞİLER ÖĞRENİO SADECE :naughty:
.. YOK YA NE İKİ YILI OKADAR BEKLENİRMİ DERDİM AMA ELİNDEKİ TELEFONDA EFTEN PÜFTEN BİŞİ DEĞİL SENİ İKİ YIL GÖTÜRÜR . İKİ YIL SONRA ALICAĞIN TELEFONDA DAŞ GİBİ BİŞİ OLUR AMA HAA :naughty:

kcsoft

kcsoft

Üye
ne yapalım artık katlanıcaz çünki askerlik yaklaştı o yüzden 2 yıl sonra

seneye gidiyom telefon değiştirmeye değmez askerden sonra

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
ohhoooaskerlikte gelmişse senin ne işin var telefonla flan yaa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt