Evet bütün symbiancılar ** yapcak bişi yok ://

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
şuan c5 03 kullanıosan zaten kullanma o telefonu aldıgımın 4. gunu sattım dokunmatıkmı basmatıkmı ne oldugu bellı degıl.. herkezın bı tercıhı var sonucda kımı android kımı symbıan sewer symbıan androıde gore coook olmasada az bucuk gerıde kalmıs olsa ble en azndan uygulama ve oyun yonunden zengın bı magazaya sahıp ben şahsen nokıanın tek bı yonunden memnun degılm.. hala face yada vb sıtelerde vıdeo ızleyemıosn ve zynga poker oynuyamıosn :) oda olmasn napalm

valla telefonu 450 tl ye aldım şu an en fazla 350 verirler.. o fiyata da vermem ..dursun zararı yok.. bide bu konuyu nokia nın daha sonra symbiana destek vermemesini saçma bulduğum ( birazda wp7 li telefonlara değineyim düşüncesiyle ) açtım.. BAK İŞTE NERDEN NEREYE :ehe

matchlessss

matchlessss

Üye
vala bende 480 e almısdım 350 verıolarsa dusunme bıle ben yenı cıkdıgında aldm garantılı kutsyla berber malum sıtede 380 e postaladım bence 350 ıyı verıolar ver gıtsın o telefon cıddıym 200 etmezkı ben daha dun x6 ya adamlar bana 250 verırız dıolardı yuruyn len dedım babama sattım 400 e :D

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
vala bende 480 e almısdım 350 verıolarsa dusunme bıle ben yenı cıkdıgında aldm garantılı kutsyla berber malum sıtede 380 e postaladım bence 350 ıyı verıolar ver gıtsın o telefon cıddıym 200 etmezkı ben daha dun x6 ya adamlar bana 250 verırız dıolardı yuruyn len dedım babama sattım 400 e :D

ben o telefonu 400 e babama kötelersem evlat acısı gibi koyar adama :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt