Symbianist
Üye
valla 6710 navigatorüm var. Gayet de memnunum. niye diye sormayın. çünkü bilmiyorum. yav ben symbianla geldim symbianla gidiyorum. başka telefon aldım elime yok arkadaş garip geliyor. şimdi şöyle ki: yav ilk telefon almışım elime symbianlı. değişik programlar yüklemişim (7650). sonra bir de demişler ki bunda kızılötesi var, sen bununla kablosuz dosya atarsın . gidip o heyecanla kızılötesi almışım pcye bağlanmak için. vay be o da ne hakkaten görünmez bir yoldan dosya atıyor, heyecanlanmışım
. sonra gel zaman git zaman v3'ler çıkıyor. ne yapıp edip pedere n73 aldırıyorum. diyorlar ki bu telefonlar uzaktan kumandalı kullanılıyor. Vay anasını diyorum ama yok diyorum sonra dalga geçiyorlar be yemişlerdir beni. sonra bir araştırıyorum hakkaten psiloc irremote u görüyorum. çözmek için uğraşırken hakkaten tv yi kontrol ettiğimi görüp bunu kendimce bir gelişme, başarı olarak addediyorum. daha sonra gidip bir e71 alıyorum (arada aldığım diğer telefonları saymıyorum). ona da yükleyip irremote u (hemde tam sürüm) giriyorum kızılay metrosuna birkaç kez o dev ekran samsungların önünden geçerken kodları deniyorum hangisi olacak diye
aman ha biri görmesin düşüncesiyle. sonunda bulup kodu bir tarafa yürürken çat çat çat alayını kapatıyorum. dönüşte de açıyorum. aynı şekilde ankamall afm sinemalarına girerken beko ekranları kapatıyorum temizlik görevlileri anlamıyor ne olduğunu, bir şaşkınlık var. joiku spot kurup wireless modem yapınca arkadaşların takdirini alıyorum. bluetoothhack ile kendi telefonumla adamın telefonuna girip arama yapıyorum, sonra sertifika işine dalıyorum, sis düzenliyorum vb derken. zntxhan ile tanışıyorum. yav programı istediğim gibi düzenliyorum. var mı bundan daha zevklisi.
Sonuç olarak Symbianı seviyorum ama bu onu bir gün terketmeyeceğim anlamına da gelmez
. saygılar...
. sonra gel zaman git zaman v3'ler çıkıyor. ne yapıp edip pedere n73 aldırıyorum. diyorlar ki bu telefonlar uzaktan kumandalı kullanılıyor. Vay anasını diyorum ama yok diyorum sonra dalga geçiyorlar be yemişlerdir beni. sonra bir araştırıyorum hakkaten psiloc irremote u görüyorum. çözmek için uğraşırken hakkaten tv yi kontrol ettiğimi görüp bunu kendimce bir gelişme, başarı olarak addediyorum. daha sonra gidip bir e71 alıyorum (arada aldığım diğer telefonları saymıyorum). ona da yükleyip irremote u (hemde tam sürüm) giriyorum kızılay metrosuna birkaç kez o dev ekran samsungların önünden geçerken kodları deniyorum hangisi olacak diye
aman ha biri görmesin düşüncesiyle. sonunda bulup kodu bir tarafa yürürken çat çat çat alayını kapatıyorum. dönüşte de açıyorum. aynı şekilde ankamall afm sinemalarına girerken beko ekranları kapatıyorum temizlik görevlileri anlamıyor ne olduğunu, bir şaşkınlık var. joiku spot kurup wireless modem yapınca arkadaşların takdirini alıyorum. bluetoothhack ile kendi telefonumla adamın telefonuna girip arama yapıyorum, sonra sertifika işine dalıyorum, sis düzenliyorum vb derken. zntxhan ile tanışıyorum. yav programı istediğim gibi düzenliyorum. var mı bundan daha zevklisi. Sonuç olarak Symbianı seviyorum ama bu onu bir gün terketmeyeceğim anlamına da gelmez
. saygılar...

Nokia symbian'la bi yere gelemez artık.

​İyiki özettt.....
hayatmda nokia dan baska telefon kullanmadım kullanmamda samsung? televızyonundan buzdolabına kadar urun cıkarır apple pc ı pod telefon.. arkadasım nokia dedıgın zaman akla telefondan baska birşey gelmez... tek dal üzerinde gelişmiş bi üretici gerisi yalan