Evet bütün symbiancılar ** yapcak bişi yok ://

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianist

Symbianist

Üye
valla 6710 navigatorüm var. Gayet de memnunum. niye diye sormayın. çünkü bilmiyorum. yav ben symbianla geldim symbianla gidiyorum. başka telefon aldım elime yok arkadaş garip geliyor. şimdi şöyle ki: yav ilk telefon almışım elime symbianlı. değişik programlar yüklemişim (7650). sonra bir de demişler ki bunda kızılötesi var, sen bununla kablosuz dosya atarsın . gidip o heyecanla kızılötesi almışım pcye bağlanmak için. vay be o da ne hakkaten görünmez bir yoldan dosya atıyor, heyecanlanmışım:aha:. sonra gel zaman git zaman v3'ler çıkıyor. ne yapıp edip pedere n73 aldırıyorum. diyorlar ki bu telefonlar uzaktan kumandalı kullanılıyor. Vay anasını diyorum ama yok diyorum sonra dalga geçiyorlar be yemişlerdir beni. sonra bir araştırıyorum hakkaten psiloc irremote u görüyorum. çözmek için uğraşırken hakkaten tv yi kontrol ettiğimi görüp bunu kendimce bir gelişme, başarı olarak addediyorum. daha sonra gidip bir e71 alıyorum (arada aldığım diğer telefonları saymıyorum). ona da yükleyip irremote u (hemde tam sürüm) giriyorum kızılay metrosuna birkaç kez o dev ekran samsungların önünden geçerken kodları deniyorum hangisi olacak diye :aman2: aman ha biri görmesin düşüncesiyle. sonunda bulup kodu bir tarafa yürürken çat çat çat alayını kapatıyorum. dönüşte de açıyorum. aynı şekilde ankamall afm sinemalarına girerken beko ekranları kapatıyorum temizlik görevlileri anlamıyor ne olduğunu, bir şaşkınlık var. joiku spot kurup wireless modem yapınca arkadaşların takdirini alıyorum. bluetoothhack ile kendi telefonumla adamın telefonuna girip arama yapıyorum, sonra sertifika işine dalıyorum, sis düzenliyorum vb derken. zntxhan ile tanışıyorum. yav programı istediğim gibi düzenliyorum. var mı bundan daha zevklisi.

Sonuç olarak Symbianı seviyorum ama bu onu bir gün terketmeyeceğim anlamına da gelmez (h). saygılar...

y n s c n

y n s c n

Üye
Nokia wp7'yi gündeme getirdi symbiancı diye bişey kalmadı, bundan sonra herkes wp7'ci olur :ehe

seribro

seribro

Üye
bu nasıl nokıa karşıtlığıdır anlamakta zorlanıyorum muhtemelen kullandığınız ilk telefon nokıadır piyasada milyonlarca var hala nokıa kötü tu kaka

y n s c n

y n s c n

Üye
bu nasıl nokıa karşıtlığıdır anlamakta zorlanıyorum muhtemelen kullandığınız ilk telefon nokıadır piyasada milyonlarca var hala nokıa kötü tu kaka

Herkes herşeyin en iyisini ister, kendini kandırma daha fazla :oke: Nokia symbian'la bi yere gelemez artık.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Kullandığım ilk telefon siemens, sonra motorola, sonra samsung ondan sonra hantal nokia n73

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
valla 6710 navigatorüm var. Gayet de memnunum. Niye diye sormayın. çünkü bilmiyorum. Yav ben symbianla geldim symbianla gidiyorum. Başka telefon aldım elime yok arkadaş garip geliyor. şimdi şöyle ki: Yav ilk telefon almışım elime symbianlı. Değişik programlar yüklemişim (7650). Sonra bir de demişler ki bunda kızılötesi var, sen bununla kablosuz dosya atarsın . Gidip o heyecanla kızılötesi almışım pcye bağlanmak için. Vay be o da ne hakkaten görünmez bir yoldan dosya atıyor, heyecanlanmışım:aha:. Sonra gel zaman git zaman v3'ler çıkıyor. Ne yapıp edip pedere n73 aldırıyorum. Diyorlar ki bu telefonlar uzaktan kumandalı kullanılıyor. Vay anasını diyorum ama yok diyorum sonra dalga geçiyorlar be yemişlerdir beni. Sonra bir araştırıyorum hakkaten psiloc irremote u görüyorum. çözmek için uğraşırken hakkaten tv yi kontrol ettiğimi görüp bunu kendimce bir gelişme, başarı olarak addediyorum. Daha sonra gidip bir e71 alıyorum (arada aldığım diğer telefonları saymıyorum). Ona da yükleyip irremote u (hemde tam sürüm) giriyorum kızılay metrosuna birkaç kez o dev ekran samsungların önünden geçerken kodları deniyorum hangisi olacak diye :aman2: Aman ha biri görmesin düşüncesiyle. Sonunda bulup kodu bir tarafa yürürken çat çat çat alayını kapatıyorum. Dönüşte de açıyorum. Aynı şekilde ankamall afm sinemalarına girerken beko ekranları kapatıyorum temizlik görevlileri anlamıyor ne olduğunu, bir şaşkınlık var. Joiku spot kurup wireless modem yapınca arkadaşların takdirini alıyorum. Bluetoothhack ile kendi telefonumla adamın telefonuna girip arama yapıyorum, sonra sertifika işine dalıyorum, sis düzenliyorum vb derken. Zntxhan ile tanışıyorum. Yav programı istediğim gibi düzenliyorum. Var mı bundan daha zevklisi.

Sonuç olarak symbianı seviyorum ama bu onu bir gün terketmeyeceğim anlamına da gelmez (h). Saygılar...

[sıze=2]baba resmen bi geçmişe gittim geldim :d son kısmın da bütün symbiancılara hitap ettiğini düşünüyorum :d[/sıze]

----------Eklendi @ 17:43:22 ---------- Yazıldı @ 17:39:06 ----------

Buralar Nereler Başkan Yaaa..:kop::kop::kop: :D Konudan Çok Uzaklardasın ...Ayrıca Nokia düşmanı olsam ( önceki yorumlarda görebilirsin "Nokia Al Ama wp7 li al" gibi bi bişi söylemiştim ) nokia nın wp7 li telefonundan bahsetmezdim..:ehe|-):islik

Symbianist

Symbianist

Üye
Valla özetle böyle işte benim durumum :D

Symbianist

Symbianist

Üye
Birgün uzunca da anlatırım :D.son nick değiştirme hakkımı da kullanıp symbianist aldım. Gerisini sen anla artık :D

Lenneth

Üye

Herhangi bir şey ilk diye en iyisi olacak diye bir kural yok. Nokia'nın bırak GS2'yi, hala piyasada GS'yi geçebilecek düzeyde bir telefonu yok ki Samsung artık GS'yi eski diye üretmiyor..

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Kardeşim , telefonu konuşmak için, symbianı da hobi olarak alıyoruz.. Oyun konsolu veya fotoğraf makinası istesek xbox-ps3 veya canon alırız niye telefona para verelim ki?! Zihniyetsizce bir iş yaptığımı düşünmüyorum, symbian vaz-ge-çil-me-zim dir! (.)

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
anılbaran

anılbaran

Üye
tarıtsmq yaratmayın ya öfff bide biz baslamayak

Del Rey

Del Rey

Üye
BAK KARDEŞİM AYNI TELEFONA SAHİBİZ ŞİMDİ SEN BANA OHOOO UYGULAMADAN GEÇİLMİO ÜFFF Bİ OYULAR OYNUYORUM Kİ SORMA GİBİ Bİ CEVAP ATAMAZSIN .. BİDE SANKİ ŞUAN ÇOK UYGULAMA GELİŞTİRİLİYOMUŞ GİBİ YORUM YAPION. HELE Kİ S60V5 SÜRÜMÜ AYRI Bİ DERT BETA LABS A GİR EPİ TOPU 40 UYGULAMA YA VARDIR YA YOKTUR BUNLARIN SADECE 5 YADA 6 TANESİNİ TELEFONA ÜKLEYEBİLİYOSUN, BUNLARDAN DA EN BABA 2 TANESİ İŞ GÖRÜR..EN BAŞTADA DEDİĞİM GİBİ YAPCAK BİŞİ YOK..:bilmm :ehe

Adı üzerinde Beta Labs. NBL geliştiricilerinin işi Symbian ile ilkleri başarmak. Sen bunu fazla kolay sandın sanırım. Orada AppStore kadar uygulama olması mı gerekiyor?

Ki; Nokia Indoor Navigation, Swype ve Nokia Drop; çok kullanışlı.

----------Eklendi @ 16:20:56 ---------- Yazıldı @ 16:20:00 ----------

Herhangi bir şey ilk diye en iyisi olacak diye bir kural yok. Nokia'nın bırak GS2'yi, hala piyasada GS'yi geçebilecek düzeyde bir telefonu yok ki Samsung artık GS'yi eski diye üretmiyor..

Buna katılıyorum. Samsung son zamanlarda en güçlü donanımlı akıllı telefonları üreten firma oldu.

erdi_s

erdi_s

Üye
Konu gereksiz bence. Kilitlenmeli. Şikayetini Nokia'a yap kardeş bize değil. Herkes halinden memnun. Ben 5800 kullanıyorum bi sene ofw kullandım son 2 aydır da cfw kullanıyorum. Telefonumdan son derece memnunum. Değiştirirsem ya N8 ya da C6-01 alcam. Ölümüne Nokia

Symbianist

Symbianist

Üye
evet. imzamız ve avatarımız da boşuna değil

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
Konu gereksiz bence. Kilitlenmeli. Şikayetini Nokia'a yap kardeş bize değil. Herkes halinden memnun. Ben 5800 kullanıyorum bi sene ofw kullandım son 2 aydır da cfw kullanıyorum. Telefonumdan son derece memnunum. Değiştirirsem ya N8 ya da C6-01 alcam. Ölümüne Nokia

FİKRİNİ SORSAYDIM YORUMUNU DİKKATE ALIRDIM...:ehe

matchlessss

matchlessss

Üye
n8 kullanmadan nokia yı kotulemeyn gencler :) hayatmda nokia dan baska telefon kullanmadım kullanmamda samsung? televızyonundan buzdolabına kadar urun cıkarır apple pc ı pod telefon.. arkadasım nokia dedıgın zaman akla telefondan baska birşey gelmez... tek dal üzerinde gelişmiş bi üretici gerisi yalan :)

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=3]harbiden konuyu kitlesinler. Iyice millet uçtu .
Yav symbian kullanıon die en iyisi symbian demek zorundamısın..
Hadi, onu bunu geç bende symbian kullanıom ben övüyomuyum..sadece 1 hafta android kullandım symbianın ne mal olduğu ortaya çıktı zaten herkes bilio ne mal olduğunu da sahip olduğu telefonu kötülemek istemio (yada başka telefonların varlığından haberi yok)
hani bi kıyaslama yapsak symbian^3 neysede s60v5 ebesinin nikahında kalır....yalan mı?
[/sıze]

matchlessss

matchlessss

Üye
şuan c5 03 kullanıosan zaten kullanma o telefonu aldıgımın 4. gunu sattım dokunmatıkmı basmatıkmı ne oldugu bellı degıl.. herkezın bı tercıhı var sonucda kımı android kımı symbıan sewer symbıan androıde gore coook olmasada az bucuk gerıde kalmıs olsa ble en azndan uygulama ve oyun yonunden zengın bı magazaya sahıp ben şahsen nokıanın tek bı yonunden memnun degılm.. hala face yada vb sıtelerde vıdeo ızleyemıosn ve zynga poker oynuyamıosn :) oda olmasn napalm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt