SPB Shell 3D Symbian sürümü Satışa sunuldu..

Sponsorlu Bağlantılar

koray6666

koray6666

Üye
ya arkadaslar bende satınalmak ıstedımde bole bı error verıo anlamadım An error occurred: We appreciate your order, however, we cannot fulfill this order immediately. Due to the amount of your order, we will need to manually review it before completing your purchase. Do not resubmit this order as you may be charged again.

Please click "Continue" to submit your order. Our review will be completed within 24-72 hours and if approved, we will release your purchase to you and send you a confirmation email with links to download your software.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar boswerin spb'yi flan belle atın bin basar :oke:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
:oke: :yuru eyv :)

Diavolo16

Üye
Arkadaşlar 1 ay önce sitesinden satın aldım spb 3d yi ama bugün telefona formatt attıktan sonra yükleyince sitenin bana verdiği kabul etmedi ne yapmam lazım bilen yada aynı şey başına gelmiş olan var mı

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
arkadaşlar bu sitede 3d yazıyor acaba fullmüdür???

n000k

n000k

Üye
arkadaşlar bu sitede 3d yazıyor acaba fullmüdür???

fullmüdür derken indir bak.içinde eğer i de varsa demektir.. evet dosya boyutu bu kadar ama varmı içinde indir bak derim..

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
indirdim içinde ****** var:) bi kurayım bakayım inşaallah fulldür

n000k

n000k

Üye
maalesef kabul etmedi :(

ehh olup olcağı bu :( eğer birçok kişi indirip aynı ş.ifreyi kullanırsa böyle oluyor sanırım.. yada yanlış girmiş olma dikkatli gir şifreyi <- > çizgisini de dahi yazmayı unutma!!

• Beğen
Tepkiler: van_helsing7677
van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
ehh olup olcağı bu :( eğer birçok kişi indirip aynı ş.ifreyi kullanırsa böyle oluyor sanırım.. yada yanlış girmiş olma dikkatli gir şifreyi <- > çizgisini de dahi yazmayı unutma!!

valla yaptım ama aktivasyon başarısız dedi :( artık buna bir çözüm bulsunlar sayın hackerlar :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
keşke!!! ama biraz zor gibi yada hacker lar uğraşmak istemiyor :)

kuduzyarasa

kuduzyarasa

Üye
Türkçe dili yok en son beta sürümünde, resmen yayınladıklarında var mıdır bilemiyorum.

öncelikle arayuzu cok guzel göze hitap ediyor ekran gecisleri falan animasyonlari mukemmel ama sadece okadar tanitim videosunda gosterdikleri gibi baska bisey yok mesela oviden data counter vidget i sadece ikon olarak gosteriyo ama nokianin kendi arayuzunde harcadigin veri miktarini 3g ve wifi olarak ayri ayri görebiliyorsun ve digerlerinide malesef turkce dil secenegi yok arkadaslar bende dun sitesinden satin aldim acikcasi pisman oldum fiyati 14.99 usd ama arti olarak 3 dolar daha aliyolar ne icin bilmiyorum benim sinir oldugum Türkiye de bunu kullanabilecek olan okadar insan var ve türkce dili yok büyük bir terbiyesizliktir bu alan arkadaslar yuklerken gorecekler ne ulkeler vat ama türkce yok bende mail attim parami geri verin diye sebep benim dilimin olmamasi cevap bekliyorum ve arkadaslar bu tur konularda tutucu olmak lazim turkce yapmiyosan almiyoruz tepki gostermek lazim

arkadaslar ben ben mail attim ve parami geri aldim sorgusuz sualsiz iade ediyolar bilginize

emoli821

Üye
arkadaşlar ben dikkatsizlik sonucu 3D değilde önceki sürümü satın almışım.yeni 3D olan sürüme geçebilirmiyim,yoksa bizim para boşamı gitti

serkanbb06

serkanbb06

Üye
arkadaşlar ben dikkatsizlik sonucu 3D değilde önceki sürümü satın almışım.yeni 3D olan sürüme geçebilirmiyim,yoksa bizim para boşamı gitti

Mail at adamlara belki bir seyler olur :)
Geçmiş olsun.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes acı ama bosa gitti paran :pro:

catdog136

catdog136

Üye
spb 30 gün içerisinde sebep bildirmeden para iadesi yapıyor diye hatırlıyorum. Yani paranız boşa gitmemiş olmalı..

musmail

Üye
Arkadaşlar bende az önce satın alıp kurdum Eksikleri olmasına rağmen oldukça görsellik katıyor .Daha önce LG arena kullanmıştım döner menü pek aşina geldi.
Ben verdiğim paraya değer diye düşünüyorum .
Yazılımcıların eksiklerini bir an önce tamamlanmasını istiyoruz...

Üst Alt