SPB Shell 3D Symbian sürümü Satışa sunuldu..

Sponsorlu Bağlantılar

veliahht

veliahht

Üye
arkadaşlar spb shell 3d nin symbian için craklanmış bulan varmı acaba 3 lira 5 lira değilki alalım herşeyi böyle yapıyorlar milleti illegale itiyorlar sonrada emeye saygı bekliyorlar... 3 kuruşa bi ay boyunca çalışıyoruz fiyatlar uygun olsa hiç bir konuda illegale giden olmaz bence...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
serkanbb06

serkanbb06

Üye
3 kuruşa bi ay boyunca çalışıyoruz diyorsun 1000 liralık telefon kullanıyorsun.Ferrarin olsa tüp mü taktıracaksın? Ya 3 kuruşun lafını böyle yapma ya da ver parasını al programı!

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​3D için ***** braz zor,çok sıkı yapmışlar bu sefer...3D yüklüyceğine belle at keyfne bak bence bin basar ;)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
çok kısa bir spb shell deneyimim oldu.ancak sarjı su gibi içtiği için tövbe dedim :)

rewshenbir1

rewshenbir1

Üye
voyager home (vhome) dan bile daha guzel bence spb shell bu işi iyi yapıyor bence ama en kısa zamanda 3d sinin cracklenemsini talep ediyoruz :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben o kadar da begenmedim bi hava durumu guzel o kadar. belle daha iyi

turker10

turker10

Üye
bu melet karışık bi de yaa nokia tarzı kullanımı olan bişeye :oke:3D özelliği verseler yani basit ve gösterişli olur ve daha çok satar

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
ben 1 haftadır kullanıyorum buradan indirdim hava durumu ile ilgili bir link vardı oradan indirdim sbp shell 5.0 sürümünü yükledi de vardı oldu herkese tavsiye ederim

Emil_Ceferli

Üye
onerilmez. 3d ni satin aldim 1 hafta kullanmadim. Eksilerini yaziyorum bilmeyen arkadaslar icin. Umarim faydali olur.
1. Sarji cok yiyor
2. Tabi rami da zaptediyor :D
3. Notification sorunu. Annadakindan cok kotu olmus bence.
4. Whatsapp kullananlar icin: whatsapp bildirimi geldimi, taskbarda gorunmez! Ille de programi acmalisin gormek icin...
Hatirladigim bunlar. Sorusu olan yazabilir.

uater

uater

Üye
süper bir ŞEY ya

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
Şu An Deneme Sürümünü Kullaniyorum İndirip Kurcaladıktan Sonra Aklıma Gelen İlk Şey Satın Almak Oldu. Ama 14.99 $ vermem :D İlla *****'ini Cikaririz :D Gecikmeli Olsun 14.99$'siz oLsun :D

çapak

Üye
SPB'nin eski sürümlerindeki görsellik-görüntüler aşırı soluk ve itici geliyordu ama buna ilk görüşten aşık oldum.Mükemmel bir şey ama tabiki de foruma düşmesini bekleyeceğim :D

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Heheyt! Demo da benim cihaz kullanılmış :D O zaman satın alayım bari :ehe

cyber

cyber

Üye
demosunu nerden bulabilirm

cyber

cyber

Üye
üstte biri deneme sürümü kullanıyorm demiş

PriZm

PriZm

Üye
denme sürümü yok az önce spb nin sitesine baktım.sadece 30 gün para iadesi var.onu söylemiş olabilir.
demo versiyon sadece androidde var.oda internet açıkken programı açarsan lisans soruyor.

Üst Alt