SPB Shell 3D Symbian sürümü Satışa sunuldu..

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetvural97

Üye
Bende elli tane mail attım... Bu ne biçim birşey...

Türkçe dil yok
Yatay kullanma yok
Müzik, radyo, email widgeti yok (Nokia widget desteği gelse razıyım)
Bildirim widgeti yok (biri çaldırınca nerden bakacağımı şaşırıyorum)
Mesaj gelince oturumlar değil normal mesaj açılıyor bu çok saçma
kendi saat sayfasında başka bir sayfaya saat eklemeye kalkarsanız sadece 3 çeşit saat tipi var...
Kendine ait task manageri yok (mobileshellde vardı)...
Menü tuşuna basınca kendi menüsü değil symbian menüsü açılıyor (mobile shellde böyle değildi)
27 tl verdim... şuan bunun için değmez gelişmesi lazım...

Kesinlikle katılıyorum.

XER01

XER01

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'ın kendi task managerı gayet güzel bence..

Nokia widgetlarını ekleme özelliği gelince bildirim widgetını eklersiniz sorun kalmaz.

Castiel91

Üye
evet mesaj olayını oturumlara çevirmeliler.. ve sadece oturumları açmamalı oturumlardan kim attıysa mesajı onunki görüntülenmeli.. bunu bildirirseniz sevinirim

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bence henüz almaya hazır dgl bu program...brz daha beklenmesnden yanaym ;) üstte sayılan eksiklerde coook sacma ayrıca :kotu: |-)

seyfipasa

seyfipasa

Üye
Güzel program görünene bakılırsa ama eksikleri çok.giderilse gerçekten symbian arayüzü çağa ayak uydurabilecek :)

emreercan

Üye
Ya arkadaşlar ben sbp nin sitesinden satın almaya çalışıyorum. Symbian sürümü için bitürlü yapamadım satın alan arkadaş nasıl yaptığını anlatabilir mi ?

deli oğlan

Üye
arkadaşlar bunu bi denermisiniz benim tel hackli değil valla olursa bunun için hackliycem :)

halis18

halis18

Üye

truva_17

Üye
Bende bugüne kadar hiçbir uygulama ve oyuna para vermemiştim. Ancak androide geçince SPB shell 3D ($12) ve Titanium backup ($6) uygulamalarını lisanslı aldım. Shell 3D zırt pırt güncelleniyor ve güncel versiyonun kırılması üstüne kırılmış versiyonun internet ve markete girince patlaması vs. dert oluyordu. Her ne kadar son aylarda dolar kuru alıp başını gitmiş olsada bence para verip alınmaya değer derim.

Alacak arkadaşlar indirim kodu bölümüne "SPBTOP" yazarsanız ($3.00) indirimli alabilirsiniz. Ben o şekilde almıştım.

n000k

n000k

Üye
saolasın indirim kodu için ama sonrası baya kazık gibi.. 39 $ buluyor bütün masrafı.. işte ben bunu anlamadım :(

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yha bencede cok pahalı aga yaaa ohaa yaniii....hç cıkmıycak sanki bu programı kırcak adam....kırıldıktan snra 5 dk da tüm dünyaya yayılır ztn az daha sabır :pro: :naughty:

truva_17

Üye
saolasın indirim kodu için ama sonrası baya kazık gibi.. 39 $ buluyor bütün masrafı.. işte ben bunu anlamadım :(
Yanlışınız olmasın aynı sayfasa SPB Wallet, SPB Wireless Monitor uygulamalarınıda işaretliyor olmayasınız ! Yoksa $14.99 - 3.00 = $11.99 gibi bir rakama mal oluyor görünüyor !
yha bencede cok pahalı aga yaaa ohaa yaniii....hç cıkmıycak sanki bu programı kırcak adam....kırıldıktan snra 5 dk da tüm dünyaya yayılır ztn az daha sabır :pro: :naughty:
Kırılır ancak arkadaşların bahsettikleri eksiklikler için ard arda güncellemeler yapılacaktır. (androidde bu şekilde olmuştu) Güncel versiyonun kırılması ve çalışması problemleri vs. ile uğraşmak daha zor.

Bende zaten her yolu deneyip, cihazda bir türlü sorunsuz ve sürekli çalıştıramadığım için satın alma yolunu seçmiştim. Çlışan versiyon oluyor. Üstüne versiyon yenileniyor. Yeni versiyonun kırılmışı sorunlu oluyor vs. Tabi bekleyip, görmekte bir tercihtir.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes ztn alcam bende....bonus kartla alabilirim dmi ? visa yazyo önde ??

truva_17

Üye
kardes ztn alcam bende....bonus kartla alabilirim dmi ? visa yazyo önde ??
Yok sorun olmaz. Ancak kişisel bilgilerinizi ve özellikle e-mail adresinizi doğru girin. Çünkü lisans kodunu e-maille yolluyorlar.

n000k

n000k

Üye
Yanlışınız olmasın aynı sayfasa SPB Wallet, SPB Wireless Monitor uygulamalarınıda işaretliyor olmayasınız ! Yoksa $14.99 - 3.00 = $11.99 gibi bir rakama mal oluyor görünüyor !

tamamdır :D ben mankafa gibi checkout yerine gift card a basmışım.. ayrıca çok teşekkürler gift code için :)

----------Eklendi @ 11:06:44 ---------- Yazıldı @ 11:02:17 ----------

baksanıza.. bu satın alırken doldurulan foruma bütün bilgileri doğru mu girmemiz gerekiyor? ne bileyim isim- soyisim, adres falan.. şehiri tabikide doğru giricezde.. truva_17 bunu bana bi açıklasan dostum özel mesajdan nasıl alacağımı , valla çok iyi dua ederim senin için :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar satın alırken bu hatayı alıyorum :
An error occurred: We're sorry, but Handango is unable to accept your order. Please contact your card issuer for more information.

n000k

n000k

Üye
arkadaslar satın alırken bu hatayı alıyorum :
An error occurred: We're sorry, but Handango is unable to accept your order. Please contact your card issuer for more information.

doğru bilgiler yazarak mı denedin yoksa kafadan sallayarak mı? ayrıca kartında limit var mı? eğer yoksa da hata veriyor.. yoruumların içinde görmüştüm bir kişi hata aldığını yazmıştı ama hatırlayamayacğın nasıl bir hata aldığını..

halis18

halis18

Üye
bende ziraat bankası maximum kredi kartı ile almaya çalışırken

bu hatayı aldım....

hotboy_ist

Üye
bende ziraat bankası maximum kredi kartı ile almaya çalışırken

bu hatayı aldım....

Arkadaşlar ismini REMZİ ise bunu REMZI olarak yazmayın... Türkçe karakter kullanın... Bende bu hatayı aldım, TR karakter kullanınca çekti parayı...

WebStyle

WebStyle

Üye
Gerçekten güzel birşeye benziyor. Umarım yakında nete düşer bizde yükleriz..

Üst Alt