SPB Shell 3D Symbian sürümü Satışa sunuldu..

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes vala bilgiler dogru yani

mesut1979

Üye
slm,arkadaslae ben gecen cumartesi satin aldim ve cok hosuma gitti ama birtek kötütarafi var oda cevapsiz cagri oldugunda widgeti yok o baya bir mesele oluyor yoksa baya stabil ve akici calisiyor.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes kapsamlı bi güncelleme gelcekmiş yaknda duyurdular :oke:

n000k

n000k

Üye
bende satın aldım.. güzel bir program ama diğer arkadaşlarında dedikleri gibi eksikleri çok.. umarım çabuk güncelleme gelir :).. polluexa dostum ben world ile aldım visa işaretine sahip..eğer eminsen limitinin olduğuna ve doğru bilgileri girdiğine o zaman bence bankayı bi ara derim.. durumunu bi izah ettir..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tamam kardes ben bi öyle yapyım nye olmuyo anlamadım vala :hmmm

laplace06

laplace06

Üye
arkadaşlar ben de satın aldım bir kaç kez hata verdi sonra satın aldım halbuki her seferinde aynı işlemleri yaptım. programa gelirsek güzel program ama ben alacağım zamana kadar acaip heyecanla bekledim, aldıktan sonra biraz buruk oldum sanki daha fazla özellik barıdıracak diye, umarım güncelleme ile bu sorunlar çözülür. Birde şu sorun var app rename programı ile ismini değiştirdiğim uygulamaları spb tekrar eski hali ile görüyor deneyen varmı bilgilendirirse teşekkürler ii forumlar

by_mecho

by_mecho

Üye
Şimdi ben kredi kartımla aldım diyelim onlar benım direk telefonumamı yoksa mailimemi yolluyor anlamadım yada onların sitesinden ödeme yaptıktan sonra indirme işleminimi yapyorz?

laplace06

laplace06

Üye
senin mail adresine 3 tane mail atıyorlar kod ve uygulamayı indireceğin adresi yolluyorlar

n000k

n000k

Üye
Şimdi ben kredi kartımla aldım diyelim onlar benım direk telefonumamı yoksa mailimemi yolluyor anlamadım yada onların sitesinden ödeme yaptıktan sonra indirme işleminimi yapyorz?

valla benim mail adresime hiç bir şekilde bir mail atılmadı.. bütün olayı kendi sitesi üzerinden yaptım!!! .. kredi kartı bilgilerimi girdim , satın alma işini yaptıktan sonra teşekkür yazısı ile birlikte yine aynı pencere üzerinde indirme butonu ile gözüktü.. sonra zaten programı indirdim 6 küsür MB bişey yani.. aktivasyon kodunuda kaydettim..mailime hiçbir şekilde bir mail atmadılar!!

halis18

halis18

Üye
sonunda sorunsuz bir şekilde satın aldım....
hadi hayırlısı bakalım

Purchase Subtotal: $14.99
Discount: $3.00
Shipping: $0.00
Total: $11.99

n000k

n000k

Üye
sonunda sorunsuz bir şekilde satın aldım....
hadi hayırlısı bakalım

Purchase Subtotal: $14.99
Discount: $3.00
Shipping: $0.00
Total: $11.99

hadi hayırlısı :) şimdi güncellemesini bekleyelim.. :D

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
bana normal verdi 15 dollar.iskonto yapamayız dediler,lütfen affedin bizi didiler,bende tamam didimm:ehe.şaka bir yana sanki bellenin ev ekranı daha iyiydi.bunda bir hoşuma giden hava durumu.

matanist

matanist

Üye
Ben de satın aldım. Acilen Türkçe dil desteğini koymaları lazım. Bir de eski sürümlere oranla çok daha az ayar var. Geliştirilmesi gerekiyor anlayacağınız. Ama yine de keyifle kullanılabilir...

by_mecho

by_mecho

Üye
Gerçekten harika telefon şimdi telefon oldu.

halis18

halis18

Üye
2 gündür aktif olarak kullanıyorum....
herşey güzel ancak eksik cok...
dil pek önemli değil ingilizce olsada olur ancak ayar ve wigetlerde cok eksik var....
dahada geliştirilmesi lazım...

by_mecho

by_mecho

Üye
2 gündür aktif olarak kullanıyorum....
herşey güzel ancak eksik cok...
dil pek önemli değil ingilizce olsada olur ancak ayar ve wigetlerde cok eksik var....
dahada geliştirilmesi lazım...
Özellikle müzik ile ilgili nasıl widget koymazlar en önemli şeylerden birisi bu .

matanist

matanist

Üye
Daha yeni çıktı arkadaşlar. Tahminim üzerinde çok çalışıp geliştirirler. Ama biz destek olsun diye satın aldık. Türkçe olması önemli çünkü kullanıcı miktarının artması için gerekli. Türkçe yapmaları zaten en kolay şeylerden biri. Yalnız dediğimiz gibi eksik çok. Misal telefonu yan çevirince yine aynı kalıyor ekran. Bu da G-sensörü olan bir alet için yakışıksız bir durum. Ama görsellik gayet güzel. Geliştirilirse çok daha süper olacağı açık.

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
aynen katılıyorum, eksik çooook ama yakında gelcek güncellemede bir sürü güzel şeyler eklencek.. ve dediğin gibi yan döndürünce ekran aynı kalıyor , fena halde bozulmuştum bu duruma :dry: , yükleyince telefona ilk bunu test etmiştim.. neyse beklemedeyiz şu güncellemeyi...

----------Eklendi @ 20:37:32 ---------- Yazıldı @ 20:34:16 ----------

Yakında eklenecek özellikler.

----------Eklendi @ 03:08:01 ---------- Yazıldı @ 03:07:16 ----------

Supposedly coming soon
- Support of Nokia Widgets
- Support of auto-update
- Improving of contact's processing
- Better status bar
- Email widget
- Music and radio widgets
and much more

arkadaşın dediği gibi yakında gelecek olan güncelemede bunlar olcekmiş...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
braz daha kendine gelsin o zaman alcam ben :op: :naughty:

Node

Node

Üye
Bence eskisi daha iyiydi. Bunda ekranın üst tarafında operatör adı yazmıyor.

Üst Alt