Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

bozkurt955

bozkurt955

Üye
rm-675

----------Eklendi @ 19:12:15 ---------- Yazıldı @ 19:07:43 ----------

navifirm de de benim product kodumu bulamadım. başka bi kodunkini indirdim phoniex ten yükelmeye çalıştım ama program indirdiğim dosyaları bulamadı. benim tel üretim yeri china acaba çinde henüz yayınlanmadı diye olabilirmi .

tamma kardeş hallederiz merak etme ben bakarım şimdi c7 di dimi

yunus_21

Üye
evet kardeşim c-7 yardım edersen valla çok dua edicem sana ya
tamma kardeş hallederiz merak etme ben bakarım şimdi c7 di dimi

----------Eklendi @ 19:48:01 ---------- Yazıldı @ 19:46:02 ----------

evet kardeşim c-7 yardım edersen valla çok dua edicem sana ya

mail adresim [email protected]

özel mesaj atamadım hafızan dolu kardeş bir nevi sanal telefon tamircisi olmuşsun heralde :)

gokhan6078

gokhan6078

Üye
arkadaşlar pc'den ovi'den telefonu güncelleme yapmak istedim 3. Aşamada cihazla bağlantı kesildi diyor 326 mb dosya iniyor fakat telefona güncelleme yapamıyorum ve cihaz kurtarma diye bir ekran geliyor orda olan 4 aşamayıda yapıyorum sorun düzelmiyor yardımcı olabilir misiniz

Bu sorunun aynısı bendede var ama bi türlü çözemedim phoniex ilede denemed
m yarın telefoncuya götürüp yazılım attıracam atarlarsa

raikirin

raikirin

Üye
Güncellemeden sonra telefon internete bağlı değilken her 2-3 saniyede bir bağlantı arıyor.Ayarlardan aramayı kapatmak da fayda etmiyor.Bu sorunu yaşayan var mı?

----------Eklendi @ 21:11:00 ---------- Yazıldı @ 20:36:43 ----------

Sorunum güncellemeden değil Imsy adlı programdan kaynaklanıyormuş.Kaldırınca düzeldi.

best tiger

Üye

altannemre

Üye
evet atacağım ama uyuz bi durum ya telefonu tamamen kişisellestiriyorsunuz bi format yine sıfırdan uğraş üşeniyorum:D----------Eklendi @ 14:44:45 ---------- Yazıldı @ 14:40:48 ----------bi de bence n8de ciddi bi ısınma sorunu var bazen azıcık zorlayınca cayır cayır yanıyor adamlar soğutucu niyetine metal kasa yapmışlar anlaşılan
ben de suna dikkat ettim tel eskisine göre o kadar çok ısınmıyo tel canlandı hiç donma yok çok memnunum c601 tel n 8 den daha iyi valla:)

seqiz

seqiz

Üye
sonunda anna geldi wifi den bende güncelledim...

flyx

flyx

Üye
ben de suna dikkat ettim tel eskisine göre o kadar çok ısınmıyo tel canlandı hiç donma yok çok memnunum c601 tel n 8 den daha iyi valla:)

aynen.

bende wifiden gördüm fakat pcden bağlayın diyodu direk bağladım yazılım güncellendi. tekrar 2-3 üncelleme vardı telde. wifi üzerinden telden onlarıda yaptım. gözle görülür farklar var. tşkler nokia c6-01 ;)

okitox

okitox

Üye
Arkadaşlar flash atacak olanlar veya oviden güncelleme yaparken usb bağlantısı kopanlar pc'ye güzel bir format atıp ekran kartı ve ses sürücüsünü usb sürücülerini falan kurup sonra ovi yükleyip tekrar denesinler, olmadı kabloyu değiştirmeyi deneyin...

Ben de ilk ovi yüklememde bunlarla uğraşmıştım fakat pcye format atıp ovi'nin ardından phoenix yükleyip flashladım telefonu ve pırıl pırıl oldu alet. hata falan vermedi...

c6-01

SilentOne

SilentOne

Üye
işte yha bi bilgili kullanıcı daha bnde 2 gndür kendimi parçalıyom yha

gokhan6078

gokhan6078

Üye
sonunda anna geldi wifi den bende güncelledim...

nasıl geldi dostum telefonunun markası ne c6-01 ise wlan ile güncellenmiyor az önce denedim hiç bit güncelleme yok diyor

----------Eklendi @ 01:25:11 ---------- Yazıldı @ 01:23:57 ----------

yazılım derken yanlış anlaşılma olmuş telefoncuya götürdüğümde anna güncellemesini yükleyebilirmisiniz diye soracam

spartuas

spartuas

Üye
nasıl geldi dostum telefonunun markası ne c6-01 ise wlan ile güncellenmiyor az önce denedim hiç bit güncelleme yok diyor
şakamısın gece gece :D herkes annadan sıkıldı sen güncelleme yok diyorsun herneyse güncelleme geldi :)telefonun yurddışı çıkışlı ise daha diğer ülkelere anna gelmedi. Bence flash çak telefona...

gokhan6078

gokhan6078

Üye
hayır yurtdişi çıkışlı değil ürün kody 059c383

----------Eklendi @ 01:32:02 ---------- Yazıldı @ 01:28:21 ----------

şakamısın gece gece :D herkes annadan sıkıldı sen güncelleme yok diyorsun herneyse güncelleme geldi :)telefonun yurddışı çıkışlı ise daha diğer ülkelere anna gelmedi. Bence flash çak telefona...

Ya yalanmı söyleyecem ovi suitten denediğimde buluyor ama güncelleme sırasında bağlantı kopuyo telden uygulamalar araş,çlar yazılıma girdiğinde pc ile günceleyin yazıyor wlan ile #*0000# dan hiç bir güncelleme yok diyor :DB u gidişle anna yı falan yüklemek hayal olacak :D

SilentOne

SilentOne

Üye
hayır yurtdişi çıkışlı değil ürün kody 059c383

----------Eklendi @ 01:32:02 ---------- Yazıldı @ 01:28:21 ----------

Ya yalanmı söyleyecem ovi suitten denediğimde buluyor ama güncelleme sırasında bağlantı kopuyo telden uygulamalar araş,çlar yazılıma girdiğinde pc ile günceleyin yazıyor wlan ile #*0000# dan hiç bir güncelleme yok diyor :DB u gidişle anna yı falan yüklemek hayal olacak :D

sana anna geldi oviden güncelleyecen bide senin tel siyah nerden bildim ama rengini xD

gokhan6078

gokhan6078

Üye

sana anna geldi oviden güncelleyecen bide senin tel siyah nerden bildim ama rengini xD

Evet renk siyah belki ürün kodunu yazdım ya 059c383 ordan bilmiş olabilirsin veya tahimn yürütmüşte olabilirsin bu arada sen annaya geçebildin mi

okitox

okitox

Üye
spb mobil shell denememiş olan varsa nolur denesin... yazık program harcanıyor. nokianın o programı alıp bizzat kullanması lazım...

• Beğen
Tepkiler: bkurtulus
mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
benim telefonum yurt disi cikisli nokia c7 rm675 black turkce dil kodunu gndre blrmisiniz

rafet383838

rafet383838

Üye
bu turkce dıl sorunundan mılletın agzı yandı walla amma yurt dısı kayıtlı telefon varmıs

gkyrn

gkyrn

Üye
spb mobil shell denememiş olan varsa nolur denesin... yazık program harcanıyor. nokianın o programı alıp bizzat kullanması lazım...
bu mobil shell in bi linki varsa verebilir misiniz arkadaşlar. bir de trial mı bu program

SilentOne

SilentOne

Üye
trailide var paralısıda

Üst Alt