Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

tugbatan

Üye
ya arkadaşlar bişey sorucam bu anna ile ilgili .Anna türkiyeye gelmeden telime yükledim ben yutrdışından gelmiş benim telefon.İngilizce sürümüyle kuruldu şimdi oviden tekrar yükledim düzeltemedim hala dil ingilizce servise mi gitmesi lazım şimdi nasıl sorunu çözebilirim bi bilgisi olan var mı yada bununla ilgili bi konuya yönlendirebilirmisiniz ?? Hala arıyorum malesef :(

gourme

Üye
Aynen c6-01 de cok cabuk ısınıyor metal olunca tabi ama neyse dün yere bi düştü baktım tel gitti dedim çizik yok :D
benim düşürdüklerimin haddi hesabı yok metal aksam oki de son düşüdüğümde plastik kısmı yani kafası ezildi:D işte diğer markaların nokiadan geri kaldığı kısım en sağlam nokia yapıyor

• Beğen
Tepkiler: bkurtulus ve S.E.C.R.E.T
bozkurt955

bozkurt955

Üye
Arkdaşlar anna da müziklerde eko yu düzenleyemiyor muyuz ? sanki düzenleniyor diye hatırlıyoum ama bende düzenlemiyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
_ardaa

_ardaa

Üye
ya arkadaşlar bişey sorucam bu anna ile ilgili .Anna türkiyeye gelmeden telime yükledim ben yutrdışından gelmiş benim telefon.İngilizce sürümüyle kuruldu şimdi oviden tekrar yükledim düzeltemedim hala dil ingilizce servise mi gitmesi lazım şimdi nasıl sorunu çözebilirim bi bilgisi olan var mı yada bununla ilgili bi konuya yönlendirebilirmisiniz ?? Hala arıyorum malesef :(

Servis değilde Nokia Shop'lardan birine verirsen Türkçe dil paketi yüklerler belirli bir ücret alabilirler.

STaT!C

STaT!C

Üye

Aynı sorunu bende yaşamıştım bu konuya bakmanızda fayda var doğru uygularsanız cihazınız türkçeye döner.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html

STaT!C

STaT!C

Üye
Evet bende baktım flash atmayada gözüm korktu biraz tam olarak bilgim yok çünkü.Bu gidişle telime doyamadan çöpe atıcam :off:

Pek zorluğu yok biraz cesaret ister bence. İlkten biraz zor görünüyor ama sonra sıradan bir program kurmak gibi kolay olduğunu anlarsın.

Ayrıca beyler müzik çalarda oyunların sesi çıkma sorunu var mı yok mu ? Sırf bu yüzden yüklememeyi düşündüm de.

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
c7 tùrkce dil kodu rm-675 black

m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
bende oyle bi sorun yok ben de betalabsdan kamera güncelleme indirmiştim annadan önce ve annadan sonra hiç bişeye dokunmadım her şey duruyordu reset problemi ve şarj ömrü kısalığı var sadece
hangi uygulamalar calisiyo Turkce dilde sende benim calismadilar cunku

yunus_21

Üye
ya lütfen bişey diyin Arkadaşlar telefonum nokia c-7 ürün codum 059b899 oviden giriyorum güncelleme yok *#0000# den giriyorum güncelleme yok neden olabilir sizce bir fikri olan varmı? :(

serinaga

serinaga

Üye
:off:valla ben anna manna yüklemedim henüz sizlerin şikayetlerine bakarsam bu anna bir halta yaramıyor:good:
Yaw okudukça bende vazcaymaya başladım sanki, çünkü şuan benim tel o kadar stabil ve sorunsuz çalışıyor ki ...

gourme

Üye
hangi uygulamalar calisiyo Turkce dilde sende benim calismadilar cunku
Valla bi ton uygulama Işte oyunlar angry birds ün tüm sürümleri araba yarışları opera browserde bende sorunsuz dosya yöneticiler play to .... Bubbles sleeping screen vs vs valla bi sürü ıvır zıvır sayma ile bitmez sadece demin keşfettim fragger oyununun sesi bozuk çıkıyıdı :Dkısaca ne vardı ise aynen çalışıyordu neyse yine de her seyi komple silip yenileyecem bi tıkanıklık hissi var şarj sorunum çözülür umarım

----------Eklendi @ 17:43:14 ---------- Yazıldı @ 17:27:02 ----------

bu arada kimilerinde oviden yüklerken sonlara doğru iptal ediliyor diyip uygulama yüklemiyormus bende de öyle yapıyor ama uygulamalara baktığımda orda oluyor yüklediğim şey

----------Eklendi @ 17:49:08 ---------- Yazıldı @ 17:43:14 ----------

aha yine bitti şarj hiç bisi de yapmadim 6 -7 saat oldu daha

bozkurt955

bozkurt955

Üye
:good:arkadaşlar ben şuanda anna sistemini kullanıyorum sabah kurdum şuanda hiç bir sorunu yok herşeyi ile tam çalışıyor beğendim bir müzik çalar daki oyunlarını sesleri vardı onlarıda sağolsun arkadaş yönlendirdi yazıyor zaten 38 .sayfa da hafıza kartında ki private ve secure diye dosya onları salt okunur ve gizle seçenekleri diyince o sorunda kalktı şuanda herşey tam yapamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim:good:

Arkadaşlar bu müzik çalarda k i eko yu düzenleme nasıl oluyor bilen varmı program mı var

montacarlo

Üye
oyun sesleri bende neden olmadı sizde niye oldu :D şuanda benim ki de sorunsuz....As.6 , pes 11 vs. var ama onların sesleri gelmedi

yunus_21

Üye
ben henüz yüklemeyi bile yapamadım bende hala güncelleme yok bu nasıl iştir yaaaaaaa... nokia c 7 059B899 bu kodu telefonu olupta güncelleme yapan varmı

:good:arkadaşlar ben şuanda anna sistemini kullanıyorum sabah kurdum şuanda hiç bir sorunu yok herşeyi ile tam çalışıyor beğendim bir müzik çalar daki oyunlarını sesleri vardı onlarıda sağolsun arkadaş yönlendirdi yazıyor zaten 38 .sayfa da hafıza kartında ki private ve secure diye dosya onları salt okunur ve gizle seçenekleri diyince o sorunda kalktı şuanda herşey tam yapamayan arkadaşlara yardımcı olab

bozkurt955

bozkurt955

Üye
ben henüz yüklemeyi bile yapamadım bende hala güncelleme yok bu nasıl iştir yaaaaaaa... nokia c 7 059B899 bu kodu telefonu olupta güncelleme yapan varmı

kardeş sende navifirm ve phoniex varmı onlar varsa msn de seninle beraber yapalım istersen *#0000# yap RM-xxx nedir bir bakarmısın

SilentOne

SilentOne

Üye
usa çıkışlı heralde arkadaşın

yunus_21

Üye
kardeş sende navifirm ve phoniex varmı onlar varsa msn de seninle beraber yapalım istersen *#0000# yap RM-xxx nedir bir bakarmısın

rm-675

----------Eklendi @ 19:12:15 ---------- Yazıldı @ 19:07:43 ----------

navifirm de de benim product kodumu bulamadım. başka bi kodunkini indirdim phoniex ten yükelmeye çalıştım ama program indirdiğim dosyaları bulamadı. benim tel üretim yeri china acaba çinde henüz yayınlanmadı diye olabilirmi .

best tiger

Üye
arkadaşlar pc'den ovi'den telefonu güncelleme yapmak istedim 3. Aşamada cihazla bağlantı kesildi diyor 326 mb dosya iniyor fakat telefona güncelleme yapamıyorum ve cihaz kurtarma diye bir ekran geliyor orda olan 4 aşamayıda yapıyorum sorun düzelmiyor yardımcı olabilir misiniz

Üst Alt