valla ben anna manna yüklemedim henüz sizlerin şikayetlerine bakarsam bu anna bir halta yaramıyor
![]()
valla ben anna manna yüklemedim henüz sizlerin şikayetlerine bakarsam bu anna bir halta yaramıyor
![]()
sorunsuz yüklendi memnunum

belki tuşa yarım basıyorsundurBu arada sizlerde varmı bilmem ama kamera tuşuna basınca kamera açılmıyor annada 2 saniye bekletince açılıyor neden :S
Bu arada sizlerde varmı bilmem ama kamera tuşuna basınca kamera açılmıyor annada 2 saniye bekletince açılıyor neden :S
basıp çekince açılmıyor yani.bu da yeni çıktı ya. deneyebilir misinz arkadaşlar bi herkeste böyle mi?annada böyle mi oluyo acabadaha önce betalabstan kamera güncellemesi yüklediyseniz tekrar yükleyin düzelecek en azından bende düzeldi hatta bende kamera sistem hatası bile verdi ( Türkçe'de uygulamalarım çıkmadığı için betalabstan yüklediğim kamera güncellemesi çalışmadığından kamera hatası aldığımı düşünüyorum tekrar yükledim düzeldi) sizde tekrar yükleyin düzelir belkikamera gerçekten kamera tuşuna biraz basık tutunca açılıyor giriş ekranındaykenbasıp çekince açılmıyor yani.bu da yeni çıktı ya. deneyebilir misinz arkadaşlar bi herkeste böyle mi?annada böyle mi oluyo acaba
bende oyle bi sorun yok ben de betalabsdan kamera güncelleme indirmiştim annadan önce ve annadan sonra hiç bişeye dokunmadım her şey duruyordu reset problemi ve şarj ömrü kısalığı var sadecedaha önce betalabstan kamera güncellemesi yüklediyseniz tekrar yükleyin düzelecek en azından bende düzeldi hatta bende kamera sistem hatası bile verdi ( Türkçe'de uygulamalarım çıkmadığı için betalabstan yüklediğim kamera güncellemesi çalışmadığından kamera hatası aldığımı düşünüyorum tekrar yükledim düzeldi) sizde tekrar yükleyin düzelir belki
o her müziği gösterme sorununu depolama modunda bağlayıp private ve resources klasörlerine Sag tıklayıp özelliklerden salt okunur ve gizli seçeneklerini secip sadece klasöre uygula diyerek gidermiştim ama flashatmadım bengökhan kardeş soruma cevap vermediniz demişsin kardeş aynı sorun bende de vardı Ovi yi boşver flash at direk hiç bir sorun yok yardımcı olurum şuan tek bir sorun var oda tlf da olan her müziği müzik çalar da gösterme si
şarj dün den beri gidio hala dolu ortalar da su anna ya aşık oldumyahu anna kurduktan sonra eskiye nazaran daha sık reset atar oldu akşam tamamen dolu şarjla bıraktım sabah kapalı idi açamadim bozuldu sandım meğer şarjı komple tükenmiş bu nedir böyle yaaaa
sizde Nasıl sorun oluyo ya tel e format atın bencedaha önce betalabstan kamera güncellemesi yüklediyseniz tekrar yükleyin düzelecek en azından bende düzeldi hatta bende kamera sistem hatası bile verdi ( Türkçe'de uygulamalarım çıkmadığı için betalabstan yüklediğim kamera güncellemesi çalışmadığından kamera hatası aldığımı düşünüyorum tekrar yükledim düzeldi) sizde tekrar yükleyin düzelir belki
evet atacağım ama uyuz bi durum ya telefonu tamamen kişisellestiriyorsunuz bi format yine sıfırdan uğraş üşeniyorumşarj dün den beri gidio hala dolu ortalar da su anna ya aşık oldumsizde Nasıl sorun oluyo ya tel e format atın bence

Aynen c6-01 de cok cabuk ısınıyor metal olunca tabi ama neyse dün yere bi düştü baktım tel gitti dedim çizik yokevet atacağım ama uyuz bi durum ya telefonu tamamen kişisellestiriyorsunuz bi format yine sıfırdan uğraş üşeniyorum
----------Eklendi @ 14:44:45 ---------- Yazıldı @ 14:40:48 ----------
bi de bence n8de ciddi bi ısınma sorunu var bazen azıcık zorlayınca cayır cayır yanıyor adamlar soğutucu niyetine metal kasa yapmışlar anlaşılan