belle hakkında bikaç sorun ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
belle hakkında bikaç sorun ?
mrb arkadaşlar bellenin ivo777 3.1 sürümünü kullanıyorum yani normal belle delight değil şimdi sorun forumda çoğu arkadaş fmobiyi güzelce kullandığını açıklamış ben ingilizcede yüklüyorum ancak teli türkçe olarak yeniden başlatınca fmobi yüklü ama simgesi yok oluyor sorun birde telefonun orjinal 3 tane oyunu ingilizce dilde var türkçeye geçince bu oyunlar nat geo movie tailers gibi web tv uygulamaları da kayboluyor aynı zamanda benmi yanlış bişey yaptım herkezdemi böyle acaba delight belle daha mı iyi veya farkları nedir delight mı yüklüyeyim yoksa 2.ci bi sorum bellede bildirim vidgeti ile ilgili bişey yok sadece operatör servisleri var o da msj felan gelince çalışmıyor 1 yeni mesaj diye geliyor telefona sizlerdede böylemi eskisi gibi bildirim kutucuğunda olsa güzel olurmuş ama bu pek önemli değil önemli olan fmobi sorunnum şimdiden teşekürler

pzero

Üye
bendede mağaza vee opera mobile 11 - mini çalışmıyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bellede operayı napcanız nokia tarayıcıyı gayet güzel yaptı bende anna var harika opera yanından geçemz :)

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
evet orası öyle ama delight bellede böyle sorunlar yoksa benim açımdan telefonun orjinal oyunları türkçede varsa direk geçmeyi düşünüyorum

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
evet orası öyle ama delight bellede böyle sorunlar yoksa benim açımdan telefonun orjinal oyunları türkçede varsa direk geçmeyi düşünüyorum

serkanet bende delight belle var fmobi'yi ve diğer tüm programları (qt uygulamaları da dahil ) sorunsuz yükledim ve kullanıyorum . şu ana kadar tek bir bug yakaladım delight bellede o da telefonu usb veya ovi modunda bilgisayara bağladıktan sonra müzikçalara girdiğinizde müzik dosyalarını bulamıyor dosya yok diyor . Ama bu da benim için önemli değil zaten jukebox kullanıyorum orjinal müzikçaları normalde de pek kullanmıyordum . :)

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
norock cevabın için teşekkürler peki fmobi yi yüklemek için ingilizceye geçiyormusun ? bide telefonun 3 orjinal oyunu türkçedeyken varmı

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
norock cevabın için teşekkürler peki fmobi yi yüklemek için ingilizceye geçiyormusun ? bide telefonun 3 orjinal oyunu türkçedeyken varmı

telefon delight belle 3.1 de zaten ingilizce . flashtan sonra sleeping screen kendısi yuklu gelıyor onun dışında rompatcher yüklü geliyor bir de henüz çözemediğim bir ses programı geliyor . oyun yok anlıycağın :)

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
ingilizceyle bi sorun yok zaten türkçe için demiştim saol yinede

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
işte onu diyorum türkçede var öyle bi sorun sen de ingilizce varmış sorun yok güzel :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
:) iyi yapmışsın ama kasma felan yok sadece qt uygulamaları yükleme sorunu var

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
:) iyi yapmışsın ama kasma felan yok sadece qt uygulamaları yükleme sorunu var

bu akşam üniversiteye gidiyorum kurban bayramı tatilinde geldiğimde kim bilir nasıl belleler olucak forumda :) şimdiden sabırsızlanıyorum

musty24

Üye
fmobi 1.4 versiyonunu yükledinmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt