en stabil belle sürümü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
en stabil belle sürümü ?
mrb arkadaşlar ivo 3.1 belle kullanıyorum ama sorunlar var çoğu arkadaş fmobiyi ingilizce dille yükledikten sonra kullanıyor ancak ben türkçeye alınca telefonun orjinal uygulamaları ve fmobi web tv uygulamaları türkçe dilde görünmüyor acaba benmi yanlış bişey yaptım

marsoy

marsoy

Üye
mrb arkadaşlar ivo 3.1 belle kullanıyorum ama sorunlar var çoğu arkadaş fmobiyi ingilizce dille yükledikten sonra kullanıyor ancak ben türkçeye alınca telefonun orjinal uygulamaları ve fmobi web tv uygulamaları türkçe dilde görünmüyor acaba benmi yanlış bişey yaptım

serkan bi defa web tv klasörü yok bellede zaten sen delighte bakıp ivoda arama o uygulamayı hocam ama fmobine ggelince ilgnç diyorum sana vermiş olduğum linkteki fmobiyi kullanıyorum üstelik türkçe olarak kullanıyorum o uygulama ve diğer bütün uygulamalar aynen duryor sen bir yalnış yapmış olmayasın ben delightten çabuk vazgeçtim çok basit yapmış yani

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes ingilizce kullanmıyomusun yani ?

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
web tv klasörü yok evet ama nat geo movie tailers e gibi web tv uygulamaları ingilizce dilde var ama türkçeye geçince bunlar olmuyor ve 3 adet n8 in orjinal oyunları nfs golf ve galaxy bunlarda yok oluyor

marsoy

marsoy

Üye
senin tlfonda bi sorun var hocam bende nat geo nokia tailres e app digitürk web tv cnn programlarıda aynen çalışıyo hm ing hem trkçede

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
anna 22.14 euro2 germany dosyaları ilemi değiştirdin belle dosyalarını ?

marsoy

marsoy

Üye
anna 22.14 euro2 germany dosyaları ilemi değiştirdin belle dosyalarını ?

ewet ben orjinal annayı kurmadım zaten oda sorunlu öle bıraktım downrange olayına grmedm tlfon resmen aptallaşıyo muş

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
belleyi alman anna dosyaları ile değiştirerek flashladım önceki flashlamamda soft format ve depo hafızasını biçimlendirmemiştim şimdi yaptım uygulamaları türkçede kullanabiliyorum teşekkürler herkeze

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
ivo777 tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt