Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

asdas6

Üye
BEYLER ANNA YÜKLEDİKTEN SONRA TELEFONUN TEMALARI GİTTİ BİR TEK MIDNIGHT TEMALARI KALDI - C6 ICIN

normal nokia c6-01 temalarını indirebileceğimiz yer var mı

gkyrn

gkyrn

Üye
evet ya renkli temalar vardı ne güzel nereye gitti onlar. bir de bu qt uygulamalarını denemek için ne kurabiliriz??

Suyaka

Suyaka

Üye
Bak hele bak, anna anna diye sızlananlar şimdi anna gelince temasızlıktan mı yakınıyolar? : )

RedColt

RedColt

Üye
Bak hele bak, anna anna diye sızlananlar şimdi anna gelince temasızlıktan mı yakınıyolar? : )

aynennn :D ya benm çok beğendim.. bide nfc yi sadece widget olarak bırakmasalarmış ne işe yarıyo :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yaw benim nokia ovi suit de güncelleme yok diyor :hmmm

[alikan]

[alikan]

Üye
Güncelleme hoşuma gitti biraz kurcaladım bence güzel. Qwerty klavyede atla deve değil ama yinede iyi olmuş. Ovi maps i kullanma ovi suitten program indirme kurma anlamında sorun yaşamadım önceden kullandığım bir kaç programı kurdum sorun çıkarmadı benim için en önemlisi mod v7 idi onuda kurdum sorunsuz çalıştı web tarayıcı da şu ana kadar hala iyi gidiyor kasmıyor yüklemeler daha iyi. Oyun olayına daha girmedim onda da sorun çıkarmazsa şimdilik iyidir bu anna :D

RedColt

RedColt

Üye
[alikan];3862236' Alıntı:
Güncelleme hoşuma gitti biraz kurcaladım bence güzel. Qwerty klavyede atla deve değil ama yinede iyi olmuş. Ovi maps i kullanma ovi suitten program indirme kurma anlamında sorun yaşamadım önceden kullandığım bir kaç programı kurdum sorun çıkarmadı benim için en önemlisi mod v7 idi onuda kurdum sorunsuz çalıştı web tarayıcı da şu ana kadar hala iyi gidiyor kasmıyor yüklemeler daha iyi. Oyun olayına daha girmedim onda da sorun çıkarmazsa şimdilik iyidir bu anna :D

aynen öyle :D tamamen katılıyorum maşallah diyelim

m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
su dil sorununuda halletsinler tamamdir :)

gkyrn

gkyrn

Üye
arkadaşlar qt sorununu nasıl çözebilirz??yardım lütfen kimse cevap vermiyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefonun hızı artmış telefon siyah tema siyah asillik akıyor yaw güzellmiş bu anna bide belleyi görseydik :d:

RedColt

RedColt

Üye
harbiden hakkını vermiş.. ben ilk yükledim sandım ama yüklememiş güncellemeyi sadece simgeler gelmişti sonra anna 1/2 2/2 oyun ovi sosyal ağlar geldi onları yükledim oldu sorunsuz galiba :) (maşallah)
değdi gibime geliyor

WebStyle

WebStyle

Üye
Anna'da gözle görülür hızlanma var evet ama belle de bu daha fazla hemen kendini belli ediyor. N8 kullanıcılarına belleyi tavsiye ederim..

mfb2

mfb2

Üye
bu dil sorunu nedir arkadaş çoğu kişide var

RedColt

RedColt

Üye
ya communicator nedir ya :D biri şu yenilikleri açıklasın :)
internet radyosu
uygulamalardaki bildirimler
nfc
communicator

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
qt sorunu alman annada da vardı türk annada da var..önümüzdeki küçük güncellemeyi bekleyeceğiz artık..

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşlar telefona anna yükledim ve açılırken falan desteklenmeyen özellik uyarısı alıyordum sonra baktım ki 5 tane daha güncelleme var nfc ile ilgiliymiş o hata.nfc'yi desteklemiyordu güncelleme yaptıktan sonra hallettim ve şuan annamda sorun yok gayet stabil çalışıyor. sorun yaşayanlara tavsiyem anna güncellemesinden sonra wifi ile telefon üzerindeki güncellemeyi yapsınlar :)

GULSEHIRLI

Üye
ARKADAŞ DOĞRU SÖYLÜYOR ANNA SONUNDA GELDİ BENDE BİR KAÇ SAAT ÖNCE YÜKLEDİM.:megafon:

Üst Alt