Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orjinal Turkey Anna Download Linkleri
Sponsorlu Bağlantılar
valent
Üye
RM-675_M004.44.emmc.fpsx file found böyle birşeydi
Saatlerce uğraştım kafa patlattım yapamadım sinir oldum çıktım gittim telefoncuya dediki bunun versiyonu yeni 1 hafta sonra falan gel telefoncuda yapamazsa böyle işin içine dedim
slant1111
Üye
Konu Sahibi
basit bir sorun benim verdklermi indir snra flash atmadan önce refurbish in altnda sw reset var onun altnda ayarlar var oraya gr hata veren dosyayı kaldır
basit bir sorun benim verdklermi indir snra flash atmadan önce refurbish in altnda sw reset var onun altnda ayarlar var oraya gr hata veren dosyayı kaldır
Yaptım telefon sorunsuz çalışıyor sağol ilgin için
valent
Üye
Kardeş senden Allah razı olsun vallahi oldu ya açıldı türkçe dilde tamam.Sen olmasan yemin ediyorum kafayı yerdim bugün sabahtan beri uğraştırdı durdu işimi gücümü bıraktım sırf flash atabilmek için uğraştım çok ama çok teşekkür ederim.Arkadaşlar bu arkadaşımın verdiği dosya tamamen güvencelidir bizzat şimdi denedim sorunsuz emin olabilirsiniz yazdıklarımızdanda anlarsınız zaten.
slant1111
Üye
Konu Sahibi
keşke önceden yazsaydın foruma rica ederim kardeşim önemli değil herzaman yardım ederim ..başka sorunun olursa mesaj atman yeterli
Şimdi telefon bir hızlandı akıllara zarar kardeşim belle çıkıncada benim seni bulmam lazım yoksa ondada yaşarım heralde böyle sıkıntı
slant1111
Üye
Konu Sahibi
ilk anna yüklediğimde bende heyecanlanmıstım telefon cok hzlanmıstı tek önerim telefonunda atık dosyalar bırakma arkadaşım..yani cok dolu olmasın ..bazıları iyice dolduruyor snra anna ya laf atıyor belle gelnce yüklerz brlikte kardeş
marsharun
Üye
ben de dosyları indirdim telin şarjını dolduruyom sonra flaslıcam yazarım buraya durumu