Orjinal Turkey Anna Download Linkleri

Sponsorlu Bağlantılar

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
İlk linkten faydalan :oke:

tarama

Üye
Doğru dosyayı indirmişmiyim acaba?

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
doğru dosya hocam.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Diğer konuda benim dosyalarımı nasıl kullanacagınız yazıyor..

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Flash atmak isteyenler Qt sorunu alırsa Qt yi silip tekrar yüklesin..

spartuas

spartuas

Üye
rm-675 (charcoal black ) bunun product kodu nedir acaba ?? Ayrica bu dosyalari direk flashlicam mi ? Ek olarak yapmam gereken nedir ?

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
pc de deil bakamıyorum product koduna..phoenix ile drek flaslayqcaksın :oke:

n000k

n000k

Üye
slant1111 :) dostum tamam flaşladım, ama yalnız phoenix 2011 değilde 2010 ile yaptım.2011 ile bi hata verdi, bilmem ecmm gibi bi dosya yok deyip durdu.. 2010 dada aynısını söyledi ama isterseniz böyle devam olayı çıktı yaptı.. geriye saymada olmadı .. 1/2 ve 2/2 , social ve oviyide başarıyla güncelledim telden yalnız bir güncelleme daha gözüküyor ve önerilen pc ile güncelleme , pc ye bağlayince suite de 2 tane oyun güncellemesi gözüküyor.. real golf ile galaxy on fire.. daha önce bu güncelleme gözükmemişti.. sanırım şimdi flaş ile ve senin dosyalar ile doğru yükledim.. ufff ve umarım şarj olayımda düzelmiştir.. tek derdim o yani.. ha birde daha önceki oviden güncellme yaptığımda türkçe dildeyken shazam gözükmüyordu.. ing yapınca gözüküyordu.. şimdi senin dosyalarla flaşlayınca oda gözüktü türkçe dilde :) off valla umarım bu sefer olmuştur.. ama şu şarj olayı bugün bakalım nasıl olcak..

tekrardan saolasın , çok teşekkürler dostum.. :)

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Emmc.fpsx dosyası bulunamadı derse sw reset in altnda ayarlar butonu var oraya tıkla eksk dosyayı kaldr :oke: rica edrm :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Emmc.fpsx dosyası bulunamadı derse sw reset in altnda ayarlar butonu var oraya tıkla eksk dosyayı kaldr :oke: rica edrm :)

heh aynı dosya işte :oke: tamam neyse onsuz flaşladım bu sefer.. du bakalım böyle orjin anna ile idare edeyim.. eğer belle yüklemek istersem senden yardım alırım.. ama dediğim gibi şimdi orjin takılalım :oke: .. teşekkürler tekrardan.. :)

emreipekci

emreipekci

Üye
alman annası yüklü bende bir sürü de program ve oyun falan yükledim. şimdi tekrar flashlasam değer mi acaba diye düşünüyorum :hmmm
olurda belle bizim içinde sızarsa yine flashlayacaz zaten....

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Değmez hiç uğraşma :oke: benm düşüncem bu ikiside aynı :)

emreipekci

emreipekci

Üye
Değmez hiç uğraşma :oke: benm düşüncem bu ikiside aynı :)

olurda ileride bı sıkıntı çıkarsa yaparız artık. zaten anna beklediğim gibi çıkmadı. inşallah bi an önce şu belleyi bizim için bı sızdıran falan olurda kullanabiliriz.

kazım61061

kazım61061

Üye
eee arkadasım burda n8 sılver yok nabıcaz sımdı ...veya renk far edıyomu kafama gore ındırsem olmazmı

anatolia28

Üye
peki arkadaş bu senin paylaştığın download linkleri ile Oviden inen dosyaların boyutu neden farklı mesela c 6 01 de seninkinde 160 mb iken Oviden 225 küsür iniyor bu fark neden kaynaklanıyor

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
benimki rar içinde

----------Eklendi @ 16:01:28 ---------- Yazıldı @ 16:00:31 ----------

aslnda renk önemli dgl ama sen bilirsin :)

Üst Alt