Navifirm Kullanamayanlar İçin ANNA Download Linkleri

Sponsorlu Bağlantılar

lafbaz

Üye
arkadaşlar ben bunu nasıl yüklüycem yardım edebilcek olan varmı acaba

zikfirsel

zikfirsel

Üye
bana bir çare;
arkadaşlar bu konulara hiç vakıf olmayan ben sayenizde az buçuk anlar oldum, teşekkürler öncelikle, ama yetmiyor tabi :)
önce 14.012'ydi sanırım onu ardından da şu german annasını flashladım n8'ime, dg kendisi. telde herşey yolunda görünüyor ancak:
oviye flashlardan önce aldığım son yedeklememi bir türlü geri yüklemiyor bu arkadaş??

aynı zamanda bir türlü yazılım güncellemelerini de almıyor ovi! kaldırıp tekrar kurucam msjlardı takvimdi yedeklerdi uçacak diye tırsıyorum :/
bir tek rehberi senkronize etti ne msjlar var ne ayarlar ortada..
kaldım bööle, bir yardımdır ricam

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
walla arkadas ben sorununun nasıl halledeceğini bilmiyorm eger geri yüklemediyse zaten yedekler gitmiştir diye biliyorum yinede sen baskalarına da danıs

mmb7982

mmb7982

Üye
öncelikle paylaşım için teşekkürler.birşey sormak istiyorum verdiğiniz linki indirdikten sonra ekstradan başka birşey indirmeye gerek varmı?yani ben li bir versiyon kurmak için navifirm den indirdiğim dosyalar arasında 1 gb. lık bir dosya vardı ama bu verdiğiniz link sadece 185 mb. olunca aklıma bu soru geldi acaba başka indirmemiz gereken bir şey varmı diye?
saçma bir soru sormuşsamda cahilliğime verip cevaplarsanız çok sevinirim.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Beyefendi o 1 gb lik dosya telefon icin extra seyler..ne bileym resim,tlfnu ilk aldıgnda icnde bulunan hersey..185 mb ise telefonun yapıtaşı diyelm :)

zikfirsel

zikfirsel

Üye
walla arkadas ben sorununun nasıl halledeceğini bilmiyorm eger geri yüklemediyse zaten yedekler gitmiştir diye biliyorum yinede sen baskalarına da danıs

cevap için teşekkürler;
yedekleri görüyorum, tarihleriyle bir klasörün içinde duruyor.
bana son çare, ovisuite i kaldırıp tekrar kurmak gibi geliyor ama cesaret edemiyorum. toptan gitcek die herşey.
o konuda bir bilgin var mı??
bir de msjları geri al diye bir seçenek var ovinin msj başlığınıa gelip dosya menüsüne tıklayınca çıkıyor, phone browserdan .xml dosyalarını yükleyeyim diyorum ordan geri ama olmuyor! çıldırıcam.. bi kurcalasan da desen var mıdır yolu yordamı? kopyalayıp atsam tele işe yarar mı bi sıkıntı olur mu??

----------Eklendi @ 23:54:23 ---------- Yazıldı @ 23:52:28 ----------

ovi'nin verdiği hata da güncellemeleri yükleme sırasında "hizmete bağlanılamadı" diyor. güvenlik kalkanı ya da antivirüs ayarlarınızı kontrol edin diyor... ama onun da nasıl yapılacağını bilmiyorum...

mmb7982

mmb7982

Üye
teşekkürler

mmb7982

mmb7982

Üye
birkaç sorum daha olucak bu kurduğumuz anna hack li versiyonmu?yardımlarınızla kazasız bir şekilde kurdum ama sleeping screen programını kuramıyorum.kurulum başlıyor sonuna doğru yüklenemedi diyor.acaba eksik bir şeylermi var diye düşündüm.qt ler kurulu ama bir türlü kurulum tamamlanmıyor.fikir verebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
anna hackli değl orjnal.telefonun dilini ingilzce yapıp yükleyin snra tr ye cevirin

karchek

Üye
Selamlar,

c7 frosty metal linkini aldım öncelikle teşekkürler.Ancak başka bir konuda n8 üzerinden anlatılan flash atmak için gerekli olan phoenix programı yüklerken virüs hatası veriyor.Kuruluyor ama çalışmıyor.bu phoenix programının sağlamını nerden bulabilirim?
artık ben de şu anna yı kullanmak istiyorum hayırlısıyla :)

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
antivirùs ü kapatmanızı öneriyorum.yoksa flash atarken bi problem yaratablr.

karchek

Üye
Selam,
söylediğin gibi virüs programını devre dışı bırakınca phoenix kuruldu ama şimdi de tlf na yüklerken emmc.fpsx dosyası missing diye hata veriyor.hata penceresinde sadece "tamam" butonu var ona da basınca iptal ediyor.ne yapıcaz yardım lütfen

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
refurbishin altında sw reset olur onun altında da settings olcak ona tıkla hata veren dosyayı iptal et sonra flash işlemi olacaktır.

karchek

Üye
tamamdır bu iş! :)
teşekkürler.ama tlfdaki numaralar ve mesajlar gitti :( ovi suitten senkronize de olmadı. şimdi Anna güncellemelerini alıcam ovi suitten.tekrar teşekkürler.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
rìca edrm :) keske yedek alsydniz..

ali.yasar07

Üye
c6-01 için hangisini indircez veya farklı bir link var mı

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 için yüklemedim arkadasım kısmet olursa onu da yüklerim..

turkishspider

Üye
kardes o kdr yer dolaştım ama sen faydalı oldun saol

Üst Alt