Orjinal Turkey Anna Download Linkleri

Sponsorlu Bağlantılar

valent

valent

Üye
RM-675_M004.44.emmc.fpsx file found böyle birşeydi

----------Eklendi @ 20:30:28 ---------- Yazıldı @ 20:27:00 ----------

Saatlerce uğraştım kafa patlattım yapamadım sinir oldum çıktım gittim telefoncuya dediki bunun versiyonu yeni 1 hafta sonra falan gel telefoncuda yapamazsa böyle işin içine dedim

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
basit bir sorun :) benim verdklermi indir snra flash atmadan önce refurbish in altnda sw reset var onun altnda ayarlar var oraya gr hata veren dosyayı kaldır :)

valent

valent

Üye
basit bir sorun :) benim verdklermi indir snra flash atmadan önce refurbish in altnda sw reset var onun altnda ayarlar var oraya gr hata veren dosyayı kaldır :)
Deneyeyim şimdi indi dosyalar olsun sana bol bol dua edeceğim kardeşim kolları sıvadım şimdi

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :) kesin garanti veriyorum olcak :)

maxifunk

maxifunk

Üye
ben şu an dead phone atıyorum bakalım ne olacak :(

valent

valent

Üye
Kardeş yüklüyor galiba şuan test moduna geçti inşallah sorun çıkmaz

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
maxifunk düzelir skma canını :) valent seninkde olur byük ihtimalle

valent

valent

Üye
Kardeş senden Allah razı olsun vallahi oldu ya açıldı türkçe dilde tamam.Sen olmasan yemin ediyorum kafayı yerdim bugün sabahtan beri uğraştırdı durdu işimi gücümü bıraktım sırf flash atabilmek için uğraştım çok ama çok teşekkür ederim.Arkadaşlar bu arkadaşımın verdiği dosya tamamen güvencelidir bizzat şimdi denedim sorunsuz emin olabilirsiniz yazdıklarımızdanda anlarsınız zaten.:tşk:

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
keşke önceden yazsaydın foruma :) rica ederim kardeşim önemli değil herzaman yardım ederim ..başka sorunun olursa mesaj atman yeterli :)

valent

valent

Üye
keşke önceden yazsaydın foruma :) rica ederim kardeşim önemli değil herzaman yardım ederim ..başka sorunun olursa mesaj atman yeterli :)
Eyvallah güzel kardeşim şu lafın yetti zaten bana.Tekrar teşekkür ederim...

----------Eklendi @ 21:09:41 ---------- Yazıldı @ 21:00:49 ----------

Şimdi telefon bir hızlandı akıllara zarar kardeşim belle çıkıncada benim seni bulmam lazım yoksa ondada yaşarım heralde böyle sıkıntı

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
ilk anna yüklediğimde bende heyecanlanmıstım telefon cok hzlanmıstı :) tek önerim telefonunda atık dosyalar bırakma arkadaşım..yani cok dolu olmasın ..bazıları iyice dolduruyor snra anna ya laf atıyor :) belle gelnce yüklerz brlikte kardeş

marsharun

marsharun

Üye
ben de dosyları indirdim telin şarjını dolduruyom sonra flaslıcam yazarım buraya durumu :)

----------Eklendi @ 21:28:16 ---------- Yazıldı @ 21:18:43 ----------

bişey sorcam arkadaslar flash atarken telefonun şarda olması gerekiyor mu?

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
hayır..zaten pc ye baglı ordan da şarj olabilir yani :) şarj kuralı yok :)

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
not found hatası verirse ayarlardan o hata veren dosyayı kaldrmayı unutma :)

marsharun

marsharun

Üye
lütfen acele yardımın lazım. Phoneix ten cab product yapınca şöyle diyor
Cannot load, the product "RM-718" is not recognised.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Tanımıyor dosyayı ve acamyor bi yerde hata yaptn galba ?

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
rar dan tekrar ckart phoenix te ki product a at tekrar ismini RM-718 falan yap mtlaka bi hata var bi yerde

Üst Alt