Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]
Sponsorlu Bağlantılar
uribaju
Üye
hafif it tık etsin sonra geri çek çıkar
SilentOne
Üye
oviden yaptım hiç birşeyim gitmemiş qt sorunuda yok bnde süper yha
uribaju
Üye
heyecan yapmayın acele işe şeytan karışır
sado826
Üye
şu an yüklüorum ama cihaz kurtarma çıkıp çıkıp duruor bir türlü bitmiyor bunun çözümü nedir acaba ?
kardeş anna gelmş arkadaş doğru söylüyo tel den bak çıkıyo şuan yüklüyom yalan değil
omer.1310
Üye
ben önceden alman annasını yüklemiştim ovide bi baktım 24.1 i önerdi bende yaptım artık tr yanlız ben öncekinden yani 22.14 den farklı hiç bir yan göremedim şu an bakıyorum umarım şu ufak tefek sorunlar düzelmiştir bu arada önceki uygulamalarım oyunlarım temalarım mesajlarım kişiselleştirmelerim felan hepsi duruyo sanki telefon değişmedi gibi. ama *#0000# yaptığımda 24.1 olarak gözüküyo ben bi fark göremedim açıkçası
ynsyns58
Üye
arkadaslar müzikcalardaki oyunseslerini nasıl kaldırabilirim kendinden gelmis anlamdım yardımcı olurmusunuz
Cezzbedici3
Üye
arkadaşlar ben naviden flashlıcam ama 24.1 de dg turkeyler var bide country variant s3.1 dg turkeyler var hangisiyle flashlıyım?
uribaju
Üye
ovi suite ile yaprsan herşeyin yedeklenir gitmez ama bazı uygulamalar uyumsuzluktan açılmayabilir peki v24de qt sorunları varmı magaza sorunu falan
kpln176
Üye
tel den şuan ben şu an yaptım var
Barış Grc
Üye
Arkadaşlar Ürün Kodum 059B534 C7 Telefonda Görünmüyor .
alimen987
Üye
şu an yüklüyorum annayı ovi suiteden
SilentOne
Üye
qt sorunu bnde yoktur teldeki qt son sürüm bide playto sleep scren sever çalışıyor
Barış Grc
Üye
Telefondan Ne Zaman Görünüyor Ya . Herkeste Çıkıyor .
OttomaN TigeR
Üye
Haydi gözünüz aydın anna'nıza kavuştunuz nihayet...
dhampir57
Üye
Türkiye anna'sının versiyon 24 mü yoksa v22.14 mü arkadaşlar? Vede nasıl yüklediniz? Navifirm hata veriyor
galatasaray109
Üye
bu anna bizde niye yok
Barış Grc
Üye
Aynen Bende Telefonda Görünmüyor Hala .
valent
Üye
Arkadaşlar ben yükledim oviden v22.14 yükledi ve türkçe dilde yok çözemedim????