Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]
Sponsorlu Bağlantılar
mcrunner
Üye
C7 product code 059B5G8 metal tık yok gençlık
m542tf
Üye
Konu Sahibi
hay ben böyle işin telefonu kapat açılırken oviye bağlanmaya çalışıyo ne varsa orda en ilginç olanı kamera sistem hatası verip çalışmıyo hay ben senin anna kere
SilentOne
Üye
c6-01 e geldi beyler hayırlı olsun
mahirmete
Üye
n8 059d576 benim ki gelmis gorunuyo. Yapalim artk yeter bakalm nokia bunu da yuzune gozune bulastirmis mi gorelim
cyber
Üye
c6-01 059c260 güncelleme yok
Shadow*
Üye
N8 Product Code: 059D576 bende de gelmiş arkadaşlar. 272 Mb. Ovi Suite aracılığıyla indiriyorum şuan.
Türe
Üye
ben alman variantını yüklerken de product koda dikkat etmedim sorun morun çıkmadı bu sefer de öyle yapacam
m542tf
Üye
Konu Sahibi
nimbuz'u oviden indirdim menüde gözükmedi kendi sitesinden yükledim çıktı nasıl bi iş bu ya
uygylama yükleyicisinde uygulamalar yüklü gözüküyo ama yok anlamadım bişey
metyuu
Üye
benim nokia c7 metal ürün Kodu 059B5G8
pensacola
Üye
Ovide Kullanılabilir Güncellemeler Var dedi .. Şuan Oviden Cihaz Bilgilerini Kontrol Ediyor .. Hadi Hayırlısı ..
risqkrt
Üye
ya benim c7 var oviden 326mb olanı indirdim ama ondan sonra 2 tane anna diye güncelleme buldu onların boyutu az ama yüklerken hata veriyo 326yı yüklerken vermemişti :S
SilentOne
Üye
allah allah
pensacola
Üye
Sürüm 024.001 Ovide Gözüküyor Şuan Yedek Alıyor Kuracak Sanırım Yada Onun Gibi Birşey .. Telefonum Siyah ..
FastBreaker
Üye
24.1 kursam mı acaba ? 22.14ten farkı nedir ?
cgrylmz7
Üye
ya ben windows 7 işletim sistemli laptopum ile yüklüyorum ama annayı yükledikten hemen sonra sağ alt köşede baloncuk içinde AYGIT YÜKLEME İŞLEMİ BAŞARILI OLAMADI diyor ama ovi bekleyin diyip duruyor 10 dakikadır falan?? bir sorun yoktur demi yaa??
uribaju
Üye
hayırlı olsun qt sorunları yine varmş söylentilere göre ben daha kurmadım kurarsamda v24 ü kurarım