yeni delight v3.1 belle ve symbian belle cfw iv0777 v3.1 video

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
mcpaa bende hata verdi phoenix dedi usbyi çıkar tak çıkardım taktım baktım şarj oluyo telefon uygulamalarım silinmemiş telefon açık :D

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
benim verdigim linkte 3.1 yaziyodu bende ayni diyevyukledim ama sonrdan farkettim 3.0 mis. senin verdigini yukledim suan gayet memnunum:)

telefon nasıl oldu.varmı symbian da birdeğişiklik:hmmm

onedollar

Üye
telefon nasıl oldu.varmı symbian da birdeğişiklik:hmmm

allahh allahh benmi yanlış dosyalarla flash attım anlamadım bu efektlerin bi ayarı var mı yoksa sabit mi? videodakinden değişik bende...

edit: lanet girsin sürüme baktım şimdi bizim hintlinin adı yazıyor...hint keneviri adam 3.0 çıktı bende senin verdiğin linki indiriyorum
onunla bi daha flash atıcam...

karasahinemre

Üye
telden hiç bi şey silinmedi nokia bu sefer olmuş!

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
onedollar ben attım direk efektli çıktı demek kş sen yanlış attın.nasıl flash attın yazsana

onedollar

Üye
onedollar ben attım direk efektli çıktı demek kş sen yanlış attın.nasıl flash attın yazsana
aynı senin gibi annaları opşınstan değiştirdim belleleri koydum.ama sürüm numarasına baktım 3.0 yazıyor.seninkinde ne yazıyor 3.1 mi?

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
abi sen v.3 yüklemişsin.v3.1 yükle yenisini

onedollar

Üye
ben o hint keneviri adamı napayım şimdi... :) senin konunda biri link verdi ya onu indirdim şimdi tekrar flashlıyacağım...bununla 4 oldu
iyice yalama oldu telefon zaten :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
turkce klavye uygulanmiyor mu buna?

onedollar

Üye
mcnpl4

mcnpl4

Üye
allahh allahh benmi yanlış dosyalarla flash attım anlamadım bu efektlerin bi ayarı var mı yoksa sabit mi? videodakinden değişik bende...edit: lanet girsin sürüme baktım şimdi bizim hintlinin adı yazıyor...hint keneviri adam 3.0 çıktı bende senin verdiğin linki indiriyorumonunla bi daha flash atıcam...
ayni duruma dustuk:ehe

karasahinemre

Üye
enee bubbles bile duruyo :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
::dry: ayri linkte vermis gormedim. neyse yarin yuklerim:D

karasahinemre

Üye
sayfa 42de 3.1 linki

erdogansafak55