mertcb
Üye
Huawei ideos x5 vs xperia neo ?
Arkadaşlar fiyat olarak çok karşılaştırılmayan telefonlar ama şöyle bir soru sormam lazım.
Fiyat olarak tabiki neo bayağı bir pahalı 900TL-1000TL gibi bir fiyatlar satılıyor ideos x5 ise 569 gibi makul bir fiyatı var alcakken de uzun zaman kullanmak istiyorum (min 2 yıl.) Sizce aradaki farka değer mi ? Nerdeyse neo fiyatına 2 tane ideos x5 alıyorsun. aslında ideos x5 tvye bağlanabilse direkt x5 alcaktım ama sizlerinde düşüncelerini öğrenmek istiyorum ? Ayrıca neoda internette sörf daha rahat ve her flash içeriği kolaylıkla çalıştırabiliyor. İdeos x5de ise takılmalar gerçekleşiyor tabi aradaki fiyat farkına bakınca gayet normal
Siz ne yapmamı önerirsiniz ? Belki xperia neo yu 2. el 750-800 e falan da bulurum belki daha ucuz tanıdık telefoncu falan var onlara ayarlatmaya çalışırım ya da aradaki 400 liralık farka değer mi ?
Bir de sonynin kamerası 8.1 megapiksel ve oldukça kaliteli ses konusunda da öyle ideosu geçer. ideos çok kötüyse mp3 alcam ve fotoğraf makinemde var eğer fotoğraf makinesi ve mp3ü çıkarırsak 200-300 fotoğraf makinesi 100 tl mp3 zaten arada 300-400 lük bir fark oluyor.
Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden
Fiyat olarak tabiki neo bayağı bir pahalı 900TL-1000TL gibi bir fiyatlar satılıyor ideos x5 ise 569 gibi makul bir fiyatı var alcakken de uzun zaman kullanmak istiyorum (min 2 yıl.) Sizce aradaki farka değer mi ? Nerdeyse neo fiyatına 2 tane ideos x5 alıyorsun. aslında ideos x5 tvye bağlanabilse direkt x5 alcaktım ama sizlerinde düşüncelerini öğrenmek istiyorum ? Ayrıca neoda internette sörf daha rahat ve her flash içeriği kolaylıkla çalıştırabiliyor. İdeos x5de ise takılmalar gerçekleşiyor tabi aradaki fiyat farkına bakınca gayet normal
Siz ne yapmamı önerirsiniz ? Belki xperia neo yu 2. el 750-800 e falan da bulurum belki daha ucuz tanıdık telefoncu falan var onlara ayarlatmaya çalışırım ya da aradaki 400 liralık farka değer mi ?Bir de sonynin kamerası 8.1 megapiksel ve oldukça kaliteli ses konusunda da öyle ideosu geçer. ideos çok kötüyse mp3 alcam ve fotoğraf makinemde var eğer fotoğraf makinesi ve mp3ü çıkarırsak 200-300 fotoğraf makinesi 100 tl mp3 zaten arada 300-400 lük bir fark oluyor.
Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden

bende çok yakında ideos x5 alacağım ama imkanım olsa düşünmeden neo alırdım, şu ana kadar 5 tane telefonum olduysa 4'ü sony ericsson'dur ve kamera, müzik konusunda onu geçebilecek hiçbir marka tanımıyorum.
ilk çıktığında gidip k750i almıştım çok büyük bir hevesle 750tl'ye o zamanın en iyi telefonuydu belki ama 1 yıl kadar sonra arkadaşım aynı telefonun sıfırını teknosadan 250'ye almıştı
Bir de televizyona bağlansa x5 tadından yenmez ama nerde bizde öyle şans