lg optimus black n9 karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Larismus

Larismus

Üye
optimus black froyo mu:ah

Uruloki

Uruloki

Üye
evet şu an tüm lg cihazlar hala froyo gingerbread e geçmiş değiller ki 4 çıkacak onu nasıl getirirler acaba merak içindeyim

fireman87

fireman87

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
hiç sanmam açıkcası çünkü htc bile en az 6 ay bekler geçmek için çünkü farklı özellikler gelecek 4 ile yani lg 1 yıl beklertir en az

technoshark

technoshark

Üye
Aralarında pek fark yok ki !

işletim sistemi Nokia Meego Optimus Black ise Android 2.2 (2.3 geçiş var)
Aynı zamanda ön kamera nokia 0.3 mp optimus Black ön kamera 2.0 mp

sonrasında listede göremedim wifi direct optimus ta var ... fakat nokiada yok, nokiada daha fazla vede uzun yazı var fakat bu iyi anlamına gelmez arkadaşım (:

Fiyatı cebimi yakmadığı sürece optimus black tercih sebebim olur ...

• Beğen
Tepkiler: Masha
fireman87

fireman87

Üye
hiç sanmam açıkcası çünkü htc bile en az 6 ay bekler geçmek için çünkü farklı özellikler gelecek 4 ile yani lg 1 yıl beklertir en az

Ginger bread'de su an tam oturmuş değil, hala bir takım sistemsel buglar var.. Belkide onu bekliyorlardır..

Uruloki

Uruloki

Üye
technoshark 2.3 e geçiş var demişin ama hala bekliyorsunuz değil mi o da var misal optimus 3D en son cihazları ama hala 2.2 ve asla MeeGo ile android in herhangi bir sürümünü karşılaştırma misal şu an android nfc yi sadece kredi kartı olarak kullanıyor ama nokia nın nfc ye sahip modelleri veri gönderebiliyor hemde bt 3 den daha hızlı bir şekilde ve ayrıca N9 da bt 4 var o ne olucak(ki bende bt 2.1 sanıyordum halbuki bluetooth un kendi sitesinde ve fcc sitesinde bt4 geçiyor) ya onlar ne olcak ki bencede bu verilen özelliklerde eksiklikler var

----------Eklendi @ 11:11:21 ---------- Yazıldı @ 11:10:06 ----------

@dolgore htc ve samsung ne iş o zaman ki android de her zaman bug var java sağolsun sistemle uyumlu değil linux kerneli ile yani

Masha

Masha

Üye
Kesinlikle teknoshark'a katılıyorum. Optimus Black kullanıyorum diye söylemiyorum. Optimus Black, N9'a göre ağırlık ve kalınlık bakımından çok daha iyi ve tasarımı bir o kadar şık. Nokia ilk önce işletim sistemini değiştirmesi gerek ve artık bırakmalı video ve kamera geliştirmesini.. N9'da Ön kameranın tatmin edici olmadığını görüyoruz. Optimus Black ekran kalitesi ve 700 NIt parlaklığıyla eline su döktürmez diye düşünüyorum. Yani N9'un pek bir özelliği yok fiyat olarak bakarsak ki mantıkta bunu gösteriyor Optimus Black smartphone olarak N9'dan daha üstün. Nokia emekliliğe adım atmalı :)

technoshark

technoshark

Üye
2.3 geçiş için haklısın birazcık geç kalındı , önceden olsa hiç destek yokmuş bu konularda.. lakin şimdi kendilerini geliştirerek güncellemeleri hızlandırmaları güzel haber... bence o kadar aceleyede gerek yok (: geç olsun temiz olsun kanısındayım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bak ne dicem; LG alanlara işletim sistemi değişik geldiği için hoş geliyor. Devamlı Windows XP kullanan kişi Windows 7 ye geçince nasıl hoşlanıyorsa aynı mantık. Yoksa cihazlar arasında dev farklar yok. Görüntü farkı hepsi.

Sonuçta iki telefonda foto çekebiliyor, internete girebiliyor, uygulama yükleyebiliyor. Bu kadar basit :D

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Uruloki

Uruloki

Üye
@technoshark 4 çıkacak diyorum google ın sahibi kasım gibi çıkacak diyor e sen düşün lg ne zaman 2.3 e geçecek sonra 4 e geçecek ki 4 e geçmesi daha uzun sürer çünkü farklı özellikler gelicek e ne oldu valla benim tek diyebileceğim şey android cihaz alıyorsan gidiceksin samsung alıcaksın htc çok hızlı sunuyor fakat optimizasyonda sorun var sonyericsson hem yavaş hem optimizasyon sorunu lg de aynı misal lg 2x daha güçlü sgs2 ye göre fakat web performansı filan yerlerde açıkcası yani android dd tek alınca firma samsung(motorola nasıl bilmiyorum çünkü türkiyeden pek yoklar ama google ın alması durumu değiştirebilir çünkü bayağı güçlü, iyi arayüzleri olan cihazlara sahipler)

----------Eklendi @ 11:45:05 ---------- Yazıldı @ 11:43:52 ----------

@Masha MeeGo bölümünde bu kadar saçmaladıktan sonra bence gelipte N9 hakkında yazı yazma

technoshark

technoshark

Üye
Adamlar 4 çıkartıyorlar he vay be demek doğru tabiki..fakat bende diyorum ki ciddi anlamda lg güncelleme konusunda zayıflar fakat onlar daha öncelerinde ise bu desteği hiç vermemişler.. ama şimdi ise eskiye nazaran daha iyi diyorum hepsi bu (:

pRime.

pRime.

Üye
Kesinlikle teknoshark'a katılıyorum. Optimus Black kullanıyorum diye söylemiyorum. Optimus Black, N9'a göre ağırlık ve kalınlık bakımından çok daha iyi ve tasarımı bir o kadar şık. Nokia ilk önce işletim sistemini değiştirmesi gerek ve artık bırakmalı video ve kamera geliştirmesini.. N9'da Ön kameranın tatmin edici olmadığını görüyoruz. Optimus Black ekran kalitesi ve 700 NIt parlaklığıyla eline su döktürmez diye düşünüyorum. Yani N9'un pek bir özelliği yok fiyat olarak bakarsak ki mantıkta bunu gösteriyor Optimus Black smartphone olarak N9'dan daha üstün. Nokia emekliliğe adım atmalı :)
Sen ne diyosun ya hala aynı şeyi diyo bu!? :zuhaha:

Uruloki

Uruloki

Üye
benim demek istediğim bu hız bir şey yapmaz bunlara bak htc bile en hızlı güncelleme yayınlayan firma fakat onu bile sorunları var ve onlar bile 3-4 ay bekliyor yani millet sormuyor ki ne iş her ay android e güncelleme geliyor resmen yani berbat bir durum bu

technoshark

technoshark

Üye
bunu düzeltmelerini kesinlikle bekliyoruz haklısın..

Ama ciddi anlamda eskiye nazaran çok iyi :)

Ocean258

Ocean258

Üye
bırbırlerınden farkları yok ıste.. bırının ısletım sıstemını dunya kabul etmıs otekısının nasıl bırsey cıkacagı bellı degıl.. bırının fıyatına bak bıde otekısının fıyatına bak.. Lg optımus black fiyatına gore en ıyı smartphone bence pıyasadakı.. kullanıyorum gayette memnunum.. nokia eskıden ıyıdı .. Amerıkada smartphone dıyınce ısmı anılmıyor telefonun..

technoshark

technoshark

Üye
evet nokia türkiye pazarında eski zamanlara nazaran iyi bir yer tutmuş idi ama artık eskisi gibi değil.. yani yarın ne olacağı an meselesi he bir bakmışız bir anda patlar ama risk işte.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla nokia nın dönüşü ya muhtemeşem olucak ya da fena bir şekilde aşağı düşecek ki bunu zaman göstericek ama bence nokia kendinden isteneni vermedi kullanıcıya onun için ne yapsa bundan sonra gözümde yeri yok he eğer benim aklımdaki olay gerçekleşirse kimse nokia yayı tutamaz o ayrı

• Beğen
Tepkiler: technoshark
baranselona

baranselona

Üye
:ehe

Üst Alt