evet şu an tüm lg cihazlar hala froyo gingerbread e geçmiş değiller ki 4 çıkacak onu nasıl getirirler acaba merak içindeyim

hiç sanmam açıkcası çünkü htc bile en az 6 ay bekler geçmek için çünkü farklı özellikler gelecek 4 ile yani lg 1 yıl beklertir en az

Sen ne diyosun ya hala aynı şeyi diyo bu!?Kesinlikle teknoshark'a katılıyorum. Optimus Black kullanıyorum diye söylemiyorum. Optimus Black, N9'a göre ağırlık ve kalınlık bakımından çok daha iyi ve tasarımı bir o kadar şık. Nokia ilk önce işletim sistemini değiştirmesi gerek ve artık bırakmalı video ve kamera geliştirmesini.. N9'da Ön kameranın tatmin edici olmadığını görüyoruz. Optimus Black ekran kalitesi ve 700 NIt parlaklığıyla eline su döktürmez diye düşünüyorum. Yani N9'un pek bir özelliği yok fiyat olarak bakarsak ki mantıkta bunu gösteriyor Optimus Black smartphone olarak N9'dan daha üstün. Nokia emekliliğe adım atmalı![]()

Ne oldu Optimus Black'in N9'dan daha kaliteli ve çok daha iyi smartphone olması zoruna gitti sanırımSen ne diyosun ya hala aynı şeyi diyo bu!?![]()