N8'den sonrası.... =))

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia N8'i olurda satarsam şuan Nokia 701 olabilir ama satmam elbette tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor, sistem yavaş diyenler almasın gereksiz yorum yapmasın yavaşsa beğenmiyorsan git Android al arkadaş, sanki telefonu alıp başka cihazlarla yarıştıracak Android 10 saniye önce açıyorsa ne olmuş bunu anlamadım ben yada Nokia 20 saniye daha önce açsa ne olacak, ben site adresini yazarım 35 saniye sonra açsın bana zararı var mı?

Web sitelerini hızlı açınca ne oluyor biri bana açıklasın lütfen, yada bir oyunu Android 5 saniyede açıyormuş benim N8 25 saniyede açsın bana ne zararı olacak takmışsınz bir hıza gidiyorsunuz.

XER01

XER01

Üye
1100 lira verdikten sonra kimsenin yavaş çalışan bir telefon isteyeceğini sanmıyorum.

_ardaa

_ardaa

Üye
Ne yavaşı hangi yavaş yarış arabası almıyoruz üstelik abarttığınız kadar yavaş değil, site adresi yazıyorum 10 saniyede açıyor bilemedin 15 bu kadar sabırsız biriysem gider bilgisayardan internete girerim, alırken neyin ne olduğunu bilerek almıyorsan o senin sorunun, kimse sana satarken efendim bu telefon web'i 3 saniyede oyunları 1,5 saniyede açar diye satmıyor 12mp kamera fm transmitter dolby surround vs gibi multimedya özelliklerinden bahsediyor üstelik şimdiye kadar oynatmadığı film olmadı flash videoları dahil toplamda binlerce film izledim telefonda toplasan 3 veya 5 tanesini oynatmadı.

Üstelik bana halen zararını açıklamadı kimse Android'den 10 saniye daha geç açmasının zararları nelerdir biri detaylı anlatsın bizde bilelim cahilliğimizi giderelim.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Vallaha n8den sonrası telefonum kesinlikle htc olacak çünkü android bir yana sense arayüzü çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve mkryvz

portakalmıyım

Üye
Değiştirecek olsam elimde nakit de olsa iphone 5 beklerdim.

XER01

XER01

Üye
Ne yavaşı hangi yavaş yarış arabası almıyoruz üstelik abarttığınız kadar yavaş değil, site adresi yazıyorum 10 saniyede açıyor bilemedin 15 bu kadar sabırsız biriysem gider bilgisayardan internete girerim, alırken neyin ne olduğunu bilerek almıyorsan o senin sorunun, kimse sana satarken efendim bu telefon web'i 3 saniyede oyunları 1,5 saniyede açar diye satmıyor 12mp kamera fm transmitter dolby surround vs gibi multimedya özelliklerinden bahsediyor üstelik şimdiye kadar oynatmadığı film olmadı flash videoları dahil toplamda binlerce film izledim telefonda toplasan 3 veya 5 tanesini oynatmadı.

Üstelik bana halen zararını açıklamadı kimse Android'den 10 saniye daha geç açmasının zararları nelerdir biri detaylı anlatsın bizde bilelim cahilliğimizi giderelim.

Bilgisayarınız sanırım eski model, yavaşlık hoşunuza gidiyor çünkü :)

İnsan işini hızlı halletmek ister, haklıdırda..

Örnek vereyim bizim devlet daireleri kağnı hızındadır.

Sizi devlet dairesinde 3 saat bekletseler, sizde niye bu kadar yavaşsınız diye isyan etseniz.. Onlarda size ha 1 saatte halledeceğiz ha 3 saatte zararı var mı dese ? nasıl olur :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Sizi devlet dairesinde 3 saat bekletseler, sizde niye bu kadar yavaşsınız diye isyan etseniz.. Onlarda size ha 1 saatte halledeceğiz ha 3 saatte zararı var mı dese ? nasıl olur :)

Devlet daireleri konusunda haklısın :ehe

_ardaa

_ardaa

Üye
Hakikaten bazen sınırını bilmiyorsun nonamex.

İnsanlar işini hızlı halletmek ister ; sanki herkes bütün işini telefondaki internet üzerinden hallediyor sanki telefondaki internet üzerinden kaç para kazanıyorsun?

Verdiğin örnek hiç uymadı bana söyle ki bak şu işi yapan 2 kişi var birinde Android birinde Symbian var, ikiside işini internet üzerinden yapıyor Android daha hızlı siteleri açtığı için Android kullanıcısı daha çok para kazanıyor
Symbian kullanıcısı internete 10 saniye daha geç girdiği için daha az para kazanıyor.

Yani bundan başka ne olabilir bana elle tutulur örnek göster reel örnekler.

• Beğen
Tepkiler: mkryvz ve n000k
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
XER01 nonamexmi :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hız oyunlarda ve internette olur benim bildiğim. N8 oyunlarda yavaş olabilir (tam bilmiyorum, dayımın telefonunda asphalt 4 hd s60v5 i test etmiştim) ama internette oldukça hızlıydı. Hem de eski tarayıcı olmasına rağmen. N8 de iyi bir telefon ancak ben iphone istiyorum.

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Kardeşimde sırf şarjı uzun gitsin diye Nokia x1-00 aldı.

by_oguz

by_oguz

Üye

kardes senin s3 formunda ne işin var, git kendi formunda takıl. bu arada her işini hızlı yapma, zevkini alamazsın :D

• Beğen
Tepkiler: forbidden5, mkryvz ve Osmanlı Evladı

sakaryam54500

Üye
Hız oyunlarda ve internette olur benim bildiğim. N8 oyunlarda yavaş olabilir (tam bilmiyorum, dayımın telefonunda asphalt 4 hd s60v5 i test etmiştim) ama internette oldukça hızlıydı. Hem de eski tarayıcı olmasına rağmen. N8 de iyi bir telefon ancak ben iphone istiyorum.

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Kardeşimde sırf şarjı uzun gitsin diye Nokia x1-00 aldı.

i phone 5 mi kastediyon :D bide bunları düşürünce başına iş alıyon ben x6 düşrdüm cam kırıldı dokunmtik gitti blootot gitti şebeke gitti 16gb hazı gitti :( hala hafıza ile şebeke yaptırmadım çünkkü şebeke gidip geliyo tlfoncu olmama ihtimali var dedi ne yapcam :(((((

XER01

XER01

Üye
kardes senin s3 formunda ne işin var, git kendi formunda takıl. bu arada her işini hızlı yapma, zevkini alamazsın :D

Ne yapayım hacı elimde SPB Shell 3D olmasa kağnı hızında çalışan bir N8 var, bakalım telefoncuya götürüp okutacağım ne verirse artık kar :ehe

followme83

Üye
Ben bir nokia fan'ıyım ama samsung'un çok daha fazla özellikleri olduğunu söleyebilirim.Samsung s8500 le çektiğim video ile n8 ile çektiğim foto arasında fark çok büyük samsung çok üstün hemde 5 mp olduğu düşünülürse.İkisindede nfs.swift yüklü samsungta asla donmalar yasanmıyor n8 arasıra donmaları fark edebiliyosun.tabiki bu n8 symbianı ile alakalıdır belki ama donanım olarakta farklar var.Üstelik samsung bada çok yani bir işletim sistemi olmasına rağmen symbiandan üstün görünüyor.tabiki programları az ve çok fazla değil ama ilerisi için ios gibi olma ihtimali fazla.Birazda internet tarayıcısından bahsetmek gerekirse yine samsung n8 e göre bir gömlek daha üstün duruyor.N8 de üstün olduğu şeyler yok değil tabiki gps bağlanma olayı samsungta nerdeyse işkence ama nokiada bu olay telefon olmasına karsın üst düzey.Ben n8 den sonra gececeğim telefon samsung olacak s8500 var zaten ama bunu bir adım daha ileri götürüp s2 veya bekleyip wave 3 olarak değiştirebilirim.

WebStyle

WebStyle

Üye
Tabiki kuşkusuz s2.. başlarım n8 in kamerasına hdmisine. Zaten düşünmüyor değilim. Belkide her an siparişini verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: XER01
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
wala arkadaslar bnmde N8'den sonra aklımda 2 telefon var.. ya Iphone 5 ya da HTC sensation bu ikisinden bska almam wala :oke: sense arayüzü mükemmel ötesi :yuru

• Beğen
Tepkiler: n000k ve XER01
Takipçi Satın Al

Üst Alt