ercan0058
Üye
Merhabalar, Öncelikle kolay gelsin. Araştırmasız ve PDA konusunda fazla bi bilgim olmadığından windows mobile kullanan bir samsung cep telefonu aldım. Cihazım arızalandı ve açıkcası yaptırmakda istemedim. Çünkü telefonu başarılı bulmuyordum. Herneyse soruma geçecek olursak Anroid ile yeni yeni tanışıyorum. Bir androidli cihaz almak istiyorum araştırdığım ve ilgimi çeken galaxy s,galaxy s2 pahalı geliyor. Fiyat / performans olarak Samsung Gio güzel gibi duruyor bir yandan da Galaxy ACE var, bunlar arasında iyi olan veya bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz bir cihaz varmıdır,
Cihazda senin için neler önemli diye soracak olursanız;
Kaliteli ve görsel bir dışı olması tercihlerim arasındadır.
Önceki cihazımın ekranı hiç hassas değildi. yeni almak istediğim cihazda ekranın hassasiyetinin iyi derecede olması benim için önemlidir.
İnternette bayağı bir vakit geçireceğim kaç inch ekran iyi olur buna siz karar verin.
Androidin zengin marketinden uygulama ve oyun indirip oynar-kullanırım. Hız 800mhz olursa makuldur.
Eğerki mümkünse ince bir tasarım olması yine tercihlerim arasında.
Arkadaşlar sanki fabrikaya bana bu özellikleri barındıran telefon yapın der gibi oldu ama, üstte yazdıklarıma yakın bir cihaz tavsiye etmenizi rica ediyorum.
Merhaba. Önce kalite ve görsel demişsin.bu tabikide göreceli bi kavram. görsel olayı ama biz diğer önerileri yapalım sen aralarında görseli en güzel (sana göre) olanı seç. Kullanıp deneyimlediğim cihazlardan başlayayım. Bugüne dek biçok işletim sistemini denedim ve kullandım en güzeli android arkasından iphone bunu tartışma için yazmadım sakın kimse yok şu daha iyi yok bu demesin. Anroid cihazların hepsi hemen hemen aynıdır.Çünkü işletim sisteminin donanımsal olarak mecburi kıldığı eşyler vardır.Örne: bi android cihazda 4 tuş zorunluluğu vardır yakında kalkacak gerçi. wifi-gps-radyo- gibi donanımlar standarttır. sen seçimini ekran-büküylük ağırlık-İŞLEMCİ-RAM-ROM bunları büyük yazdım en önemlileri bunlara göre seçmelisin .SAMSUNG---gio: şu an kullanıyorum amoled ekran küçük bana göre ama tepkisi inanılmaz denemen lazım.Rami yetiyor flashplayer desteklemiyor. İllada internet için diyorsan uzak dur zevk vermez söliim. ama bu seviyedeki cihazlar arasında bunun kadar iyisi yoktur.Ace dan farkları, kamera-flash-flashplayer dır.-----Galaxy ace, ekran yine gio ibi süper.hız yine iyi.oyun orta derece.kamera orta derece.Ama gio dan herşeyiyle daha iyi tabi.Şuda bi gerçek bu cihaz bu parayı haketmiyor.ace a bu parayı verene kadar çok daha iyi bir cihaz alabilirsin.Sana önerime gelince. SONYERİCSSON. Xperia neo yada arc. ha param yetmez dersen 950 tl neo teknosada.özelliklerine bak ace dan çok çok üstün bi cihaz herşeyiyle tatmin edecektir seni hdmi çıkış-1ghz işlemci-flashplayer desteği-8mp kamera-hd vidyo kaydı vs vs başka sormak istediğin bişiy olursa yardımcı olmaya çalışırım özeldende yazabilirsin daha hızlı cvp alırsın inşallah yardımcı olmuşumdur.

buna ek olarakta ideos x5te seri fotograf çekimi yok ,bunun için bana program öneririmisiziniz ? mümkünse fast burst ve ultraburst camera dışında olsun
cevabı almadan şurdan şuraya gitmem ona göre 
Bu konuda lütfen yardımcı olur musunuz...??? (2.2 de iken telefonum hiç sorun yoktu rahatlıkla mobil ağı kullanabiliyordum. Telefonum rootsuzdur. HTC developerdan 2.3 güncellemesini yaptım. )