Necmati
Üye
Araştırıyom dönüş yapıcamnecmati lütfen cevaplar mısın ben smasung gio kullanıyorum 3,2 versiyon gelecek diyorlar kies ten baktım bi güncelleştirme var güncelleştir dedim yükleniyor filan son aşamada olmuyor bi türlü acil kurtarmaya geçiyor güncelleştiremiiyorum lütfen yardım eder misin?
----------Eklendi @ 17:10:54 ---------- Yazıldı @ 17:08:26 ----------
Arkadaş aşağıda açıklamış açıkladığı şeylere bende birşeyler eklicemindirdiğim bazı android programı veya oyun lar rardan çıktıktan sonra açılmış olarak çıkıyo kurulacak bi dosya olmuyor ben bunu telefona nasıl yükleyecem 1 haftadır çok yere yazdım kimse dönmedi bana bi yardımcı olursanız çok makbule geçecek...

samsung teli pcye usb ile bağlayınca görmüyor sürücü olarak çalıştırmak istiyorum neden görmüyor biliyor musun ?
----------Eklendi @ 15:50:56 ---------- Yazıldı @ 15:07:41 ----------
ben yardımcı olayım o sd klasördür o sadece gameloft klasörüne atılır yüklenmez yani.oyunun apk uzantılısı olacak onu yükle önce sonra ister rardan çıkanı klasöre at istersen de wirelesstan indir oyuna girince indirme seçeneği çıkar zaten![]()
İlk OLarak senin soruna cevap söyliyim usb hata ayıklama modu açıkmı.
Birde açıklama yapmışssın evet Hafıza kartı dosyaları onlar Hafıza kartından android data bölümüne gameloft oyunu ise klasör açar oraya atarsın ama hafıza kartına attıktan sonra apk yüklenirse indrime işlemi olmaz yok ise veya okumamuşsa yapar