Necmati
Üye
ben Teşekkür ederimHızlı cevaplar için tesekkur ederim
ben Teşekkür ederimHızlı cevaplar için tesekkur ederim
zedge adlı programı indirin ordan istediğiniz bir mesaj sesi varsa arayın bulun indirin.s.a. T20 de istediğim mp3'ü mesaj sesi yapma sansim var mı? mesaj geldiğinde duymuyorumtelefonun icindeki melodiler kısa...
o klasörü manuel bulup istediğim mp3 ü atma sansim var mı ?
zedge adlı programı indirin ordan istediğiniz bir mesaj sesi varsa arayın bulun indirin.
İndirdiğiniz zaman otomatikman zil sesi telefon hafızasına gider mesaj sesi ayarladığınız yere girin ve sorunu halledin.
ringtones diye bir klasör açıyor uygulama mümkün tabiki ama dediğim yol daha kısao klasörü manuel bulup istediğim mp3 ü atma sansim var mı ?

bu programı direk olarak hafıza kartına atın Programın apk'sini telefon hafızasına yükleyin
apk dosyasını bulun belirtilen öğeyi hafızakartına atın apk'yi yükleyin sorun çözülür.işte sorunda orda APK dosyası yok
Market root gerektiren bir uygulama değilroot yapmadan optimus one a market yüklenemezmi ?
Huawie ideos x5 kullanısıyım telefonumu tv kumandası olarak kullanmak istiyorum nasıl olur
sorun nedir tam olarakxperia x8 hafıza kartına ulaşamıyorum.ne yapmam gerekiyor
Çok basi dostum market e tıkla senden gmail üyelik bilgilerini ister varsa gir yoksa yeni kullanıcıyım de yeni oluştur uygulamaları sömürmeye başla XDbiri bana gmailden telefonumu nasıl android markete kaydettiricem anlata bilirmi x10 mini aldık bısey ındıremedım daha![]()
Çok basi dostum market e tıkla senden gmail üyelik bilgilerini ister varsa gir yoksa yeni kullanıcıyım de yeni oluştur uygulamaları sömürmeye başla XD

tamam da ne yaptın ve olmayan ne açıklayarak söylersen yardımcı olunuryaptım daha once ama olmadı![]()