Android Telefonlar hakkında sormak istediğiniz herşey

Sponsorlu Bağlantılar

_NDU_

Üye
Opera ve dolphin i denedim ancak sorun hala devam ediyordu... SKYFIRE ı denemedim :D Ama denemekte fayda var :) Bu arada HTC yetkilileri ile görüştüm ve servise götürmem gerektiğini donanımsal mı sistemsel mi olduğunu anlamaları gerekiyormuş... :(

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Opera ve dolphin i denedim ancak sorun hala devam ediyordu... SKYFIRE ı denemedim :D Ama denemekte fayda var :) Bu arada HTC yetkilileri ile görüştüm ve servise götürmem gerektiğini donanımsal mı sistemsel mi olduğunu anlamaları gerekiyormuş... :(
hı o zaman skyfireda çare etmez Garantisi vardır İnşallah

----------Eklendi @ 20:29:10 ---------- Yazıldı @ 20:28:49 ----------

kendi kapandı yani evet
Telefon Açılmadı bir daha

_NDU_

Üye
Garanti konusunda da HTC ile atışıyorum şu anda... Yurt dışından aldık diye çin malı muamelesi yapıyorlar...!!!

----------Eklendi @ 21:14:46 ---------- Yazıldı @ 21:14:21 ----------

Daha cihaz 5 aylık... :@

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Garanti konusunda da HTC ile atışıyorum şu anda... Yurt dışından aldık diye çin malı muamelesi yapıyorlar...!!!

----------Eklendi @ 21:14:46 ---------- Yazıldı @ 21:14:21 ----------

Daha cihaz 5 aylık... :@
Buradaki girişini yapmadıysanız sorun çıkar

_NDU_

Üye
Pasaporta mı???

_NDU_

Üye
Pasaport ile imei açtırdım ama diğerini bilmiyordum yada ne kadar sürem var yaptırmak için belki geç kalmamışımdır...

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi

huorancalimon

Üye
telefonum samsung galaxy ace s5830
mesajları text dosyası olarak (telefonda veya yazılım ile) tek dosyaya kaydebilir miyiz?

twin15

twin15

Üye
soru: symbianda 3 program yukledık dıelım.1 programı actık tel kendını kapatıyor.androide 3 program yuklesek 2 program acık olsa aynı anda.telefon mesela lg optimus me olsun kasarmı ?

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
soru: symbianda 3 program yukledık dıelım.1 programı actık tel kendını kapatıyor.androide 3 program yuklesek 2 program acık olsa aynı anda.telefon mesela lg optimus me olsun kasarmı ?
Kesinlikle Kasmaz

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi

by_artur

Üye
arkadaslar S5570 var ama turkcesi yok turkce yuklemem lazım bıraz arastırdım

S5570_Odin Multi Downloader v4.38

ile oluyomus ama turkce dosyalarını ve nasıl yukelnecegını bulamadım ozellıkle turkce flas dosyası

yardımcı olabılırsenız cok cok makbule gecer

iyi calısmalar

eonur16

Üye
önceki soruma cevap verdiğiniz için teşekkürler...
bu arada xpria arc için uygulamalar forumda bulamıyorum sizin bir öneriniz var mı?

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar S5570 var ama turkcesi yok turkce yuklemem lazım bıraz arastırdım

S5570_Odin Multi Downloader v4.38

ile oluyomus ama turkce dosyalarını ve nasıl yukelnecegını bulamadım ozellıkle turkce flas dosyası

yardımcı olabılırsenız cok cok makbule gecer

iyi calısmalar
Anlıyamadım Telefon dilimi Türkçe değil
önceki soruma cevap verdiğiniz için teşekkürler...
bu arada xpria arc için uygulamalar forumda bulamıyorum sizin bir öneriniz var mı?

Bütün Uygulamalar Arc için İngilizce site ama Haberiniz olsun :)

tatalanya

tatalanya

Üye
android ideos x5 ile bilgisayarımdaki internet deneyimini birebir yaşamak istiyorum,aslında yaşıyorumda ama ben facebookta bulunan çanak okey oyununu da oynamak istiyorum mümkünmü ? hangi tarayıcıyı tavsiye edersiniz ? şuan dolphin kullanıyorum:) buna ek olarakta ideos x5te seri fotograf çekimi yok ,bunun için bana program öneririmisiziniz ? mümkünse fast burst ve ultraburst camera dışında olsun :)

not: hocam bi önceki sayfaya yazmıstım,es geçmişsin:aha: cevabı almadan şurdan şuraya gitmem ona göre :aha:

Hocam 3. Kez soruyorum,es geciyorsun :D

Üst Alt