5800 mı glaxy mini mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
Bende bunu kötülüyorum kullanmayıda biliyorum. M.youtubeden n70 de video izleyo
nedense ben zamanında izleyememiştim demek artık izleniyo neyse bide kendi azınla söyledin ben telefonu kötülüyom diye şuraya göz at o zaman duyuru cep telefonları http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/duyuru-72/

XER01

XER01

Üye
Kötü telefon kötülenir bu kadar basit.

Bu bastırmatikleri alıp kullanmak için tırnak uzattı bir dönem insanlar..

anılbaran

anılbaran

Üye
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Mininin savundugunuz kısmı kapasitif olması mı?
5800 alınmaz tamam ama mini kesinlikle alınmaz..

'Patron

'Patron

Üye
2sinin arasında galaxy mini :oke:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
5800 alabilirsin ben memmunum son derece iyi telefonu kullanmasını bilmeyenler kötüler tabi

ya arkadaşım bırak allah aşkına kullanmasını biliyonda noluyo 3 sene önce çok iyi bi telefondu ama şuan modası geçti.Özellik desen kamera ve müzik haricinde özellik yok zerafet desen zerafet adına bişey yok çok kaba ve kalın.Mini en azından ince kapasitif ekran ve android mini her açıdan iyi ama bence minide alma 450 500 lira civarına gio al bu iki telefondan birini alırsan özellikle 5800 alırsan çok pişman olursun parana yazık olur.

anılbaran

anılbaran

Üye
ya arkadaşım bırak allah aşkına kullanmasını biliyonda noluyo 3 sene önce çok iyi bi telefondu ama şuan modası geçti.Özellik desen kamera ve müzik haricinde özellik yok zerafet desen zerafet adına bişey yok çok kaba ve kalın.Mini en azından ince kapasitif ekran ve android mini her açıdan iyi ama bence minide alma 450 500 lira civarına gio al bu iki telefondan birini alırsan özellikle 5800 alırsan çok pişman olursun parana yazık olur.
bende sana bişi demiyom ........

oKaN..!

oKaN..!

Üye
galaxy mini arkadaşlara diyorum :
tamam android iyi hoş ama deli gibi şarj yiyor android söyleyeyim.
Fakat güncelleştirme yapıla yapıla sürüm yükseldikçe şarj yemesi azalıyor.
Bende 5800 XM var ben gayet memnunum. Saygılar.

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
5800 eksileri :
CFW atmazsanız kafayı yersiniz.Çünkü aşırı kasıyor.
Uygulama bakımından çok yetersiz.
Dokunmatiği iyi değil.
5800 artıları :
Müzik ve Kamera bakımından kaliteli.
(Not: 1.5 yıl 5800 kullandım nasıl kullanıldığını biliyorum)
O yüzden bu ikisi arasından Mini.

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
anılbaran

anılbaran

Üye
5800 eksileri : CFW atmazsanız kafayı yersiniz.Çünkü aşırı kasıyor. Uygulama bakımından çok yetersiz. Dokunmatiği iyi değil. 5800 artıları : Müzik ve Kamera bakımından kaliteli. (Not: 1.5 yıl 5800 kullandım nasıl kullanıldığını biliyorum) O yüzden bu ikisi arasından Mini.
uygulama sıkıntısınımı daha da bişi demiyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt