Nokia N8'den Samsung Galaxy S'e geçmeli mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Bak arkadaşım tartışmak istemiyorum ama sunu unutma symbian hiçbir zaman androidi geçemeyecek boşa da tartışmayalım çnkü hızlı bir işletim sistemi.

bende tartışma çıkarmadan söyleyeyim.

androidin tek + sı UYGULAMA ÇEŞİTLİLİĞİ.

+ hızlı olmasının nedeni tarayıcıda ve ui de gpu kullanmasıdır.

belle de zaten bu sorun fazlasıyla çözülmüş. gpu heryerde kullanılıyor.

+n8 in gpu su daha iyi.

-galaxy s (2) alacak insanın geniş cepli bir pantolon alması şart.o takozu sığdrabilienlere helal olsun valla.

Suyaka

Suyaka

Üye
Androidin yanında Symbian, 6600 yanında 3310 gibi düşün. Anlayabileceğin dilden.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye

+n8 in gpu su daha iyi.

-galaxy s (1,2) alacak insanın geniş cepli bir pantolon alması şart.o takozu sığdrabilienlere helal olsun valla.
Yalnız takoz dediğin telefon 1.600 tl ne kadar büyük olsada +sı android olması bence oldukçada güzel telefon be n8le değil symbian ile karşılaştırdım ama arkadaş bence galaxy s alacağına htc almalı sense arayüzü daha güzel.

Suyaka

Suyaka

Üye

+n8 in gpu su daha iyi.

-galaxy s (1,2) alacak insanın geniş cepli bir pantolon alması şart.o takozu sığdrabilienlere helal olsun valla.

N8 yanında, Galaxy'ye takoz demen komik olmadı mı : )

PriZm

PriZm

Üye
Yalnız takoz dediğin telefon 1.600 tl ne kadar büyük olsada +sı android olması bence oldukçada güzel telefon be n8le değil symbian ile karşılaştırdım ama arkadaş bence galaxy s alacağına htc almalı sense arayüzü daha güzel.

;)

Android ile symbian arasındaki farkı anlatabildiğime sevindim:)

tek fark uygulama.

----------Eklendi @ 12:12:38 ---------- Yazıldı @ 12:11:47 ----------

Galaxy S2 ye takoz dedim

ayrıca n8 in kasası galaxy s dende s2 dende daha sağlam;)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
;)

Android ile symbian arasındaki farkı anlatabildiğime sevindim:)

tek fark uygulama.
Nasıl tek fark uygulama ya. Biraz düşünün arayüzünü geçişlerini lütfen hiç mi kullanmadınız androidli telefon.

SilentOne

SilentOne

Üye
Nasıl tek fark uygulama ya. Biraz düşünün arayüzünü geçişlerini lütfen hiç mi kullanmadınız androidli telefon.
sen belle gör geçişleri tam optmasyon ve stabile edilsin ozmn android di gör belle gpu yi tam anlamda kullanıyon :D

PriZm

PriZm

Üye

kullandım.arkadaşımda galaxy s var.

arayüzü symbiana benziyor. menü tuşna basınca görev yöneticisinin çıkması gibi

ayrıca androidde olan yukardan aşağı bildirim menüsüde symbiana eklendi.dikey klavyede geldi....

pek bir fark kalmadı artık BENİM gözümde...

XER01

XER01

Üye
Arkadaş galaxy s alacagına karar vermiş zaten, daha tartışmanız boş.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
kullandım.arkadaşımda galaxy s var.

arayüzü symbiana benziyor. menü tuşna basınca görev yöneticisinin çıkması gibi

ayrıca androidde olan yukardan aşağı bildirim menüsüde symbiana eklendi.dikey klavyede geldi....

pek bir fark kalmadı artık BENİM gözümde...
Bunu duymak hakkaten ilginç androidin arayüzü nasıl symbiana benzesin ya :)

PriZm

PriZm

Üye
ben sadece android ile symbian karşılaştırmalarını yapıyordum..

----------Eklendi @ 12:18:20 ---------- Yazıldı @ 12:17:25 ----------

Bunu duymak hakkaten ilginç androidin arayüzü nasıl symbiana benzesin ya :)

:D

yaw birader sen belleyi yükledinmi/veya gördünmü?

androiddeki arayüz kopyası olmuş resmen:D

istersen karşılaştırma videosu bile koyarım:D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Yalnız biz birbirimize hakaret etmiyoruzki tartışıyoruz ki verimli olsun eksileri artıları..

----------Eklendi @ 12:19:17 ---------- Yazıldı @ 12:18:25 ----------

ben sadece android ile symbian karşılaştırmalarını yapıyordum..

----------Eklendi @ 12:18:20 ---------- Yazıldı @ 12:17:25 ----------

:D

yaw birader sen belleyi yükledinmi/veya gördünmü?

androiddeki arayüz kopyası olmuş resmen:D

istersen karşılaştırma videosu bile koyarım:D
Yükledim ilk çıktığı gün hemde. Diyorum yinede android hele ki sense arayüzü belleden çok çok güzel ama bellede güzel ona birşey demiyorum :)

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye

sen belle gör geçişleri tam optmasyon ve stabile edilsin ozmn android di gör belle gpu yi tam anlamda kullanıyon :D

ilk baş şunu söyleyeyim,daha 2 önceye kadar lg optimus black alacaktım,ama kararım değişti.aynen arkadaşım dün gece belle yükledim,yok böyle bir şey.symbian tam anlamıyla mükemmel olmuş.birde bizim yüklediğimiz betanın betası.n8 gibi düşük işlemci ve ramde böyle çalışırsa yeni çıkan 701 i düşünemiyorum.bak buraya yazıyorum,diğer telefon markalarıda symbian belleli işletim sistemli telefon çıkaracak.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
Yalnız biz birbirimize hakaret etmiyoruzki tartışıyoruz ki verimli olsun eksileri artıları..

----------Eklendi @ 12:19:17 ---------- Yazıldı @ 12:18:25 ----------

Yükledim ilk çıktığı gün hemde. Diyorum yinede android hele ki sense arayüzü belleden çok çok güzel ama bellede güzel ona birşey demiyorum :)

1.si hakaret/tartışma çıkardıysam affola.
2.htc zaten özel bir arayüz kullanıyor.aynı android/symbianın üzerine spb shell 3d yüklenmiş hali gibi...
3.belle gelince android ile karşılaştırmalarını yaparız.:)

sorun çıkardıysam affola:)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
1.si hakaret/tartışma çıkardıysam affola.
2.htc zaten özel bir arayüz kullanıyor.aynı android/symbianın üzerine spb shell 3d yüklenmiş hali gibi...
3.belle gelince android ile karılaştırmalarını yaparız.:)

sorun çıkardıysam affola:)
Sorun falan yok ya ne güzel konusuyoruz belle geldiğinde tabiki yapacağız ama o gelene kadar android 4.0 ice-cream çıkar :)

SilentOne

SilentOne

Üye
ilk baş şunu söyleyeyim,daha 2 önceye kadar lg optimus black alacaktım,ama kararım değişti.aynen arkadaşım dün gece belle yükledim,yok böyle bir şey.symbian tam anlamıyla mükemmel olmuş.birde bizim yüklediğimiz betanın betası.n8 gibi düşük işlemci ve ramde böyle çalışırsa yeni çıkan 701 i düşünemiyorum.bak buraya yazıyorum,diğer telefon markalarıda symbian belleli işletim sistemli telefon çıkaracak.

yani ole olucak bella kadr saqlam bir symbian olmadı

PriZm

PriZm

Üye

2012 ye kadar symbian belle telefon çıkacak.daha sonra windows phone 7 ye geçilecek.

ama symbian 2016 ya kadar güncelleme almaya devam edecek

----------Eklendi @ 12:24:38 ---------- Yazıldı @ 12:24:05 ----------

Sorun falan yok ya ne güzel konusuyoruz belle geldiğinde tabiki yapacağız ama o gelene kadar android 4.0 ice-cream çıkar :)

tabiki genel olarak şuan android daha önce;)

----------Eklendi @ 12:25:32 ---------- Yazıldı @ 12:24:38 ----------

yani ole olucak bella kadr saqlam bir symbian olmadı

bu arada heryerde bella diyon silent:D

BELLE :D

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
yani bizim meşhur symboşumuz tarihe karışacak.ah eski günler bi yumurta kırmadığım bide dansöz oynatmadığım kalmıştı bu sistem de yazık oldu

SilentOne

SilentOne

Üye
2012 ye kadar symbian belle telefon çıkacak.daha sonra windows phone 7 ye geçilecek.

ama symbian 2016 ya kadar güncelleme almaya devam edecek

----------Eklendi @ 12:24:38 ---------- Yazıldı @ 12:24:05 ----------

tabiki genel olarak şuan android daha önce;)

----------Eklendi @ 12:25:32 ---------- Yazıldı @ 12:24:38 ----------

bu arada heryerde bella diyon silent:D

BELLE :D

knka arkadaş da n8 var çocuk bella yüklemiş inceledim dedim S^3 bole olduysa bide tam sürümü çıkıtmı düşünemiyorum bide bu bella yı c6-01imde gördümmü telefon nolur hayal edemiyom annada bole ise bellada nolur

Üst Alt