Nokia N8'den Samsung Galaxy S'e geçmeli mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

MehmetMusa

Üye
    Konu Sahibi
zor derken yani kendi şahsi fikrim 1300 lira samsunga vermek zor gelir bana :D o anlamda kardeşm 3gs yi düşünebilirsin onun yerine yada htc yani sen bilirsin uzun süreli kullanacagın için ben birşey diyemiyorum önemli bi karar sonuçta bak görsellik olarak sonra ara yüz olarak galaxy s ama daynıklılık kasa kamera n8 bunları düşün derim kardeşim ben daha fazla kafanı karıştırmıyım yarardan cok zararım oluyo sana kolay gelsin sana :D

Banada zor geliyor, Samsung'a ısınamıyorum bir türlü.. Telefon iyi ama işte Samsung.. iPhone 3GS dediğim gibi eskidi artık, düşünmüyorum o yüzden. Zarar derken ? gayet yardımcı oldunuz, yardımlarınız için teşekkürler :)

pta123

pta123

Üye
bende samsunga ısnınamadım bi türlü yardımcı olabildiysem ne mutlu tekrar kolay gelsin iyi bayramlar :D

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar genel olarak düşünürsek galaxy s plastik bir telefon.. + daha kamerasında flaş bile yok.. Tamam işlemcisi işletim sistemi iyi ama bunları da görmek lazım. N8 in de kamerası kasası gpu su iyi.

Kabaca bi karşılaştırma:
Galaxy + lar: Android, işlemci, ram,ekran(super amoled)
N8 + lar : Gpu, hdmi, usb otg , 12mp, xenon flash, dlna

+ Symbian belle çok iyi bir sistem olmuş eski sistemden tamamen farklı

spartuas

spartuas

Üye
uygulamalarda android gecer.

Isletim sisteminde android ama belle iddiali geliyor ;)

Gorunus bakimindan n8 veya c7 herneyse galaxy s II hos degil ele oturmuyor isterden media markt gibi yerlere gidip bakmadan almam diyip kendin gor. ;)

bnde soylemeliym ki 1300-1400 kusur telefona vermem. Miss gibi 12mb kamera + carl zeiss flash var. Kamera ile isin yoksa bilemem.

Bircok siteden flash destegi ile film izleyebilme. Bnim ipad var. Acmiyor flash siteleri. Dusun galaxy yi.

Bnden bu kadar. Kisacasi fok baliklari cok yalniz:) kendin bilirsin iyi bayramlar kolay gele:)

seymen16

seymen16

Üye
bende telefon almadan önce tek düşündüğüm telefon n8di ama sonra androide yöneldim ve LG Optimus Black aldım ve şunu rahatça söyleyebilirim N8 aklıma bile gelmiyor. galaxy s düşünüyosan Optimus Black e de bakmanı tavsiye ederim neredeyse aynı telefonlar ayrıca bunun kamerasında flaş var.

mkryvz

mkryvz

Üye
:) konunun başlığından da anladığım kadarıyla samsung tarafına eyilimlisin. O halde bunu bizlere sormana bile gerek yok. Git al dene. Burada ki herkes kendi fikrini öyle veya böyle söyleyecektir. İşletim sistemleri ne olursa olsun senin kendi zevkine göre bir cihaz alman en doğrusu. Madem N8 ve Nokia'dan memnun değilsin; diğer markaların herhangibir modeline istediğin parayı vererek alıp deneyebilirsin ;)

MehmetMusa

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar, içimdeki ön yargıyı kırıp yarın Samsung Galaxy S alıyorum. Hepinize yardımlarınız için teşekkürler.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce n8in yerini glaksi s 2 tutar başkada bişi tutmaz ya s2 al yada n8 i satma

• Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR
pta123

pta123

Üye
yada n8 i bana kargola kendine galaxy s al :D

_Alex_

Üye
Bence N8'den Galaxy S'e geçmek pek mantıklı değil. Biraz daha biriktirip Galaxy S2 almak lazım almışken.

Dampierre

Dampierre

Üye
kamerayla işin yoksa kesinlikle galaxy s. zamanında n8 alırken bende nokia sağlamdır diyordum, samsung dandiktir diye bakmamıştım bile. Tek kıyasladığım telefon iphone 4'tü. İki telefon arasında kalıp n8'i tercih ettim. Uygulama oyun çıkmıyor biraz gıcık bir durum, benim istediğim oyunlar 2 boyutlu, cut the rope gibi oyunlar ama onlar bile zor çıkıyor. n8'in tek eksisi bu.

Suyaka

Suyaka

Üye
Ne olursa olsun, bu soruyu soruyor olmak bile bana kalırsa mantık ürünü değil. Bunu yanlış anlama ama, Nokia akıllı telefon piyasasının çöpü. Androidin en kötüsüyle bile sidik yarıştıramaz durumda neredeyse. 12 mp kamerayla göz boyamaktan başka işleri yok. Yok hdmi, yok dlna falan. Abi nokiada performans adına ( Galaxy S'e nazaran ) hiç birşey yok. Bizzat kullandığım için gayet iyi biliyorum. Cihazı ayakta tutacağız diye hepimiz neredeyse developer kesildik. Yok firmwaresi yok phoenixi yok navifirm'i yok efendim güncellemesi. Nokianın, kullanıcılarına bu ızdıraplar için maaş bağlaması lazım. Velhâsıl kelam, demek istediğim şey Galaxy S, şu an Nokia N8'in hemen hemen 4 katı büyüklüğünde bir telefon her anlamda. Ona göre tercihini yap bana sorarsan. :)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Eğer android cihaz istiyorsanız kesinlikle htc almalısınız bence şu saatten snra samsung alınmaz almam.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen htc en sağlam android li telefonlardan biridir

PriZm

PriZm

Üye
Belleyi bekleseydiniz keşke.büyük bir hata yapıyorsunuz.madem galaxy e geçecektiniz belleyi yükleyip deneyipde geçseydiniz.

veya madem alaxy alacan s2 alsaydın onun yerine. n8 ile galaxy arasında neredeyse fark yok.yani sizinki bir nevi ölü yatırım olmuş...

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Belleyi bekleseydiniz keşke.büyük bir hata yapıyorsunuz.madem galaxy e geçecektiniz belleyi yükleyip deneyipde geçseydiniz.

veya madem alaxy alacan s2 alsaydın onun yerine. n8 ile galaxy arasında neredeyse fark yok.yani sizinki bir nevi ölü yatırım olmuş...
Aslında fark yok demek hata. Bizde 100 mb boş yer ram varken onlarda 300 mb.

PriZm

PriZm

Üye
Aslında fark yok demek hata. Bizde 100 mb boş yer ram varken onlarda 300 mb.

ram ile ilgili hemen birşey hatırlatayım.

androidde 1 uygulama 30-40 mb ram yiyor.

symbianda 10-20 mb....

androidde neden o kadar ram olduğunu şimdi anladınmı:)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
ramden bahsediyorsan hemen birşey hatırlatayım.

androidde 1 uygulama 30-40 mb ram yiyor.

symbianda 10-20 mb.

androidde neden o kadar ram olduğunu şimdi anladınmı:)
Bak arkadaşım tartışmak istemiyorum ama sunu unutma symbian hiçbir zaman androidi geçemeyecek boşa da tartışmayalım çnkü hızlı bir işletim sistemi.

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
saruman_me

saruman_me

Üye
htc sensation alabilirsin paran yetiyor..

Üst Alt