c7ye camera plus 1.00(2) pro. yükledim kamera açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
c7ye camera plus 1.00(2) pro. yükledim kamera açılmıyor
aynen öyle oldu arkadaşlar yükledikten sonra nasıl olsa silerim dedim ama uygulama yöneticisinde görünmüyor kamerayıda açmıyor bunu kaldırmanın bi yolu varmı usta arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen :( telefona format atmak istemiyorum

FastBreaker

FastBreaker

Üye
uygulama yöneticisinden kaldır arkadaşım ya da program simgesi uygulamalara geldiyse ordan kaldırırsın ?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
uygulama yöneticisinden kaldır arkadaşım ya da program simgesi uygulamalara geldiyse ordan kaldırırsın ?
uygulama yöneticisi yazacağıma dosya yöneticisi yazmışım kusura bakma onu demedim uygulama yöneticisinde görünmüyor menüdede ikon yok ne yapacağım bilmiyorum :hmmm

----------Eklendi @ 14:06:28 ---------- Yazıldı @ 12:17:52 ----------

kimse bilmiyormu yahu :(

slant1111

slant1111

Üye
arkadasım telefon ayarlarına gir veri sil yükle yap tlfnu fabrika ayarlarna alacaktır.düzelir.yalnz verilerini yedekle.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadasım telefon ayarlarına gir veri sil yükle yap tlfnu fabrika ayarlarna alacaktır.düzelir.yalnz verilerini yedekle.
onu Biliyorum telefona format atmak istemiyorum acaba başka bi çözüm yolu varmı

_ardaa

_ardaa

Üye
Uygulama yöneticisinde Camera Application yada Camera diye geçmiyor mu?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Uygulama yöneticisinde Camera Application yada Camera diye geçmiyor mu?
yok kardeşim o kadar aradım hiç bir yerden bulamadım ama kamerayı açmayı başardım uygulama ayarlarından kamera ayarlarına girdim çözünürlüğü 3mp yaptım 9mp mış uygulama n8 için olduğundan 0.3mp 1.3mp 3mp 9mp ve 12mp çekim modu var 9 ve 12mp yapınca doğal olarak açılmıyor :D bende 3mp yaptım şimdilik 3mp ile idare edeceğiz annayı yükledikten sonra belki düzelir eğer düzelmezse formatlıyacağım :(

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
buldu kardeşim sağolasın kamera açılmayınca telaş yapıp uygulama yöneticisinde uygulamayı kamera
----------Eklendi @ 04:16:13 ---------- Yazıldı @ 04:15:06 ----------
buldum kardeşim sağolasın kamera açılmayınca telaş yapıp uygulama yöneticisinde uygulamayı kamera app. Diye aradım oysa camera app. Diye yazıyormuş :ah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt