anna müzik çalarda ki oyun sesleri

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
bende ne fotograf ne de müzik çalar problemi var alman fw si yüklü

Ricochet

Ricochet

Üye
Arkadaşlar e private klasörünün içinde ctrl+f yapıp audio yazın,çıkan audio klasörlerini gizli yapın,şarkıların olduğu klasörü karttan bilgisayara atıp sonra tekrar telefona atın düzeliyor.

• Beğen
Tepkiler: deadlydesire

oguzk582

Üye
Arkadaşlar e private klasörünün içinde ctrl+f yapıp audio yazın,çıkan audio klasörlerini gizli yapın,şarkıların olduğu klasörü karttan bilgisayara atıp sonra tekrar telefona atın düzeliyor.
öyle bi klasör yok örnek verir misin seslerin olduğu bi yeri?

Ricochet

Ricochet

Üye
telefonu depolama modunda bağlarsan private görünür,eğer audio diye bir klasör yoksa *.wav *.mp3 şeklinde arattırıp müsik dışındakileri gizli yap.

Türe

Türe

Üye
evet 12 tane oyun olunca yeniledim kütüphaneyi şimdi çıkmaya başladı oyun sesleri :D

WanteD_232

WanteD_232

Üye
Xplore vs programlarla veya Teli depolama modunda PC'ye bağlayıp Private resources gibi klasörleri salt okunur ve gizli yapın sorun hallolur ;)

private ve resource klasörlerini gizli yapınca uygulamalar gitti kardeş , başka nabucuk ?

webgezgin

Üye

sadece audio klasörünü gizleyin ben öyle yaptım mp3 leri pcye atıp tekrar geri kopyalamaya bile gerek kalmadı audioyu gizleyince otomatikman müzik çalardaki kendi mp3 lerimin haricindeki sesler gitti tahminimden çok daha basit oldu private yi falan gizlemeyin uyglamalar kayboluyor

----------Eklendi @ 10:57:31 ---------- Yazıldı @ 10:53:51 ----------

private ve resource klasörlerini gizli yapınca uygulamalar gitti kardeş , başka nabucuk ?

private ve resource klasörlerini gizli yapanlar o kalsörleri görünür yapmadıkları sürece uygulamalar geri gelmez. o sebeple görünür yapın

by_oguz

by_oguz

Üye
dediğiniz dosyaları gizli yapınca düzeliyor ama bluetoothla resim felan alınca onlarda gözükmüyor. yok mu başka bir çözümü bunun ?

zallas

Üye
Depolama modunda bağladım ama private ve resources denen klasörler bilgisayarda görünmüyor. Gizli dosyaları da göster yaptım ama görünmüyor. Bu müzikleri silmek için napmalıyım ya off

dhampir57

dhampir57

Üye
Mass memory klasöründe var private ve resource.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
herkes bişey söylüyor şimdi net bi çözüm yazabilecek kimse yokmu? hem müzik çalardaki gereksiz sesler gitsin hem uygulamalar kaybolmasın hemde galeri fotoğraf sorunu çıkmasın(gerçi bende galeri sorunu yok ama sorunu olanlar var onlara da yardmcı olsun) bunu çözecek babayiğit varmı?...

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
var hem gizli hem de salt okunur yap hem uygulamalar kaybolmaz hemde müzik çalardaki sesler görünmez

cyber

cyber

Üye
ben salt okunur yaptım uygulamalar kayboldu sonra oyn müziklerini sildim hiç sorun çıkmadı

RedColt

RedColt

Üye
ama böyle yapınca bluetoothla resim alındıogında galeride gözükmüyor..

gazi0

gazi0

Üye
müzikçalardaki bilinmeyen adlı albümü sildim angrybird çalışmaz oldu ama olsun sildim angrybird ü de. dier bütün oyunlar sağlam. tekrar atçam şmdi silinen kendi müziklerimi. yemişim oyun müziğini. olmuşu angrybird dier oyunlar kalsında bunu oynamayız napalım :D

SilentOne

SilentOne

Üye
yha bn teli servise verdim amoled ekranı patlatım yha ama dış camda cizk bile yok şimdi servisten gelince bittim yha bndede osorun olucak ne güzl güncellemiyodm müzik çaları iyi oluyordu artık şarkı listesi yapıcaz

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
yüklemiyicem oyun lanet olsun :vur

RedColt

RedColt

Üye
çözbilen yok mu ya? ya c601 e yükledim böyle bir sorun yok.. c7e yükledim müzikçalarda bütün şarkılar dosyayı gizledim bu seferde bluetoothla resimler gözükmüyor..

gazi0

gazi0

Üye
dediğim gibi angrybird oynamıycanız :D dier oyunlarda böyle bişiyi yapmıo. pes2011,nfs shift, asphald 6 adrenaline, worms war hiçbirinde sorun çıkarmadı. tek angrybird

Üst Alt