anna müzik çalarda ki oyun sesleri

Sponsorlu Bağlantılar

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
nfs shiftinde müzikleri var ayrıca bende nasıl olduysa bütün sesler geldi telefonun orjinal sesleri arama sesi meşgul sesi kamera sesi bunları sildim telefon arama yapmadı sistem hatası verdi camera sesini sildim camera açılmadı :) dün yeniden belle flashladım hiçbi oyun yok şu anda sadece müziklerim var kafam rahat

risqkrt

risqkrt

Üye
sadece salt okunur yapın gizli yapmayın sorun çözülür

marmaraisland

Üye
ya arkadaşlar angry birds oyununun müziklerini müzik çalardan sildm şimdi oyun açılmıyo yardımcı olun lütfen :(

SilentOne

SilentOne

Üye
yha bndede bgm_bişiler yazıyo 14 tane dosya ama şarkılar manyk yha hangi oyuna oyun deqilse nokia bna kıyakmı geçti çakamadım

najanaja

najanaja

Üye
bgm ler need4speed e ait o müzikleri siscontents ile oyunun içerisinden çekebilirsin ben çektim hepsini güzel müzikler var.

rapci66

Üye
Dikkat n8 müzik calar oyun seslerini gören arkadaslar kesin cözüm telefonunuzu usb ile pc ye baglayin ve depolama modunda acin sonra pirivate ve resources bu dosyalari teker teker üzerine gelip mausla sag tıklayip özelikler deyip salt okunur kisminin altinda dosya gizle yi secip uygula deyin size acilan bir ekran olucak ordanda 1degil 2nci kısım secili olmasi gerekli dikkat edin sonra tamam deyin ayni işlemi diger dosya icinde yapin telefon ve hafiza kartinda bulunan pirivate ve resources nin her ikisinide yapip sonra müzik calarinizi kütüphaneyi yenileyin degin ,iilem bu kadar bizzat denedim bende de vardii orjinal anna da olmustuu :):):)

----------Eklendi @ 21:32:05 ---------- Yazıldı @ 21:30:23 ----------

Bunu yap oyunu tekrar kur kaldir n8 müzik calar oyun seslerini gören arkadaslar kesin cözüm telefonunuzu usb ile pc ye baglayin ve depolama modunda acin sonra pirivate ve resources bu dosyalari teker teker üzerine gelip mausla sag tıklayip özelikler deyip salt okunur kisminin altinda dosya gizle yi secip uygula deyin size acilan bir ekran olucak ordanda 1degil 2nci kısım secili olmasi gerekli dikkat edin sonra tamam deyin ayni işlemi diger dosya icinde yapin telefon ve hafiza kartinda bulunan pirivate ve resources nin her ikisinide yapip sonra müzik calarinizi kütüphaneyi yenileyin degin ,iilem bu kadar bizzat denedim bende de vardii orjinal anna da olmustuu :):):)

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
adamdaki heyecana bak sanki bilmediğimiz bişey

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
najanaja

najanaja

Üye
hala şu soruma cevap veren olmadı siz gerçekten teli pc ye depo modunda bağlayınca e/mass memory i görebiliyomusunuz. pr1.2 den sonra o olay kalktı diye biliyorum ben bağlayınca sadece hafıza kartı görünüyor. Benim teldemi sorun war acaba herkes görüyoda ben göremiyorum. Ayrıca o dosyaları gizlemek biçok oyunu oynanmaz hale getiriyor ben yine eski haline getirdim müzik çaları açmayıveririm ttpod da yeterli benim için eninde sonunda düzeltirler nasılsa hiç uğaşmayacam müzikçalar için onu düzeltelim derken teli dahada batıracaz.

JustADreamer

JustADreamer

Üye
hala şu soruma cevap veren olmadı siz gerçekten teli pc ye depo modunda bağlayınca e/mass memory i görebiliyomusunuz. pr1.2 den sonra o olay kalktı diye biliyorum ben bağlayınca sadece hafıza kartı görünüyor. Benim teldemi sorun war acaba herkes görüyoda ben göremiyorum. Ayrıca o dosyaları gizlemek biçok oyunu oynanmaz hale getiriyor ben yine eski haline getirdim müzik çaları açmayıveririm ttpod da yeterli benim için eninde sonunda düzeltirler nasılsa hiç uğaşmayacam müzikçalar için onu düzeltelim derken teli dahada batıracaz.

Aynen katılıyorum dostum orjinaldan şaşmamak lazım . Ben bir kaç şey denedim olmadı . Eski haline getirdim . Bir de mail attım nokia 'ya böyle böyle diye :) Cevap gelmezse Pazartesi destek merkezini arar sorarım :)

Koskoca nokia çözümü bulur :)

marmaraisland

Üye
Bende bu şekilde sildim ve kurtuldum.:good:

bende öle sildim ama silez olaydım angry birds oynuyamıyorum sanırım oyun sesleri siliniği için oyun açılmıyor :(( nsl düzeltebilrim oyun seslserini nsl geri getirebilirim?

najanaja

najanaja

Üye
arkadaşlar o müziklerin hepsi albümler bilinmeyen şarkılara geliyor bilinmeyen klasörüne basılı tutun ve hepsini silin

gerçekten işe yarıyomu bu işlem benim bildiğim müzikçalardan sildiğin bi müzik tamamen telden kalkıyor onları silince oyunlar noluyo acaba. Sessis sinema gibi oyun oynarız artık. :)

e_smile

Üye
şaka maka ne saçma iştir arkadaş ya bende beceremedim bi türlü pöf

Suyaka

Suyaka

Üye
Şimdi deniyorum, haber vericem.

e_smile

Üye
beyler kendi çapımda çözümüm şu playlist oluşturup şarkıları içine attım ordan dinliyorum geçici ama işe yarar bi çözüm

iatis

iatis

Üye
gerçekten işe yarıyomu bu işlem benim bildiğim müzikçalardan sildiğin bi müzik tamamen telden kalkıyor onları silince oyunlar noluyo acaba. Sessis sinema gibi oyun oynarız artık. :)
arkadaşlar gizlediğimiz klsörleri nasıl geri getiriyoruz?

o.basar86

o.basar86

Üye
Arkadaşlar kesin ve kökten çözümü paylaşıyorum..

Ekte verdiğim dosyanın içindeki private klasörünü rofs2 dosyanızın içine atıp Nokia Cooker ile paketleyin ve cihazınızdaki tüm müzikleri Depo hafızasında ya da Hafıza kartında "Music" adı altında açtığınız klasörün içine atın. Cihazı bu şekilde flashlayın. Telefon artık yalnızca şarkılarınızı bulacaktır.

Saygılarımla..

Dosyanın linki:

e_smile

Üye
telefon şu anda kafayı yemiş bulunmakta silin gizleyin diyen bütün arkadaşlara kafam girsin

iatis

iatis

Üye
Arkadaşlar kesin ve kökten çözümü paylaşıyorum..

Ekte verdiğim dosyanın içindeki private klasörünü rofs2 dosyanızın içine atıp Nokia Cooker ile paketleyin ve cihazınızdaki tüm müzikleri Depo hafızasında ya da Hafıza kartında "Music" adı altında açtığınız klasörün içine atın. Cihazı bu şekilde flashlayın. Telefon artık yalnızca şarkılarınızı bulacaktır.

Saygılarımla..

Dosyanın linki:
Üstad.salt ve gizleme yapılan private ve diğer dosyaları nasıl görünür yapacağım?:vur

Üst Alt