anna müzik çalarda ki oyun sesleri

Sponsorlu Bağlantılar

o.basar86

o.basar86

Üye
telefon şu anda kafayı yemiş bulunmakta silin gizleyin diyen bütün arkadaşlara kafam girsin

Hocam benim bahsettiğim yöntemi dene. Asla pişman olmayacaksın. Bu arada o arkadaşlara hakaret etmek de yakışmıyor. Sonuçta herkes faydalı olmak için bişeyler paylaşıyor burada...

----------Eklendi @ 00:08:48 ---------- Yazıldı @ 00:07:10 ----------

Üstad.salt ve gizleme yapılan private ve diğer dosyaları nasıl görünür yapacağım?:vur

Hocam cihazı bilgisayara depolama modunda bağlayın.
Sonrasında bilgisayarınızda da gizli dosyaları görüntüleme seçeneği aktif olsun.
Zaten telefon dosyalarını gördüğünüzde gizli dosyalar saydam bir şekilde belirecektir.
Bu klasörlerin hepsine sağ tıklatıp özellikler deyin ve gizli seçeneği ile salt okunur seçeneklerinin yanındaki tik işaretlerini kaldırıp uygula deyin.

Düzelecektir...

• Beğen
Tepkiler: iatis

e_smile

Üye
beyler ovide yeni güncelleştirme var onları kurayım bakim ne olacak

flyx

flyx

Üye
bukadar sorun yapmaya gerek yok bence arkadaşlar. zaten dediğiniz ses dosyaları "bilinmeyen albüm" olarak hepsi bütün halinde duruyor. beni pek rahatsız etmedi.

o.basar86

o.basar86

Üye

nosferattu

Üye
bukadar sorun yapmaya gerek yok bence arkadaşlar. zaten dediğiniz ses dosyaları "bilinmeyen albüm" olarak hepsi bütün halinde duruyor. beni pek rahatsız etmedi.
O oyun seslerini ben bugün müzikçalardan sildim hepsini.Ne oldu biliyormusunuz oynadığım fragger oyununun sesi yokoldu yani oyun sesleri artık yok oyunların sesleri kayboldu

iatis

iatis

Üye
Hocam benim bahsettiğim yöntemi dene. Asla pişman olmayacaksın. Bu arada o arkadaşlara hakaret etmek de yakışmıyor. Sonuçta herkes faydalı olmak için bişeyler paylaşıyor burada...

----------Eklendi @ 00:08:48 ---------- Yazıldı @ 00:07:10 ----------

Hocam cihazı bilgisayara depolama modunda bağlayın.
Sonrasında bilgisayarınızda da gizli dosyaları görüntüleme seçeneği aktif olsun.
Zaten telefon dosyalarını gördüğünüzde gizli dosyalar saydam bir şekilde belirecektir.
Bu klasörlerin hepsine sağ tıklatıp özellikler deyin ve gizli seçeneği ile salt okunur seçeneklerinin yanındaki tik işaretlerini kaldırıp uygula deyin.

Düzelecektir...
Teşekkürler,dosyalar geri geldi.:oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
dosyaları salt okunur de ole düzeliyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sadece private klasörünü gizledim gizle komutunu sadece klasöre uygula dedim ve oyun sesleri çıkmıyor..sadece eklediğim 12 şarkı var o kadar..gidip oyun sesi dosyalarına da gizle derseniz kafayı yemesi normal telefonun..

e_smile

Üye
flash atmaktan tırsmasam ve becerebilsem neler yapcam ama işte..

SilentOne

SilentOne

Üye
boş ver flashı :D

sniper83

Üye
ben annayı kurdum sonra uygulamalar gitti ve format attım. sonra oyun yükledim ve angry birds'in sesleri müzikçalarda göründü. sonra bu bahsedilen tavsiyeleri şu sıralamayla uyguladım çözüldü.

programları ve oyunları yüklemeden önce telefonu bilgisayara usb depolama modunda bilgisayara bağladım, "sys" , "private" , "resource" klasörlerini gizledim, programları ve oyunları bu gizleme işleminden sonra telefonuma yükledim ve müzikçalarda oyun sesleri artık yok ve oyunlar düzgün çalışıyor.

montacarlo

Üye
sadece "resource" klasörünü gizleyin..."sys" , "private" gizlerseniz oyun simgeleride gizlenir

n000k

n000k

Üye
bende her ikisini gizledim ama olmadı bu sefer sleeping screenimde gizlendi.. daha sonra sadece private nin içindeki dosyalardan hangileri mp3 ve wav yüklüyse ve birtanesinde sounds dosyası var sadece onları gizledim ve sorun çözüldü.. uygulamalarımda şuan düzgün çalışıyor.. kütüphaneyi yenileyincede oyun sesleri yada diğer program sesleri kütüphaneye eklenmiyor..

marmaraisland

Üye
arkadaşlar benim angry birds oyununun müziklerini sildim biri bana yardımcı olurmu bu müzikleri tekrardan yüklememe

sado826

sado826

Üye
şu camerapro seslerini bir türlü gizleyemedim yaa :S

n000k

n000k

Üye
private in içindeki dosyaları tek tek kontrol edin arkadaşlar hangilerinde ses dosyaları varsa gizleyin :)

sado826

sado826

Üye
tüm dosyalara baktım camerapronun seslerini bulamadım :D

n000k

n000k

Üye
tüm dosyalara baktım camerapronun seslerini bulamadım :D

hmmm peki resource un içinde yüklü olmasın bu program? birde oraya bak.. yada artık bütün dosyaların içine bak bul keratayı sesini kıs!! :D

Suyaka

Suyaka

Üye
Dün îtibâriyle Nokia Data Package Manager ile indirdiğim Euro2 Turkey Charcoal Black 24.01'i telefonuma flashladım ve böyle bi problemle karşılaşmadım. Sorun güncelleme paketinde diye düşünüyorum. Flash atabilenler bu paketi mevcut olan bütün dosyalarıyla birlikte indirir ve flashlarsa bu konuda herhangi bi problem olmadığını görecekler. Kolay gelsin.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
sorun haloldu xplore olsun herşeyi halleder:) c7'de olmuştur..

Üst Alt