anna müzik çalarda ki oyun sesleri

Sponsorlu Bağlantılar

benighted

benighted

Üye
dili ingilizce yapin arkadaslar ben tel.i artik ingilizce kullaniyorum sorunsuz yasiyorum.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
dili ingilizce yapin arkadaslar ben tel.i artik ingilizce kullaniyorum sorunsuz yasiyorum.

evet haklısın dediğini yaptım oyun sesleri gitti :)
İnglizce Olunca ne Alaka çıkmıyor da Bu sesler Türkçe de çıkıyor. enteresan Bir Olay :islik

seko14

seko14

Üye
arkadaşlar istemediğiniz ses dosyaları privatenin içindeki hangi klasördeyse onu veya onları gizleyin. gizlerken salt okunur ve gizliyi seçin.Değişiklikleri alt klasörlerlere veya dosyalara uygulamayın sadece klasöre uygulayın..ve müzik çaları yenileyin.

bu arada yenileme yapmanıza rağmen kütüphaneden silinmio olabilir...
eğer öyleyse şuraya bakın http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/bozuk-dosya-hatasi-430026.html#post3045347

denizbaran

denizbaran

Üye
arkadaşlar istemediğiniz ses dosyaları privatenin içindeki hangi klasördeyse onu veya onları gizleyin. gizlerken salt okunur ve gizliyi seçin.Değişiklikleri alt klasörlerlere veya dosyalara uygulamayın sadece klasöre uygulayın..ve müzik çaları yenileyin.

bu arada yenileme yapmanıza rağmen kütüphaneden silinmio olabilir...
eğer öyleyse şuraya bakın http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/bozuk-dosya-hatasi-430026.html#post3045347

e6 kullanıyorum dediğin şekilde private klasörünü gizlemek yetti sağolasın...

cardanadam

cardanadam

Üye
daha kolay yolu var ayrıca private klasörünü gizleyince oyunlarda sorun çıkıyor dili ingilizce yapın kütüpaneyi yenileyin türkçe yapınca oyun müziklerinin çıkmadığını göreceksiniz

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Arkadaşımızın da belirttiği gibi Private klasörü içerisindeki müzik dosyalarını bulunduran klasörleri sadece klasörü gizle seçeneği ile tek tek gizliyoruz ve hem oyunlar çalışıyor hem de müzik çalarda istenmeyen sesler olmuyor. Ancak muhtemelen her yeni oyun yüklediğimizde o oyunun ses dosyalarını bulunduan klasörü de gizlememiz gerekecek. Sağlık olsun, şimdiye kadarki çözümlerden en mantılkı olanı bu sanırım.

valent

valent

Üye
Yapacak başka birşey yok zaten

Microp1987

Üye
SilentOne

SilentOne

Üye
priviteyi gizle içindeki klasorleri gizlemem oluyor

Microp1987

Üye
arkadaslar bende 2 gündür ugrasıyorum son olarak önce telefonun dilini ingilizce yaptım yaptım telefon yeniden acılınca müzik kütüphanesini güncelledim abidik gubidik sesler gitti sonra telefon dilini türkçe seçtim geri geldi :( en son olarak telefonumun dilini otomatik yaptım su an sesler kayıp telefonum c7 paylasmak istedim belki birine bi faydamız dokunur saygılar...

----------Eklendi @ 17:43:35 ---------- Yazıldı @ 17:38:53 ----------

arkadaslar bende 2 gündür ugrasıyorum son olarak önce telefonun dilini ingilizce yaptım yaptım telefon yeniden acılınca müzik kütüphanesini güncelledim abidik gubidik sesler gitti sonra telefon dilini türkçe seçtim geri geldi :( en son olarak telefonumun dilini otomatik yaptım su an sesler kayıp telefonum c7 paylasmak istedim belki birine bi faydamız dokunur saygılar...

ha bu arada unutmadan angry bird si bu işlemleri yapmadan önce telefonumdan sildim ne lanet oyunmus ya :))) ( en azından benim için )

kasaprap

Üye
arkadaşlar ben anna yükledikten sonra angry birds ve birkaç oyun açılmıyor. ben basıyorum ekran siyah oluyor açılır gibi sonra pat diye atıyor yok mu bunun çözümünü bilen. teşekkürler.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaşlar ben anna yükledikten sonra angry birds ve birkaç oyun açılmıyor. ben basıyorum ekran siyah oluyor açılır gibi sonra pat diye atıyor yok mu bunun çözümünü bilen. teşekkürler.

oyunların save i varsa save dosyalarını yedek alıp oyunu tekrar yüklemen gerek

kasaprap

Üye
oyunların save i varsa save dosyalarını yedek alıp oyunu tekrar yüklemen gerek

yok oyunları save dosyası yok ama ben sildim kaç kez tekrar yükledim aynı sorun var. açılmıyor hiçbir şekilde oyunlar.

atakan25

atakan25

Üye
ben o saçma sesleri sildim bişey olmadı :D

Üst Alt