Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy SL i9003 Romlari - 17 08 2011 yeni surum var arkadaslar !!
Sponsorlu Bağlantılar
devilmy
Üye
türkçe dil desteklı hangısı
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
daha Turkiye ye ozel rom cikmadi ama zaten Turkce dil destegi var ..
hotfile.com/dl/127060598/1e1f7a3/I9003XXKPH_I9003XXKPH_I9003SERKPH.rar.html
bu ne roomu kies olanımı
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
evet kies olani
bambam61
Üye
bu kies romu nasıl yükleniyor I9003XXKPH_I9003XXKPH_I9003SERKPH tek dosya var bunda
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
Once xxkpe surumunu yukle sonra indirdigin bu dosyayi pda bolumunde sec ve yukle
Sehzade
Üye
ellerine saglık ama turkce dil destekli 2.3.4 ler siddetle tavsiye ediyorum
egecoe
Üye
xxkphyi nasıl yükliycez ben anlamadım indirdim ama
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
hocam önce xxkpe sürümünü yükle açılsın telefon herşey tamam olduktan sonra kapat yine download moda al bu xxkph tek bi dosya. onu pda bölümüne seç yeterli starta bas flaşla tamamdır
egecoe
Üye
içinde bin ler falan var tek sosya derken rarın içinden yine rar çıkıyo falan hangisi yani bnde zaten xxkpe kurulu yani bunu kurmadan direk xxkphyi yüklesem olmazmı
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
xxkpe yüklüyse gerek yok tekrardan kurmana rarın içinden tekrar rar çıkmıyo o ".tar" dosyası rarın içinden çıkan:d odinde o dosyayı seç pda da flaşla
egecoe
Üye
pardon ya onu görmemişim rar diye bakıyorum dogrusun peki bi sorudaha flashla flashla diyosun bu flash lockmu yani
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
yok ya romu yükle demek istiyorum yani
egecoe
Üye
tamam anladım
mole70
Üye
ilk kez android bir cihaza om yükleyeceğim benim telefon şu an 2,2,1 bu verilenlerden istediğimi direk yükleyebilirmiyim yoksa kademe kademe mi gitmek lazım(2,2,1-2,3,2-2,3,4 gibi)birde benim telefonda JXKA4 yazıyor linklerdekilerin hiçbirinde yazmıyor sıkıntı yaşarmıyım
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
once Xxkpe yazan surumunu indir yukle anlattigim gibi sonra da xxkph i indir odinde pda yazan yere koy onu da yukle tamamdir tek kademeli yapilacak is bu
once Xxkpe yazan surumunu indir yukle anlattigim gibi sonra da xxkph i indir odinde pda yazan yere koy onu da yukle tamamdir tek kademeli yapilacak is bu
teşekkür ederim denedim oldu kpe arkasından kph ı yükledim
fakat sanırım bu biraz daha yavaş 2.2.1 göre
şimdide root edemiyorum superoneclik le daha önce root etmiştim sayende fakat şimdi olmuyor her denememde program yanıt vermiyor diyor kalıyor
çok uzun bir süre beklemedim ama
Şehriyar
Üye
Konu Sahibi
gingerbreak ı seçip denedin mi?
hızı gayet iyi ama romun? bak benim yaptığım bi rom var paylaşacağım yakında onu bekle gayet hızlı çalışıyor..
sen sormuşsun galiba yaptığım romun geri dönüşü mümkün istersen geri dönüş yapabilirsin..