Samsung Galaxy SL i9003 Romlari - 17 08 2011 yeni surum var arkadaslar !!

Sponsorlu Bağlantılar

mole70

Üye
gingerbreak ı seçip denedin mi?
hızı gayet iyi ama romun? bak benim yaptığım bi rom var paylaşacağım yakında onu bekle gayet hızlı çalışıyor..

sen sormuşsun galiba yaptığım romun geri dönüşü mümkün istersen geri dönüş yapabilirsin..

evet denedim gingerbreak yaptım auto yaptım hep yanıt vermiyor dedi.
evet şu an da senin paylaşımını beklemekteyim kendinden rootluymuş galiba
kolay gelsin

safacık

Üye
Uzerinden 1 ay gecmis hala cevap alabilirim sanirim. Xxkph deki sorunlar tekrar yukleyerek hallediliyormu ? Daha once rom yuklemedim hic o yuzden elimde kalmasindan korkuyorum. En sorunsuz calisan gingerbread hangisidir ?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
once xxkpe surumunu yukleyip sonra xxkph surumunu yuklerseniz bi sorun cikmaz en iyisi xxkph surumu..

safacık

Üye
Peki. Bazilari kamera vs gibi donanimlar calismiyor demisler. Sorun cikmaz derken bunlari kastettiniz sanirim. Bende kendiliginden yuklu 2.2.1 var performansi nasil etkiliyor ? Olumsuz yonleri varmidir ?

safacık

Üye
[video=youtube;oppPbNFxjko]http://www.youtube.com/watch?v=oppPbNFxjko&feature=youtu.be[/video] TEst ettim Eline sağlık gayet güzel sonuçlar aldım

reaurora

reaurora

Üye
2 saat içinde tam 3 rom yükledim.üçüde sorunlu çıktı.kamera,wifi,yazı ve video sorunlar oluştu birde feci bir kasma oldu telde.şimdi yenisini deniyorum.birisi aynı romu 2 defa üst üste yeklerseniz sorun kalmaz demişti.inşallah haklıdır :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
stabil rom istiyorsanız önce xxkpe sonra da xxhph kurulumu yapın. ben diğerlerinden memnun değilim..

legolas29

legolas29

Üye
tşkkrlr

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve aviotor1
reaurora

reaurora

Üye
XXKB3'te biraz kasma var. swype sorunlu. Kamera çok iyi.

nefreeet_10

Üye
hocam bşey sorcam froyo 2.2.1 in üzerine direkt kpe kurabilrmiyim

Üst Alt