Xperience™ Final! v2.0 RM-356|5800 Stabil Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

bjk190319033

Üye
yorumlarınız için teşekkürler.yeni sürümde ovi tekrar eklenecek.klavye sorunu çözüldü.hız daha da artırılacak :ehe: isteyen olursa modlu (tüm programlar dahil) isteyen olursa lite sürüm (sadece gömülü programlar.autoinstaller ile program gelmeyecek) başka sorun olmadığına göre 1-1.5 gün içerisinde yeni mod karşınızda arkadaşlar ;)

----------Eklendi @ 15:49:21 ---------- Yazıldı @ 15:47:48 ----------

ilk sayfadali adımları izlersen sorunsuz kurulum yaparsın.her şey orda anlatıldığı gibi yapılırsa sorunsuz kurulur..jaf'tan başka program yok şu anda onu kullanıyoruz.ilk flashlama işlemin olacaksa eğer forumda anlatımı mevcut nasıl kurulum yapılacağınınn..

İlk flashlamam olcak linkini atarmısın? Çünkü bazıları ilk başta telefonun icine phoenix klasörü fln acıp yapıo bazılari direk yapıo anlamadım nası yapcamı :D İlginize ....

79madi

79madi

Üye
saol kardeşim tşk ederiz ama mesaj yazarken ekran donuyor ve restarlamadan düzelmiyor bilgin olsun yinede tşk.:oke:

ModderFurkan

Üye
    Konu Sahibi
yeni özellikler ve çözülmüş klavye sorunu ile yeni yazılım yolda arkadaşlar :) çok bekletmem yarın akşama -ekleyebilirsem- ekleyeceğim..

79madi

79madi

Üye
hızlı ve anlık mesajın için tşkler furkan ama gerçekten yazılım güzel olmuş ellerine sağlık kardeş sabırsızlıkla beklıyorum yeni güncellemeni

dahiİ

Üye
yeni özellikler ve çözülmüş klavye sorunu ile yeni yazılım yolda arkadaşlar :) çok bekletmem yarın akşama -ekleyebilirsem- ekleyeceğim..

cwf tek kelime ile mükemmel, ancak mesaj konusunda arkadaşların söylediği gibi donma yaşanıyor. 1.1.1 modlu şekilde dört gözle bekliyoruz.

crossword

crossword

Üye
Ellerine sağlık..

ecel54

ecel54

Üye
yükledikten sonra ev ekranı beyaz oldu ve kurduktan sonra aktif et dedigin patch leri bulamadım suan arıyorum ama yok

----------Eklendi @ 22:40:57 ---------- Yazıldı @ 22:16:19 ----------

beyaz ekran olayını yazmısın gormemişim onu yaptımda patch leri bulamadım rompatcher da yok

stability

Üye
o problem bendede oldu direk ev ekranından temel i seç düzeliyor ama mesaj yazarken sorun var yenisi gelene kadar idareten bişey kur bence kardeş

ecel54

ecel54

Üye
mesajları kullanmadıgım icin sorun yok :D. sende bu patch ler varmıydı

stability

Üye
yok kardeş vallaha keşke olsada yardımcı olsak :)

ecel54

ecel54

Üye
bu auto intallerla gelecek uygulamalar ve hafıza kartındaki xperience klasörüde yok :D

darkblademaster

darkblademaster

Üye
eline sağlık kardeşim inş bi sorunu yoktur ilk sunrise yükledim sürekli operadan falan atıyordu emeğe saygısızlık gibi olmasın ama çok berbattı inş bundada öyle sorunlarla karşılaşmam tekrar teşekkür ederim ..

dahiİ

Üye
anlaşılan yeni sürüm çıkarmıyacaksınız hocam bir kaç gündür konunuzu takip ediyorum, özel mesajda göndermiştim dönüş olmadı, yine de kaliteli bir cwf çıkardığınız için teşekkürler.

ModderFurkan

Üye
    Konu Sahibi
yeni yazılım hazırdı ama 1-2 karaktersiz yüzünden paylaşmaktan vazcaydım arkadaşlar..anlayışınız için teşekkürler..

dahiİ

Üye
kararınıza saygı duyarım hocam, yalnız pireye kızıp yorgan yakmak yerine it ürür kervan yürür atasözümüzü benimseseydiniz daha iyi olurdu.

ModderFurkan

Üye
    Konu Sahibi
haklısın ..aslında yayınlayabilirim..çünkü 1.1 kadar yeni özellik ekledim yazılıma..anna ikondan tut da 2 gün pil kullanımı +tam yük ne ararsan var :oke: o yüzden 2-3 daha bekleyin..

dahiİ

Üye
çok doğru bir karar almışsın hocam,dört gözle bekliyoruz yeni sürümü ...

memoli79

memoli79

Üye
emek ve paylaşım için teşekkürler harika bir fw olmuş ancak notlar kayıp kardeş bunu için ne yapabiliriz.

ModderFurkan

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürümü yayınlarken uygulama halinde veririm siz kendiniz kurarsınız olmaz mı :oke:

PuGatorY

PuGatorY

Üye
dostum sorun qwerty klavyede mi yoksa sayısal tuş takımında mi niye soruyorum şuanki cfW biraz sorumlu en azından yenisi gelene kadar idare edeyim

Üst Alt