Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Navifirm Kullanamayanlar İçin ANNA Download Linkleri
Cins olan sensin belliki konuyu takip etmiyorsun kullanıcının biri tuş kilidi mandalı ve menü tuşu işlev görmüyor diye yazmış. Bilip bilmeden seviyesiz cevaplarda bulunmayalım lütfen.
Cins olan sensin belliki konuyu takip etmiyorsun kullanıcının biri tuş kilidi mandalı ve menü tuşu işlev görmüyor diye yazmış. Bilip bilmeden seviyesiz cevaplarda bulunmayalım lütfen.
slant111 kardeşim atana rahmet, eline sağlık anna dosyaları için. telefonu dışarıdan gelenler için söylüyorum arabistandan gelen n8`ime flasladım anna dosyalarını. gayet iyi çalışıyor herhangi bir sorun yok.
slant1111
Üye
Konu Sahibi
arap n8 inde de calstgnı gördük -) rica ederm
fikret3968
Üye
acaba dosyalar production external danmı yoksa nokia care suite denmi
Ben daha önce Production externalden flasladım ve hic bir sorun yok. Şimdide nokia care suiteden yeni eklentileri indiriyorum daha doğrusu komple indiriyorum tekrar flaslıcam ....
Kardeşim saol Sonunda yenik düşerek senin dosyalarından Anna yı yükledim Bir problem yok ama Bekleyenler için şunu söylüyorum anna sadece görüntü be abi hiç bişi yok bundaya Klavye qwert tamam ama cok kucuk sımgeler ayrıca suda var hala sağa ekran yatmıyor Bence bısı yok ole abartılacak herkes bunu yukleyınce gorucek zaten
slant1111
Üye
Konu Sahibi
evet qwerty klavye çok küçük kullanmaya gerek duymuyorm..sağa ekran yatırmasına niye dkkat ediyorsun ki sola yatıyor zaten gerek yok ..daha stabil çalışıyor.gayet düzenli çalışıyor anna.