Navifirm Kullanamayanlar İçin ANNA Download Linkleri

Sponsorlu Bağlantılar

berkayhas

Üye
siyah n8 im var hangisini indirmeliyim

Suyaka

Suyaka

Üye
Türkçe var almanya paketinde.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
maxifunk

maxifunk

Üye
Arkadaşlar ben navifirmden c7 ye ait euro2 dosyalarını indirdim sorunsuz kurdum hiçbir problem yok çalışıyor

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
cins misin kardesim zaten calısmıyor dyen yok.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Arkadaşlar dg n8 i flashlıyacağım yalnız emmc.fpsx dosyası missing diyor ne yapayım devam mı yoksa hayırmı ?

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşlar şimdi ben anlamadım yaa dosyaları indirdim ama ne yapmam gerekiyor ?

maxifunk

maxifunk

Üye
cins misin kardesim zaten calısmıyor dyen yok.
Cins olan sensin belliki konuyu takip etmiyorsun kullanıcının biri tuş kilidi mandalı ve menü tuşu işlev görmüyor diye yazmış. Bilip bilmeden seviyesiz cevaplarda bulunmayalım lütfen.

serinaga

serinaga

Üye
Hacı ben daha bekliyeceem ...

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Cins olan sensin belliki konuyu takip etmiyorsun kullanıcının biri tuş kilidi mandalı ve menü tuşu işlev görmüyor diye yazmış. Bilip bilmeden seviyesiz cevaplarda bulunmayalım lütfen.
bu konuda öyle birşey yazan yok

zambabne

Üye
slant111 kardeşim atana rahmet, eline sağlık anna dosyaları için. telefonu dışarıdan gelenler için söylüyorum arabistandan gelen n8`ime flasladım anna dosyalarını. gayet iyi çalışıyor herhangi bir sorun yok.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
arap n8 inde de calstgnı gördük -) rica ederm

fikret3968

fikret3968

Üye
acaba dosyalar production external danmı yoksa nokia care suite denmi

DustoJniK

DustoJniK

Üye
acaba dosyalar production external danmı yoksa nokia care suite denmi

Ben daha önce Production externalden flasladım ve hic bir sorun yok. Şimdide nokia care suiteden yeni eklentileri indiriyorum daha doğrusu komple indiriyorum tekrar flaslıcam ....

ss06

ss06

Üye
tesekkürler yalnız bi sorum olacak bu dosyalar ile ovi suite ile flash atabilirmiyiz

mensir

mensir

Üye
Kardeşim saol Sonunda yenik düşerek senin dosyalarından Anna yı yükledim Bir problem yok ama Bekleyenler için şunu söylüyorum anna sadece görüntü be abi hiç bişi yok bundaya Klavye qwert tamam ama cok kucuk sımgeler ayrıca suda var hala sağa ekran yatmıyor Bence bısı yok ole abartılacak herkes bunu yukleyınce gorucek zaten

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
evet qwerty klavye çok küçük kullanmaya gerek duymuyorm..sağa ekran yatırmasına niye dkkat ediyorsun ki sola yatıyor zaten gerek yok ..daha stabil çalışıyor.gayet düzenli çalışıyor anna.

Üst Alt