Navifirm Kullanamayanlar İçin ANNA Download Linkleri

Sponsorlu Bağlantılar

ahmad85

ahmad85

Üye
arkadasım alman anna sürümü ama türkçe :) bir sorun yaşamazsın..
yok kardes alman anna oldugunu biliyorum. benim sorunum product kodun telefonumla farli olmasi. dogru dosyalari indirdim dark grey ama product tutmuyor. egerki herkesin oyleyse bende yuklucem..

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
herkeste öyle benimkilerddm tutmyor..

anlamamki

Üye
hocam benımde produced codum farklı dırek phonex ıle atsam olurmu?

kraldost

kraldost

Üye
kardeş bunda türkçe destek varsa senin gözlerinden öperim o zaman

WebStyle

WebStyle

Üye
kardeş bunda türkçe destek varsa senin gözlerinden öperim o zaman

Tr desteği var. Bildiğin türkçe oluyor telefon şu anda bende alman annası kullanıyorum o yüzden yüklemeyenler kadar sıkıntım yok :D

altannemre

Üye
c601 e Nasıl atıcaz şunu ya biri link gönderebilirmı

anlamamki

Üye
sonunda phonex ile flash ladım artın anna ya gecmıs bulunmaktayım

tnrblr

Üye
Emeğine sağlık kardeş 10 numarasın ;)

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
hoşgeldiniz..rica ederimm..

Suyaka

Suyaka

Üye
22.14 Germany flashladıktan sonra, yine aynı sürüme sahip olan 22.14 Turkey'i flashlarsak problem olur mu dersiniz? Versiyonun düşürülemediğini biliyorum ama, burada konu aynı sürüm olduğu için sormakta fayda var. Henüz sınanamadı orjinali çıkmadığı için tabi de, daha önceki sürümlerden referansı olan arkadaşlar varsa ve bilgilendirirlerse memnun olurum. Alman annasını flashlayıp türkçesi navifirme düştüğünde de tekrar onu flashlayacağım, meselemiz bu. İlgi için şimdiden teşekkürler.

kaplan0066

Üye
eline saglık kardeş

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
22.14 Germany flashladıktan sonra, yine aynı sürüme sahip olan 22.14 Turkey'i flashlarsak problem olur mu dersiniz? Versiyonun düşürülemediğini biliyorum ama, burada konu aynı sürüm olduğu için sormakta fayda var. Henüz sınanamadı orjinali çıkmadığı için tabi de, daha önceki sürümlerden referansı olan arkadaşlar varsa ve bilgilendirirlerse memnun olurum. Alman annasını flashlayıp türkçesi navifirme düştüğünde de tekrar onu flashlayacağım, meselemiz bu. İlgi için şimdiden teşekkürler.
Bir sorun olacağını düşünmüyorum..

zambabne

Üye
slant1111 kardeşim benim N8 arabistandan geldi. orada türkçesini falan yüklemişler öle geldi. şimdi ben bu flaslama işlemini yapsam olumlu bi sonuç alabilirmiyim acaba. bu dosyalarda germany falan yazıyor bi karışıklık olurmu.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
bu almanya anna sürümü ama türkçe dil seçenegi mevcut..arabstandan geldiği için birşey diyemyrm maalesef..ama ben olsam denerdm bi flashlamayı :) sonsuza kadar annasız kalacak halim yok :) sende bi dene derim ama kesn konusamam..

Suyaka

Suyaka

Üye
RM-675(Black)'i indirdim ama bir dosya eksikliğinden dolayı flashlayamadım. Şu sonunda 16GB ya da 8GB yazan bir dosya olması gerekiyor ve o olmadığından flash işlemi başlamıyor, bu dosyayı nasıl edinebilirm ya da o olmadan ne şekilde flashmayabilirim bilgi alabilirsem sevinirim. Teşekkürler.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Arkadaşlar bu ındırdıgımız dosyayı nasıl kurucaz pekı sımdı hıc bır bılgım yokta ... Artık bende bıktım ... Yüllicem, German Merman ..

Üst Alt