Navifirm Kullanamayanlar İçin ANNA Download Linkleri

Sponsorlu Bağlantılar

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
bir problem yaratmaz..

Suyaka

Suyaka

Üye
1 hafta evvel 14.02 için flashladım, şimdi de senin yüklediğin 23.14'ü flashlayacağım. Emeğin ve ilgin için sağolasın.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
22.14 .rica ederim.

Suyaka

Suyaka

Üye
Bugün flashladım kardeşim, şu an canavar gibi kullanıyorum Symbian Anna'yı. Problem yok, şimdilik herşey yolunda. Ovi Suite'deki güncelleştirmeleri de yükledik mi tamamdır. Bağlantı için tekrar sağolasın : )

portakalmıyım

Üye
Bu anna sorunsuz çalışan anna mı ?

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
evet gayet stabil çalışıyor. @Suyaka Rica ederim kardesm

Suyaka

Suyaka

Üye
İsteyenlere video çekebilirim. Gayet güzel, ben C7-00'a flashladım herşey yolunda. Tavsiye ederim.

sulkoc

Üye
Buraya navifirm Nokia Care Suite den Germany anna dosyalarını inidrmiş olan bir arkadaş paylaşım yaparsa çok sevinecem malum bu günlerde navifirm o bölüm çalışmıyor.

Suyaka

Suyaka

Üye
Şu ana kadar tespit ettiğim tek problem, Depo Hafıza'sını kuran dosya olmadığı için ( isminde 8GB geçen dosya ) Depo hafızası 14.2'ye Telefon hafızası ise Symbian Anna'ya ait olduğundan bi uyuşmazlık uyuyor herhangi bir dosya kurmak istediğinizde. Tabi bu kurma işlemi her uygulama için geçerli değil. Yarın ufak bi demo videosu çeker yayınlarım.

realplayer2

realplayer2

Üye
o bahsettiğiniz dosya telefonun orjinal resim video müzik uygulama ve oyunlarından oluşuyo zaten boyutu 1gb in üstünde kendini belli ediyo

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende flash atarken o dosyayı indirmedim.yüklemeden sonra haritaları açmadı.bende depo hafızaya format attım şimdi canavar gibi oldu.

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
evet canavar gibi bi anna :) belle daha yararlı olacaktır.

Suyaka

Suyaka

Üye
Slant1111, Nokia Sleeping Screen ya da Nokia Drop'u kurmayı dener misin sen de aynı hata ile karşılaşacak mısın. Bu iki uygulamayı yükleyemedim. Bir de bu depo hafızası için olan dosyayı başka bir yerden temin edemez miyiz, Navifirm kapalı mâlum. Bi şekilde onu da bulup tekrar toptan flashlamak istiyorum. Boyutu bi hayli büyüktür ama bi bağlantı bulsak çok iyi olurdu. 22.14_M00_8GB falan böyle birşey : )

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
tmm bakıyorum smdi :) sleping screen icin qt yüklemen gerek biliyorsun degl mi

Suyaka

Suyaka

Üye
Normalde 14.2'de Sleeping Screen, Drop, Bubbles yani bütün betaları kullanıyordum. Şimdi Nokia Maps v3.08 Betayı kurdum sorun yok, gayet iyi çalışıyor. Ama diğerleri, Uygulama yöneticisinde kurulu olarak görüldüğü hâlde listede görünmüyor. Bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim : )

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Önceden kurulu olduğu halde mi çalışmıyor yoksa yeni mi kurdun bunları ?

Suyaka

Suyaka

Üye
Yeni kurmaya çalıştım, tam kurulum tamamlanırken 'Yüklenemedi!' yazıyor ve peşinden 'Yükleme tamamlandı' yazıyor. Anlayamadım. Uygulama yöneticisinde de görünüyor aynı zamanda kurulu olarak. Nokia Drop'ta ise yüklemeye çalıştığımda şöyle bişey yazıyor; ùpsetnìnk mistòsk

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
valla kardesm bu konu hakkında bir bilgim yok maalesef .s tekrar soft format falan dene falan ..

Suyaka

Suyaka

Üye
Tamam, sağolasın kardeşim.

maxifunk

maxifunk

Üye
bende navifirm açılıyorda peki ben c7 için olan EURO2_Germany dosyalarını indirirsem türkçe dil olurmu içinde deneyen varmı?

Üst Alt